Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Дев ойки, и двамата ми мъже са болни.. Tired аз отпадам за идването, оставам за другото. Н акой и как да се разплатя?

# 451
  • Бургас
Melly.G, оздравявайте!   bouquet

За другото като изготвя списъка ще пишем допълнително.  Peace

# 452
Имам въпрос към майките които дохранват с АМ...Напоследък се случва момченцето ми да заспи след кърмене, а вече съм приготвила АМ. Знаете ли колко време може да се съхранява вече разтворено? Може ли да го давам на следващото хранене, след 3 часа например или е опасно?

# 453
  • Бургас
3 часа са много.  Peace
Аз го давам максимум до един час и пак ми се вижда твърде много и имам леки угризения след това. Но се случва ряко де. Ето сега преди 10минути нададе вой младежа и докато му направя млякото за 1 минута точно отново беше заспал. Та сега стоя аз с кафето и направеното АМ и чакаме да се събуди принца!  Tired

# 454
Добро утро, мами  Hug Готови ли сте за събитието Heart Eyes

nedelinchi ako се включиш пиши едно телефонче на лични за всеки случай  Peace

# 455
  • Несебър
Имам въпрос към майките които дохранват с АМ...Напоследък се случва момченцето ми да заспи след кърмене, а вече съм приготвила АМ. Знаете ли колко време може да се съхранява вече разтворено? Може ли да го давам на следващото хранене, след 3 часа например или е опасно?

ако остане малко го хвърлям, ако е повече го оставям в хладилника и после го претоплям в микровелето

# 456
  • Бургас
алоууууу каква е тая тишина във форума?

# 457
  • Бургас
алоууууу каква е тая тишина във форума?

Прибрахте ли се по живо, по здраво?

# 458
Eййййй,кога се прибра и кога се навря тук Joy
Да всички са разнесени по места  Laughing

# 459
  • Бургас
Чевръста бе Simple Smile Даже и хапнах
psychology  Hug

# 460
  • Бургас
БРаос! Искаме снимкиииии!
Мойта половинка е супер зле Tired сега го пращам на лекар, че неговата ЛЛ е втора смяна днес. Кольо дано да устиска фронта...сигурно щото се кърмим.... newsm78
Айде, разказвайте как мина

# 461
  • Бургас
Чевръста бе Simple Smile Даже и хапнах
psychology  Hug

Хъгси  Hug Hug Hug

# 462
Хайде бе скръндзи разказвайте  Praynig. Харесаха ли изненадата???

# 463
  • Бургас
Хайде бе скръндзи разказвайте  Praynig. Харесаха ли изненадата???

Изненадата беше страхотна!!! Голямо снимане я снимаха тази торта! Беше просто СУПЕР! Беше голяма суматоха, много хора, много нещо! Момичетата се срамуваха и аз ги нахраних с торта иначе щяха да си седят и да се срамят гладни. Те направиха доста снимки, така че ги чакайте от Бобибон

# 464
  • Бургас
ох, аз 10 пъти почвам да пиша и не мога да захапя Simple Smile много ми се спинка и мисълта ми спече  Tired
после ще пиша  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт