Звездни компромати - 56 част

• 100 248
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 930
хаха, сраммм Blush

# 931
# 932
  • Варна

Сега забелязвам кривите долни зъби на Емилия. ooooh!

# 933
Оле - веднъж ревете, че са абсолютно изкуствени, веднъж ревете, че има 2 криви зъба - ето това е  ooooh!

# 934
Ааа, не. Няма лошо в изкуствените според мен. Разбира се от естетична гледна точка, не от здравословна. Винаги съм се възхищавала на ослепително бели усмивки със съвършени зъби.

# 935

Ти виж на Гло Wink

# 936
  • София
Извинете, но Сашка Васева е с най-ослепително бялата усмивка  Mr. Green Няма да привеждам доказателства, да не ви се отлепи ретината.
А на Глория какво й е на зъбките?

# 937
Извинете, но Сашка Васева е с най-ослепително бялата усмивка  Mr. Green Няма да привеждам доказателства, да не ви се отлепи ретината.
Глория навремето я бях гледала и долните и зъби бяха по-зле от итя на Емилия.Скоро не сме се срещали, ама дано ги е оправила!
За Сашето съм съгласна.Пирфектна е Wink

# 938
Мария показва свои тоалети в "На кафе".
http://novatv.bg/bg/videos/view/2364/

ДесиСлава и Костас снимат клип:

# 939
# 940

те никога не са били оправяни - само си ги е избелвала .... но виж горните - хубави са  Peace... Да беше вложила някой лев в зъби - не в напомпени цицки  newsm78

# 941
Aз пък да Ви кажа,че на Емилия предните 4 горни са изкуствени,и то металокерамика,защото синеят леко,и аз имам един такъв та знам Laughing Долните са много криви,ама по добре естествени,защото изкуствените са си изкуствени....

# 942
Глория навремето я бях гледала и долните и зъби бяха по-зле от итя на Емилия.Скоро не сме се срещали, ама дано ги е оправила!
За Сашето съм съгласна.Пирфектна е Wink

А моля ви, покажете на Сашка зъбките. Заинтригувахте ме... Laughing

# 943
# 944

Общи условия

Активация на акаунт