Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 6

• 37 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Кметичке, къде се губиш ?
Не каза какво направи с майка Фатош, Мурат  и Али ? Те при кого са на  съхранение ?
Мурат да не е " сдал багажа" докато ме нямаше ? Ни колети идват, ни пакети, даже препоръчано писмо нямам  Thinking newsm45
 Hug smile3525 smile3518

# 271
Зизка какво бъркаш в тоз казан, направо си го пощръклила котето. Хайде връщай му човешкия образ и да идва в тоалетната.

# 272
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кметичке, къде се губиш ?
Не каза какво направи с майка Фатош, Мурат  и Али ? Те при кого са на  съхранение ?
Мурат да не е " сдал багажа" докато ме нямаше ? Ни колети идват, ни пакети, даже препоръчано писмо нямам  Thinking newsm45
 Hug smile3525 smile3518
Тонкааа...всичко е на шест. Каста си е дома...Бърже излизай на вратата да си земеш кашоните...я съм ги поръчала от снощи... Joy Joy Joy
И глей са да не прехраниш Меемет...да не стане некоя лоена топка...че после ча требе да пращам мюсли и обезмаслено мляко... Joy Joy Joy
Малеееее....горкия Меемет...кой знае на кво прилича след тия дейности дет ги отричаш.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 273
Зизка какво бъркаш в тоз казан, направо си го пощръклила котето. Хайде връщай му човешкия образ и да идва в тоалетната.
 smile3508
Изготвяй кметичке списъка, че да пълним селото с такива сладки мъници:

# 274
Вени...там бъркам душевното си богатство.... hahaha hahaha hahaha
А за котарака...немай грижи...он и така че се справи.... Joy Joy Joy
Че има..."Откърши се ....откърши се...отдай се на любов...време не губи... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 275
  smile3508

Пу първа  hahaha hahaha hahaha

# 276
 smile3508

Кайболанско черни котета...че наследят генетично на татко си костюма.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 277
 smile3521 newsm62 smile3521 newsm62    

Зизка, Успокоих се , отивам да отворя на пощальона  hahaha Аз откога ги чакам тези колети, Азззз
Меемет да се оправя както може  hahaha Мен в хороскопа ми пише,че съм " егоист" .... Няма да чупя хатъра на хората дето са го писали  hahaha

Вени , от тези черните с лъскавите очички  newsm62 ще забрави русото  мисля ....

# 278
  smile3508

Пу първа  hahaha hahaha hahaha
Айдееееееее....Вени...ти кат си първа...тва да не е твойто поколение...много си бърза... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 279
Я вижте Сару какъв е сваляч
1993 г.

2003г. Melek

# 280
Я сега ...Рамбо-Сару...освен сваляч...и боец... Joy Joy Joy Joy Joy

# 281
Айдееееееее....Вени...ти кат си първа...тва да не е твойто поколение...много си бърза... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ми бърза съм и пак се нареждам на опашката  hahaha hahaha hahaha

# 282
Аааааа, неее ! Какъв пряк и недвусмислен поглед мята обаче  Joy Joy Joy

# 283
Аааааа, неее ! Какъв пряк и недвусмислен поглед мята обаче  Joy Joy Joy

А я виж тук

# 284
Тук даже не е необходимо да се проследява траекторията  hahaha hahaha hahaha
Мислената линия сочи категотрично в една посока  Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт