FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Станаааа! Не гледайте клипа! Слушайте го! Simple Smile
ХАхахахах супер! официално спирам с въртенето... май  Joy Joy Joy

# 376
Станааааааа и аз си имам 2 вече ама всеки път когато искам още кокошарници ли да купувам складове?
Благодаря на всички, които помогнаха  bouquet  bouquet  bouquet

# 377
И най - накрая и моя кокошарник да се клонира  Laughing Много съм щастлива, благодаря на всички които помогнаха  Hug Heart Eyes

# 378
  • UK
Йее, стана. Simple Smile

Между другото, тези бараки са по изгодни от складовете, излиза по 1000 коинс за един предмет в тях, а складовете са повече. Тоест една барака струва 14000 и побира 14 предмета (по 1000 на предмет), а един склад - 40000 за 18 предмета, прави над 2000 за предмет. Бараките освен това се побират на по малко място - две на мястото на един склад, което прави 28 предмета на мястото на 18. Simple Smile

# 379
Мърморанка, аз купувам барнс, заради повечето ХР, дето получавам при покупката... иначе нямам кой знае какво да държа в тях Wink

# 380
Хм, май ще се окаже, че наистина е свързано със складовете. Аз вече имам десет кокошарника /като се има предвид, че имам 1 плевня и 4 барачки, всичките разширявани, явно на една сграда дава два кокошарника/. Преди да сложа последната барачка, се съдрах да пробвам да клонирам кокошарниците и не се  получаваше, сега за идеята си купих последната барачка и стана номерът. Много се изкушавам да пробвам докъде мога да стигна така... Ама фермичка пълна само с кокошарници сякаш не ме изкушава  Mr. Green

# 381
  • UK
Аз искам кокошарници главно заради тъпия медал за животните - един клик - 20 кокошки, звучи по добре от 20 клика. Simple Smile Кокошките се събират по лесно, понеже се падат от яйца непрекъснато, по лесно отколкото крави, които трябва да следиш да осиновяваш, затова исках повече кокошарници. Wink Още 1200 животни имам до синия медал за тях. Simple Smile

Иначе, да, ХПто е повече за складовете, но аз ги ползвам и наистина ги пълня с предмети, та функционалността ми е по важна. Simple Smile ХПто - не толкова. Simple Smile Освен това се взима повече ХП ако купиш няколко бали сено за парите, които остават от разликата между склада и бараката. Simple Smile

# 382
  • София
И при мен стана.  Laughing Laughing Laughing

# 383
супер и при мен стана вече има 3 кокошарника.мерси много за инфото

# 384
Стана  newsm44  излезнаха ми 2 от една барака Simple Smile и сега имам 3 Simple Smile Само дето пък нямам кокошки, бях си оставила само 20 и всички други изтрих . Сега ще е голямото ловене на яйца . Благодаря много на kpematopka

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 23:50 от Whatever

# 385
Супер! Стана - мерси много, че сподели   bouquet

# 386
  • Бургас
Simple Smile радвам се че успяхте

# 387
И при мен се получииии Simple Smile направо не е за вярване благодаря на всички  Hug

# 388
Едва ли откривам топлата вода, но да кажа..
КАто се клонира кокошарника се клонира и всичко, дето е вътре.. демек клонирайте ги пълни Wink

# 389
И аз благодаря, размножих се, направо не мога да повярвам!!! Party

Общи условия

Активация на акаунт