Колко сантиметра средно е мъжкото достоинство?

• 120 091
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
За средно, не знам. Но снощи ме разпраха, сигурно с около 20см, не съм мерила, не бях в състояние да мръдна.  smile3521  Но днес съм определено щастлива, трябва да ви кажа  bowuu 
Иначе, по повод дължина, диаметър и форма, и трите са си важни. Важното е да е пропорционален и красив, особено ако ще ви е за цял живот, както моя  newsm68 . Майсторлъка също е мноого, мноого ключов. Да си го признаем, обаче, не на последно място и любовта. Поне при мен. Друго си е когато си влюбена!! 

# 121
За майсторлъка съм съгласна.
Но си мисля,че размера си е оттносително понятие,защото както при мъжете е с различен размер ,сигурно и при жените е същото.Затова и предпочитанията са различни.

# 122
снощи ме разпраха, сигурно с около 20см, не съм мерила, не бях в състояние да мръдна.  smile3521  Но днес съм определено щастлива

Колко малко е  нужно на човек да е щастлив(или разпран).Зависи кой как го приема Joy

# 123
  • София
снощи ме разпраха, сигурно с около 20см, не съм мерила, не бях в състояние да мръдна.  smile3521  Но днес съм определено щастлива

Колко малко е  нужно на човек да е щастлив(или разпран).Зависи кой как го приема Joy

Joy hahaha

# 124
  • густо майна Филибето
Азаф, прати ги при Любознателна на оглед Grinning Дано да се убеди, че има и хубаво на този свят...
Любознателна, майтап си правим, да не вземеш да го приемеш насериозно  Peace
Ааа, огледах аз каквото трябва. Wink Затова и стигнах до този извод Simple Smile

# 125
За майсторлъка съм съгласна.
Но си мисля,че размера си е оттносително понятие,защото както при мъжете е с различен размер ,сигурно и при жените е същото.Затова и предпочитанията са различни.

Различно е, да.   Mr. Green
Имах една колежка преди години, която години след като роди сина си не била доволна от сексуалния си живот (не беше семейна) и ходи на операция да й свият влагалището. Така я свиха, че показалеца не можеше да си вкара в нея, камо ли някъв 20-сантов басамак!  ooooh!

# 126
  • густо майна Филибето
На дължина ли?

# 127

Абе пръст не можеше да си вкара. Какво остава за нещо по-дебело, пък и по-дълго...

# 128

Joy hahaha

Еееййй, "не завидяйте" де, както беше казала една колоритна дружка по подобен повод.  smile3534  Ако родя три големи бебета и на мен може да ми се струва че мъжът ми се е преквалифицирал на анестезиолог, макар че се съмнявам, защото както вече уточнихме, майсторлъка си казва думата. Иначе, мили ССФ-та, хайде по-сериозно. Сега вече като не можем да пишем като гости и послъгваме повечко  Outta Joint  Дайте да си признаем, че да попаднеш на над 15-16см. си е рядък късмет!! Честито на печелившите!!   loveuuu

# 129
  • София
В анкетата числата са само четни, а аз клоня към нечетна чифра.  Satisfied Няма да гласувам!

# 130
В анкетата числата са само четни, а аз клоня към нечетна чифра.  Satisfied Няма да гласувам!

Еее, угодия на ССФ няма!  Mr. Green

Ей ся ще изскочи някоя да иска и половинки на сантиметри да има...
Закръгляй в полза на мъж ти!  Whistling

# 131
  • София
Закръгляй в полза на мъж ти!  Whistling
Хубаво предложение. Но аз харесвам нечетността му.  Mr. Green

# 132
И аз не знам как да гласувам. Тези сантиметри дължина ли са или обиколка?

# 133
Радвам се за лъвицата, но това не за всекиго е късмет... Дано като родя се пооправят нещата  Embarassed

# 134
Дидитка,кой каквото си е изтеглил от баницата с късметите,все пак.
Някои,като мен например,нямаха късмета а лъвицата,ама имам надежда за догодина... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт