Айде отново за 133-то и 32-ро начален курс - мнения

• 31 587
  • 209
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
мира, написах това, което е било. НЕ ЕЖК. Да питаш едно дете как се казва е най-нормалното нещо. Питали са ги и дали могат да четат, и други нормални неща, които питаш едно дете, когато си говориш с него. Дори и на площадката. Поне миналата година не са ги проверявали по списък. Никой не агитирам за нищо. Всеки преценява. Пиша само това, за което съм сигурна, защото съм го минала.

# 181
Повдигам отново темата, защото за наше щастие детето е прието и на двете места. Сега съм в дилема дали да избера 32 или 133, дано някоя от майките, които пишеха доста активно тук за 32 се включи с отзиви. Като локация 32 е много по-удобно за нас, до 133 ще трябва да се ползва транспорт, което за Сф не е без значение.
мира, написах това, което е било. НЕ ЕЖК.
Благодаря ти Звънче, наистина се оказа, че воденето на децата не е необходимо. А какво е съкращението, не го разбрах newsm78

# 182
  • София
Mira_p, честито! Не знаех, че сте приети и в 133 СОУ. Радвай се, че имаш избор.  Hug

# 183
Mira_p, честито! Не знаех, че сте приети и в 133 СОУ. Радвай се, че имаш избор.  Hug
Да, но се оказва, че изборът не е лесна работа. Още не сме се записали и се чудим кое от училищата да изберем.
Сега получих информация, че от тази година в 32 ще има и униформи, а нещо не съм привърженик на това,но не е толкова важно като критерий.

# 184
Здравейте, интересуват ме отзиви за учителки за първи клас тази учебна година в 32 СОУ  newsm78  Препоръчали са ми две имена, но незнам коя от двете е по-добрият вариант за чувствителни деца - едната е Ваня Николова, а другата е Павлова.... Моля, ако някой има наблюдения над работата и отношението им към децата да се включи   bouquet

# 185
иии за 133-о през 2016 г. Има ли тук кандидатствали?

# 186
  • София
 Има, синът ми кандидатства, в другата тема попитах за учителка Wink

# 187
И дъщеря ми кандидатства. Чакаме резултати  Grinning

# 188
  • София
 Синът ми не е приет с точки по месторабота. Миналата година всички с 35т. бяха приети, какво се случва тази година ?!

# 189
Дъщеря ми е приета с 35, но е факт, че тази година са по-малко приетите с тези точки.

# 190
  • София
 А Вие кога подадохте документи?

# 191
Първият ден, бяхме сред първите 15 човека, голямо чакане си беше.  Mr. Green

# 192
  • София
 Аха, е това обяснява нещата Simple Smile Значи ние нямаме никакъв шанс.

# 193
Аха, е това обяснява нещата Simple Smile Значи ние нямаме никакъв шанс.

До последно нищо не се знае.  Hug

# 194
Здравейте момичета,
Интересува ме кога трябва да запиша детето за кандидатстване в 133 СОУ. Ще е ученичка септември 2017 г., живот и здраве.  Само по точки ли се кандидатства или има изпит? Как мога да намеря отзиви за госпожата, която евентуално ще ги поеме?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт