Касандра

• 41 432
  • 384
  •   1
Отговори
# 285
samanta666 , за това , което питаш с ББ наистина не знам да се е случвало подобно нещо newsm78. Дали не се бъркаш , защото до колкото знам няма такова нещо , но все пак знам ли , аз гледах сериала преди 13 години Rolling Eyes. Иначе ще става все по - интересно , ще станем свидетели на много злоба , цинизъм , колебания , съмнения. Нашите герои няма да се откажат от любовта си , но в очите им тя ще изглежда напълно невъзможна. Ще видим и един отчаян мъж, който е готов на всичко , за да бъде с жената , която обича , макар била тя и "убийцата" на брат му. Винаги в една любов единия обича повече и с по - голяма сила и тук това е Луис Давид , спор няма . Макар и глупак я обича безрезервно , безкористно , просто я обича Grinning.

# 286
ББ: След известно време Ерминия се завръща от пътуването и тогава всички научават за смъртта на Игнасио. Луис Давид не иска да обвинява Касандра, но става ясно, че той е дал за експертиза пистолета с отпечатъците на Касандра. Налага се той да повдигне обвинение срещу нея за убийството на брат му. Алфонсо толкова много е потресен, че получа сърдечен удар. Касандра ражда момче, а Роберто я изражда. Момченцето е много слабо и болно, но Касандра вярва, че ще се оправи. Алфонсо се парализира след удара и не може да говори, въпреки че се опитва да пише с едната си ръка.

Луис Давид (Норма го е ранила с пистолет, който е откраднала от Ранду) лекува раните си и е в дома си, където за него се грижи Норма де Кастро, но той си тръгва от там, намира Касандра с детето и я уговаря да избягат заедно. Тя тръгва. Те заминават далеч от града, установяват се в един хотел, но детето е много изморено и му призлява. Касандра казва, че само Роберто може да му помогне. Те тръгват по обратния път към дома, но е прекалено късно: детето умира. Сега Касандра обвинява Луис Давид за това...

Тук го прочетох и останах с отворена уста......  newsm78 newsm78 newsm78
А това пък: http://vbox7.com/play:37107017 направо ме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ако можеш да ми поясниш кога д/г ще бъде, че не ми се рови из сериите напреде......  Praynig Praynig

ПП: Изключи бг субт на клипчето, отдолу има на сръбски и е по интересно и се разбира повече!!! Hug Hug Hug

# 287
ББ:наистина не се сещам как и при какви обстоятелства Норма ранява Луис Давид , но се сещам , че той лежеше ранен в къщата й по едно време , тя му се натискаше , но той си я режеше доста успешно Grinning. След това се сещам , че отмъкваше Касандра с детето и беше ранен , но как и защо се е случило нямам идея. Това предстои съвсем скоро да стане , някъде към 90-тата серия , демек другата седмица още.
Това , което си пуснала , като клипче става някъде около 120 и 130 серия. Там някъде е и развръзката общо взето. Между другото тази серия е една от най - интересните , както и следващата. Именно за това казах , че ще видим на какво е способен един мъж , когато истински обича една жена . А пропо това са и думи на самият главен герой Sunglasses.
Преди малко мислех над следното провокирана от сериала - кое би било по - хубавото - да не се съмняваш никога в човека до себе си , да му вярваш безрезервно , както правят Манрике , Хема , Ранду и прочее или да имаш съмнения , които те убиват, изяждат те и въпреки това да съумееш да простиш и да продължиш напред , както иска да направи Луис Давид.
Между другото още една черна точка за сценаристите  Grinning - Манрике още в началото на филма спомена , че познава макар и бегло Игнасио , били учили заедно до не знам си кой клас. Не спомена , че познава Луис Давид нали? Никъде не се споменава , че се познават. Та , от къде Манрике знае , че Луис Давид е : "друго нещо , той е достоен за любовта на всяка жена". Представят ни Луис Давид като благороден , прям , честен и т.н. От къде Манрике вади това заключение на снощната серия при положение , че се предполага , че той не познава въпросния? До колкото знам правейки се на Игнасио , Луис Давид спечели презрението на Манрике , караха се сума ти пъти , не вярвам от това тяхно кратко "познанство" да излязат тези думи от устата на адвоката.

# 288
Ех,че хубава дискусийка. Hug
Не мога да се сетя и аз за раняването,но помня че по едно време Норма се влюбва Луис Давид,решавайки че той е в пъти повече от брат си и тя трябва да е с него. Освен нещо да се е изнервила и да го е подредила,че не й обръща внимание. Laughing
За мен лично Луис Давид не игнорира фактите показващи невинността на Касандра от глупост,а защото се чувства виновен,че я обича и се страхува,че от любов ще изопачи всичко в нейна полза.А все пак става въпрос и за убиството на неговия брат,негова кръв.Той е ужасен,че виновна може да е жената,която обича и това му пречи да разсъждава трезво.Колкото и да го хулят после всички,че не доказал безрезервно любовта си,никой не е в неговото най-трудно положение. А то е наистина ужасно. Все си мисля,че ако не беше толкова луднал по Касандра,щеше да събере по-лесно 2 и 2. ББ: Освен това по-нататък, преди да подпише документите да обвини Касандра,доколкото помня той отиде при нея в затвора,но тя толкова му беше ядосана,че му изтърси,че била убила Игнасио.И той подписа естествено. ooooh! Помня,че от този момент нататък и Касандра взе да ме дразни. JoyЛюбовта на Манрике не ми прави на мен лично впечатление за абсолютно безрезервна,защото той всячески се стараее да спечели Касандра и да се покаже,че той е по-добър,по-благороден,по-верен и бла бла бла. Rolling Eyes А към края на сериала,когато дебелата му глава тъй и не увира,че Касандра и Луис Давид се обичат вече не се и държи и много благородно.Но си е напълно вярно,че той мн помага на Касандра в трудните за нея моменти.които предстоят.Просто мен не ме впечатлява,тъй като не го прави безкористно,а и му се дразня,че не схваща,че тя нито го обича,нито ще го заобича някога.

Hug

# 289

Тук го прочетох и останах с отворена уста......  newsm78 newsm78 newsm78
А това пък: http://vbox7.com/play:37107017 направо ме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ако можеш да ми поясниш кога д/г ще бъде, че не ми се рови из сериите напреде......  Praynig Praynig

ПП: Изключи бг субт на клипчето, отдолу има на сръбски и е по интересно и се разбира повече!!! Hug Hug Hug

Превод от испански Simple Smile
Луис Давид : Един момент! Аз съм гост, който ти не си поканил, нали?
Доринда: Господи, какво е това?
Луис Давид: Никой да не мърда.Избягах от затвора за да дойда точно тук.И както виждаш имам оръжие в ръката.Едно оръжие в ръката, и съм толкова отчаян ,че  да направя всякаква глупост. Разбираш ли ? Така че спокойно! ТИШИНА! Церемонията ще продължи.Само с една малка промяна , младоженецът ще бъда АЗ! Това са ми документите. Оженете нас. Спокойно!  Сега се подпиши , Касандра.
Манрике: Не подписвай!
Луис Давид : Подпиши.
Манрике: Касандра?
Луис Давид : Тя е съгласна. Или не?
Касандра: Да
Луис Давид: Сега никой да не мърда. Ако някой мръдне ще стрелям, разбрахме ли се? Ще стрелям!
Манрике: Ще ти кажа нещо! Това, което правиш е незаконно и няма важност.
Луис Давид: Има.  (тук не го разбрах много добре , нещо от сорта,че тази връзка има важност заради длъжностното лице) А и има свидетели, много свидетели. Или не? Симон , подпиши се!
Манрике: Това е под натиск, няма значение.
Луис Давид: Хема , моля те, подпиши се!
Манрике: Ще го анулирам!
Луис Давид: Марселино, моля те  заповядай . (а те са писали на сръбски подпиши се, но той в действителност казва ЗАПОВЯДАЙ)
Марселино нещо си мънка под носа
Луис Давид: Да, господине!
Манрике: Ти не можеш.. Ти не можеш..
Луис Давид : Кой още да подпише?  Кой още? Кой още иска да подпише?
Доринда: Аз? Дори да ме убиеш...
Луис Давид: Кой още иска да подпише, моля ви !
Къдравата жена, забравих й името  - Аз. Извинете.
Луис Давид: Това е достатъчно, нали г-н Съдия?
Съдията: да, но ви предупреждавам ,че е само , защото животът ми е в опастност.
Луис Давид: Няма нужда да се оправдавате , г-н Съдия? Аз поемам отговорността за всичко. Да вървим Касандра.
Манрике: Не, Касандра..
Луис Давид: Спокойно
Манрике: Ти не можеш да я отведеш, не можеш.. Пуснете меее...
Доринда: Проклетник..
Манрике:Мамо, дръж се, мамо..
Луис Давид : Мълчете всички.Спокойно всички.. ПОлека, циганино. Да вървим...

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 22:42 от Hurricane

# 290

Манрике: Не подписвай!
Луис Давид : Подпиши.
Манрике: Касандра?
Луис Давид : Тя е съгласна. Или не?
Касандра: Да

Joy Joy Joy

Култово!

# 291
 Любовта на Манрике не ми прави на мен лично впечатление за абсолютно безрезервна,защото той всячески се стараее да спечели Касандра и да се покаже,че той е по-добър,по-благороден,по-верен и бла бла бла. Rolling Eyes А към края на сериала,когато дебелата му глава тъй и не увира,че Касандра и Луис Давид се обичат вече не се и държи и много благородно.Но си е напълно вярно,че той мн помага на Касандра в трудните за нея моменти.които предстоят.Просто мен не ме впечатлява,тъй като не го прави безкористно,а и му се дразня,че не схваща,че тя нито го обича,нито ще го заобича някога.

Тъкмо се чудех само на мен ли Манрике ми е антипатичен, та сега се успокоих, мислех си, че нещо аз не съм наред, щото нещо не мога да хо харесам тоя, колкото и добре да се държи с Касандра...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Луис Давид: Никой да не мърда.Избягах от затвора за да дойда точно тук.

Тук ми стана любопитно от какъв затвор е избягал, защо пък и той е бил арестуван, явно пак ще трябва да търся из архивите.......  newsm78 newsm78 newsm78

ОТКРИХ ГО НАЙ-ПОСЛЕ: Луис Давид влиза в затвора, защото поема вината на Касандра за убийството на Игнасио..... #Crazy #Crazy #Crazy Пълен ИДИОТ....  #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 22:55 от samanta666

# 292

Благодаря ти за труда,   bouquet   bouquet     Аз го схванах и на сръбски, но не съобразих че някой може и да не го разбират.......  Hug Hug Hug

# 293
Добро утро, аз отново съм в даскало и отново скучая.......
Реших да ви почерпя по едно кафенце, че малко да се поразбудим....  Hug Hug Hug

и по нещо сладичко, че да ни почне хубаво деня.........

# 294
ОТКРИХ ГО НАЙ-ПОСЛЕ: Луис Давид влиза в затвора, защото поема вината на Касандра за убийството на Игнасио..... #Crazy #Crazy #Crazy Пълен ИДИОТ....  #2gunfire #2gunfire
Пълен идиот да и отчаян мъж , който обича една жена чак граничещо с лудост на моменти Rolling Eyes.

# 295
Много се оплитат, чак не ми е ясно как са го писали тези сценаристи, може би и за това има толкова много грешки- луд става човек, ако вземе да следи кой с кого, кога и защо......  #Crazy #Crazy #Crazy Снощи ме досмеша на радостта на Росаура- Касандра била напуснала, и какво от това...... Малко поне  да се позамисли, че дори и от далеч Касандра си остава внучка на Алфонсо, а тайната, знае ли се от повече от един човек, рано или късно излиза наяве пред всички....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 296
Луис Давидката ще откачи,щото горкият сега ще го метнат от всички страни,колго е гаден,лош и как не го е срам така да постъпва.И то буквално всички - и защитниците и поддръжниците на Касандра.А по едно време,като я пуснат по гаранция тя се завърта с един певец да го кара да ревнува. #Cussing out ooooh! И той май накрая си е решил,че в затвора ще му е най-спокойно. Joy

# 297
Наистина му става жал на човек - първо беше Ранду, после Игнасио, Томас, че накрая и тоя певец- Хуан Рамон........  ooooh! ooooh! ooooh! Аааааааааа, забравих и скъпичкия ни Манрике.......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Наистина в затвора му е било по спокойно- няма я Касандра с нейните обожатели, няма я Ерминия да му трие сол на главата, няма ги Росаура и Чабела с техните претенции...... Рай си е било за него там, май.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Сега Касандра Ранду ли ще я измъква, че изпуснах втората серия и не разбрах за кого се сети Томас- на мене само Ранду ми дойде като идея.......  newsm78 newsm78 newsm78 А за Хема, Офелия, Роберто и Лилия Роса думи нямам, толкова много започнаха да ме дразнят с тия техни тайни- не НИ стигат другите проблеми, че и техните да търпим.....  Crossing Arms Crossing Arms Искаше ми се Лилия Роса да се разкрещи пред Хема и всичко да се разкрие, че поне малко да се кротнат там......  Naughty Naughty

А друго се бях сетила да питам- при положение, че Глинка се жени за Лилия Роса, те поне докрая остават ли си все заедно, или и при тях ще има заплитания и гадни ситуации.......  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 00:10 от samanta666

# 298
Сега Ранду ще даде парите. Голямо натискане ще падне кой е по-по-най и най-много я обича.  hahaha Joy Аз днеска съжалявах само,че Луис Давид не можа да измете пода с адвокатчето.Че той и ще продължи да нахалства и да му чете морал. ooooh!
Иначе за Глинка и Лилия Роса е мн свежа сюжетната линия,мисля че нямаше никакви сътресения в тяхната любов.

# 299
Сега Ранду ще даде парите. Голямо натискане ще падне кой е по-по-най и най-много я обича.

Не мога вече да ги търпя тия ухажори, лазят ми по нервите...... smile3511 smile3511 smile3511

Иначе за Глинка и Лилия Роса е мн свежа сюжетната линия,мисля че нямаше никакви сътресения в тяхната любов.

Слава Богу........  newsm17  smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт