Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 434
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Едното горчивото е Креон, а другото е Нистатин актавис, с тези двете ми е проблема.  Confused
Наистина си е гадост  Rolling Eyes Като се сетя колко усилия ми костваше да дъвча нистатина, след като си завъдих гъбички в устата от АБ  Sick Те затова казват задължително витамини при прием на Аб.

# 496
Едното горчивото е Креон, а другото е Нистатин актавис, с тези двете ми е проблема.  Confused
  Все-пак ,ако решиш ,пробвай с кисел.
   Този номер го знам от някогашното си пребиваване в болница,като дете.С кисела нищо не се усеща и нещата се гълтат много лесно,сигурно заради слузестата му консистенция.

# 497
  • София
Селма, пак съм подхванала твоята торта, сега точно чакам тестото да се поохлади в хладилника   chef

Мммм! Crazy Чак ви завиждам,като знам,какво ви очаква! Party Blush

...Излишни килограми и чувство за вина...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наистина си е гадост  Rolling Eyes Като се сетя колко усилия ми костваше да дъвча нистатина, след като си завъдих гъбички в устата от АБ  Sick Те затова казват задължително витамини при прием на Аб.

От АБ, казваш?!  newsm53

ПП. Изтрещех, извинете! Знаете, че лудостта ми е предимно тиха...  tooth

# 498
  • София; Дружбето
Цветоооо, гледах ти снимките във фейсбука - много сте хубави, Мишата е страшно сладко-чаровна, изглежда като малко хитро дяволЕнаце!  Heart Eyes А ти мязаш на девойче, сякаш никога не си раждала!
(зависссст) Flutter
Мерси, мерси. Те снимките ако се забелязва са до кръста Mr. Green да не се виждат последствията от тия двете. А Миша само по снимки е сладка Laughing
Заспа от реване. Иска да и разглобя една играчка. Сто пъти и обяснихм че не мога, спокойно и отчетливо. Не та не. Моля ти се, мамо, разглоби я. Най-накрая ревна и заспа Crazy Андж, до кога ще трае тва, дай компетентно мнение

# 499
   Все-пак ,ако решиш ,пробвай с кисел.
   Този номер го знам от някогашното си пребиваване в болница,като дете.С кисела нищо не се усеща и нещата се гълтат много лесно,сигурно заради слузестата му консистенция.

Аз опитах с кисела, няколко лъжички дадох без лекарство и тази с лекарството веднага беше усетена и изплюта Sad

Витамини винаги е приемал заедно с АБ. Моя е вината, че се съгласявах с лекарката да му предписва с лека ръка АБ. Доверих и се и съжалявам, но какво да направя, станало е и ще ми е за урок къде да го водя и къде не.

# 500

Аз опитах с кисела, няколко лъжички дадох без лекарство и тази с лекарството веднага беше усетена и изплюта Sad
Сериозно ли? ooooh! Sad
 Жалко......

...Излишни килограми и чувство за вина...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"А ето уж потом!" ,както се пее в една руска песен. Wink
    Първо е удоволствието,а останалото ще го мислим по-късно!  Mr. Green

# 501
Андж, до кога ще трае тва, дай компетентно мнение

Ох, тежка задача Simple Smile Докато започне сама да разглобява играчките  Wink

Лилянчо, няма ли ги под формата на сиропи? Там поне стискаш яко и пъхаш в устата с пипета или спринцовка, ама хапчета ...

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 18:43 от Анджелина

# 502
Андж, няма ги. Лекарката каза, че са горчиви и ще е трудно да се дават, но подчерта да не ги давам с мед.
опитах с кола, захар, спринцовката от Панадола, не искаше, заплаших го, че ще му го дам насила (което в много случаи е помагало) но не искаше, накрая наистина насила се опитахме, да е поел не повече от 1/3 от съдържанието, другото беше изплюто. Не знам как ще ги давам  Sad

русенки, предложете заведение, нали трябва да резервираме маса  Simple Smile едното, което предложих не съм посещавала лично, другото не знам удобно ли ви е, Светлето заръча аз да го избера, ама не ме бива в тази част  Blush

# 503
  • София
Лилянчо, нямам грам идея как може да му го дадеш. Освен с обяснение...да ми разясниш как иначе ще е болен и ще го боли коремчето, а като ги изпие ще оздравее? Не се ли получава така? newsm78
Селма,
 какво означава това "А ето уж потом!"? newsm78

А ние как се насвяткахме петък вечер...не е истина. ooooh! ooooh! ooooh! Домашно де...да не завидите...

К'во ще кажете за 8-ми март женско парти, а? Да резервираме още сега, че датата е...М??

# 504
  • София
...
А ние как се насвяткахме петък вечер...не е истина. ooooh! ooooh! ooooh! Домашно де...да не завидите...

...

Които и да сте били - завидЕхме!  Crossing Arms Sunglasses

Blush

Аз десетилетия не съм се завъртала "у дома", но сега постоянно гости посрещам или по гости ходя...  Crazy Явно наистина има баланс в тая Вселена. Но това ме прави тревожна по отношение на някои други въпроси (и баланси), касаещи същите десетилетия...  Mr. Green

# 505
  • София
Не завиждай ма, знаеш ли колко е трудно да се насветкаш с четири деца около тебе? Зор...ама устискахме и се насветакахме. То...на мен кога ли нещо ми е пречило. Mr. Green

К'во...хайде де...за 8ми...дайте организация!!! Пияндета били....легенди...

# 506
Клеми, обяснявах и говорих много, подробно, спокойно, като на голям човек, бавно, отчетливо, какво ли не опитах вече.

Благодаря ви, че се опитвате да ми помогнете  Hug Heart Eyes

# 507

Селма,
 какво означава това "А ето уж потом!"? newsm78

Не мога да преведа буквално,а небуквално :

Първо е удоволствието,а останалото ще го мислим по-късноMr. Green

# 508
Лили той ходи ли сега на градина Свилен? АКо ходи, помоли лелките там да му ги дават лекарствата, ако е възможно и допустимо, разбира се. Понякога така процедирам Ева много като се заинати и не иска да си пие витамините, примерно. Дори нокторезачка им занесох веднъж, че й бяха станали ноктите като на орел, а не ми даваше да ги изрежа.
Друго, което правим е когато не иска нещо, майка ми да каже "искам го аз, дай го на мен" и разиграваме малък театър как ще го дадем на баба. Лъже се понякога, все по-рядко напоследък.

# 509
  • София
Селма, благодаря. Някой сме израснали след 89г и не сме учили дори година руски. Имайте милост.  Peace

Ели, в нашата градина с азабранени всякакви лекарсва, не знам как ще стане...дано при тях може.

Общи условия

Активация на акаунт