Звездни компромати - 56 част

• 100 498
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 285
Леле, как е напълняла тази жена толкова? Confused

# 286
Леле, старост -нерадост.  ooooh! Е, има и звезди, които остаряват красиво.

# 287
  • София
Авче, повярвай ми - може! Казвам ти го от личен опит  Wink Само дето после за 3 мес. свалих близо 20 кг. Качването им обаче, за разлика от свалянето, беше безкрайно приятно  Crazy

# 288
да въпросът беше, че си я обича каквато е, поне от снимките така ми изглежда:) жената не е грозна, просто е пълна. Има супер тоалетчета large size http://knockedupcelebs.com/wp-content/uploads/2009/08/pierce-bronson.jpg

# 289

Наистина е мило и е хубаво, че имат една дълбока връзка и любов  Embarassed просто не ми пасват, но това е страшно субективно. То и красотата е субективно понятие. Гледала съм и интервюта на Хю и говори с много топлина за връзката си със съпругата си и двете им осиновени дечица.

# 290
да въпросът беше, че си я обича каквато е, поне от снимките така ми изглежда:) жената не е грозна, просто е пълна. Има супер тоалетчета large size http://knockedupcelebs.com/wp-content/uploads/2009/08/pierce-bronson.jpg

така е  Simple Smile любовта е странно нещо, но е прекрасно и когато двама души са се открили е страхотно.

# 291
да бе, и явно не им пука кой кво мисли:))
http://www.vtc.vn/newsimage/original/vtc_214666_1.jpg

# 292
Хората се събират, за да живеят в добро и зло, освен заради външния вид. Ако всеки зарязва половинката си, само защото има проблем с килограмите, значи толкова струва.  Wink

# 293

Ето друга двойка, като Уди Харелсън не е красавец, но би могъл да забие и по-красива жена, нали? Само дето вече са заедно от доста години и имат няколко деца. В Холивуд такива мъже са рядкост.
http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/12/23-End/woody- … d-laura-louie.jpg

Уди Харелсън е с тази си жена от края на 80те, но официално са семейство от 2008, мисля. Доста го е чакала да се наиграе, той е признавал за безразборния секс, оргии и т.н. Бях чела негово интервю, в което той се чудеше защо , ако се прибере вкъщи и каже на жена си че е правил секс с друга тя ще го изгони, а ако се прибере и каже че е загазил, убил е човек, то тя ще мисли с него вариант как да се отърве:)

# 294
  • София
инфантилна, аз явно съм прекалена оптимистка  Mr. Green
Така и Мел Гибсън го бях канонизирала за светец, ама и той ги надроби едни  ooooh!

# 295
Хората се събират, за да живеят в добро и зло, освен заради външния вид. Ако всеки зарязва половинката си, само защото има проблем с килограмите, значи толкова струва.  Wink

Peace Същото е и моето мнение по въпроса.

# 296

То, така де, ама това е за нас " обикновените "хора, а за жените на " звездите ", дето ги снимат зад всеки ъгъл, си трябва малко старание за добър външен вид. Диетата не е лоша дума все пак.

# 297
Сандра Бълок и Мерил Стрийп си поделят наградата "Най-добра актриса"
Лейди Гага на младини Simple Smile Тук  ми прилича на нашата Камелия като по-млада - черни вежди и руса коса  Mr. Green

# 298
пЪрвата му съпруга е починала много отдавна, през 91ва някъде, ако мога да смятам. Keely Shaye Smith is journalist. In 2001,She married Pierce Brosnan, after ten years when his wife Cassandra Harris died ...
и историята на Пиърс Броснан с първата му жена е вълнуваща - тя е с 13 години по-голяма от него , голяма любов са , женят се , дете , след време тя се разболява от рак и умира , той осиновява двете й деца от първия й брак и се грижи за тях след смъртта й като баща ...
въобще който си е точен и отговорен си е такъв винаги ( независимо с коя жена е ) , това съм забелязала , а който не е - не е ...

# 299

То, така де, ама това е за нас " обикновените "хора, а за жените на " звездите ", дето ги снимат зад всеки ъгъл, си трябва малко старание за добър външен вид. Диетата не е лоша дума все пак.

А те не са ли хора? Защо да няма и известни хора, приличащи на една нормална жена, която виждаш всеки ден по улиците? Щеше да е прекалено скучно, ако е еднообразно. Възхищавам се на любовта им. Дано се обичат много години занапред, защото накрая ти остава, човекът, който е отвътре, когато остареете и се сбръчкате, а не готините гърди и дългите бедра (не важи за Хю Хефнър  Mr. Green ) . Не може всички да са слаби, както в живота, така и в "приказния" Холивуд.

Общи условия

Активация на акаунт