Отговори
# 330
Да драсна и аз нещо,въпреки че съм тук постоянно.
Аз да не кажа голяма дума,но Георги досега никога не е бил болен,само веднъж имаше лека хрема,която отдадох на жегата в къщи(29-30 градуса).и тя беше за 2 дни.Пу-пу да ми е жив и здрав.
И аз много съм се замислила за кухня,че вече ум не ми побира какво да му давам да яде.....И той е в отбора на финните бебоци-7500 беше последния път.Имаме си вече 2 зъбчета,второто излезе вчера.Стои прав,но само ако го държа.Спи вече по цяла нощ...дете мечта.Много ми е гальовен и добричък  Mr. Green(понякога)
Днес успяхме да излезем за малко,времето беше приятно.Утре пак,надявам се с компания.Това е засега,лека вечер,болните да оздравяват,мамите да се наспят и починат.
и тук да кажа ЧИД на Макситата!Пожелавам им едно незабравимо детство

# 331
Роситка, QWERTYASD благодаря и на вас момичета  Hug Дано наистина да е фалшива тревога.
Аз се бях нагласила да спя и даже се унесох, но моя младеж ме събуди. Голямо ми е диване. И сега няма сън  Sad

# 332
Хей, много ви кротки бебетата, само се оплаквате и хулите малките душици  Crossing ArmsВсички спят, няма с кого да се напсуваш  Laughing
Хайде спете спокойно, лека нощ!

# 333
  • софия
Добро утро! Hug
С риск да стана досадна,отново съм станала преди първите петли и имах
време да приготвя закуската. EmbarassedДа ви е сладко!

Стела,как така яде по два пъти на ден бе,душко? Shocked
Роси,мерси,ще го нацелувам Ицко от вас. Hug
Тази нощ сънят отново беше мираж. smile3507Сто пъти се събужда Ицко,по едно време
исках да заплача с глас. newsm45Сега обаче спи,за сметка на това баща му хърка яко.Явно не ми е
писано да спя. no
Нещо от вчера се чувствам много изморена,нямам сили да гледам даже. Tired FaceДано отшуми бързо. Praynig
Докато си будувах тази нощ се сетих,че и Немирница ни изостави.
Защо така бе,мацки?Защо не влизате вече?

# 334
Хайде и от мен Добро утро!
Смехоранке мерси за закуската  newsm51 ще ми дойде добре на моя недоспал мозък  Mr. Green Но няма да се оплаквам, все пак поспах 5-6 часа на 2 пъти  ooooh! и сега сме будни и готови за игра  #Crazy
Лианка недей така  Joy

# 335
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!

С моя подскачащ прозорец не мога да пиша на воля,но не се отказвам лесно Mr. Green

Смехоранке,малкия Смехурко е много,много сладък Heart EyesТи каниш Миглето на разкрасителни процедури,ама аз след фризьора дали да не намина към вас Crazy

bobito2,стискам палци за бебето на сестричката ти,но задължително да потърси второ,трето мнение Hug

Стелче,то и за мен не рИве форума,ама аз си пиша,пиша CrazyТова,че Ради яде два пъти на ден и на мен не ми се вижда много добре,но щом детето придава и се чувства добре.Дори не се сещам какво да те посъветвам Crazy

Мен  доста ме е яд на Катя,Немирница,Дендрина малко я  оправдавам и за още други мацки,които бяха редовни-ами завърнете се ,беееееееееееееее Naughty

QWERTYASD,ако спи по цял ден,яденето все ще го прежаля Crazy

Рали,Жоржи е бебе мечта ,беееее

# 336
  • Велико Търново
Както се сещате проблем с прозореца Mr. Greenно не мога и да не напиша нещо за моята мила,ненагледна,най-красива "принцеса" МинКа Blush
Та последната има в устата си три зъба,коса няма/очаква се към третата година/,не се изправя/няма къде да се хване/не ходи/не мисля даже,че й е време/,не говори,суче по милион пъти на ден/тека като млада кърмачка/яде зеленчуково/месно пюре по 200-250 гр. определено не е почитателка на плодовите,но и тях яде.Купила съм вчера козе сирене и днес ще я пробвам.Постоянно е усмихната/по това прилича на мен,както и е ушата също като мен/Последното го казва моя мил ненагледен съпруг.Такта не му е силната част.

Мина също не е 10 кг. а и не знам защо трябва да е Rolling EyesДори не я знам колко е.Преди Коледа беше под 8 т.е.7.800 или нещо такова.Не съм я водила на консутация декември,но и януари май ще пропусна.За см. също нямам идея колко е,но не ми е важно да знам.

Зимафлоур не съм пила и не давам.Мия зъбите с паста и накрайник на ненедент.

Сигурно има още какво да пиша т.е. все нещо/някой съм пропуснала,но Мина все да ме вика все по настоятелно и в момента сучеееееееееееее Crazy

Хубав ден на всички!Да няма болни деца и мами Hug

# 337
  • гр.Стара Загора
Добро утро !
smehorana,няма защо мила  Hug Много хубава закуска пак си спретнала  smile3534
Стеле,защо да не те четем или отразяваме бе мила вие сте ни талисманчета с Ради първото ни мартенско-майско бебче   love001 И според мен не е нормално да хапва само 2 пъти но може сега да е такъв период от зъбките,както казваш мъчит ви 3 в момента и преди това 4бр. ,на моя приятелка детенцето когато му избиваха зъбчетата не беше яло повече от 48ч поне вода пиеше но после си прояде  Peace Дано и при вас е така и да си възвърне апетита.Незнам на какво мнение си за витамините но нали знаеш че и Евка си е злояда и доктора ни изписа сиропче SANOSTOL и честно да си кажа виждам промяна в апетита но се пие с почивки така че може да попиташ лекарката ви  Hug
Сисе ,напоследък много си спестяваш да ни разкажеш за някой нов лаф на Божи и как е Минето  smile3506
Ставам че пуканката вече започна да мрънкоти  #Cussing out
П.П. Хайде сега да се поправя за Минето ни разказа ама я кажи Божи какви ги мъдри

# 338
  • София
Здравейте!
Не пиша почти, но ви чета. Малката е на 8 м. и 7 дена. Като я сложа седнала стои малко и се килва настрани или назад. Обръща се, но не сяда от легнало положение. Водихме я на невролог и се накара, че е късно да не може да сяда сама и назначи кариограма. Много съм притеснена. Има ли и други мъници, които стоят така?

# 339
Добро утро!

Стела, поне мляко между храненията не иска ли да пие?

Лора, стискам палци, кариограмата да е перфектна и просто да е по-мързеливичка  Hug

Снощи нали много се отчитах, пък забравих все пак и аз да се пооплача от Калин.
Буди се страшно лесно. Буквално от въздишка  Shocked Не дай си Боже да изпиташ нужда лекичко да направиш едно покашляне и вече е буден, прав и нахилен. Избираме си само филми и канали със субтитри, иначе няма начин. Това ни стимулира да започнем повече да си четем книжки, но се е случвало като си отгърна страницата и той да отвори очи  Crazy Как се промъкваме да си лягаме в спалнята няма да ви обяснявам, ако нещо сме пропуснали да си кажем преди да влезем там го правим с жестове  Laughing Т
С батко му нямаше такова нещо. Спеше като пън. И телевизия и разговори не бяха в състояние да го събудят.
Сега сме направо като риби  Mr. Green

Зъби няма нито един. Няма и наченки засега.

# 340
  • Велико Търново
Здравейте!
Не пиша почти, но ви чета. Малката е на 8 м. и 7 дена. Като я сложа седнала стои малко и се килва настрани или назад. Обръща се, но не сяда от легнало положение. Водихме я на невролог и се накара, че е късно да не може да сяда сама и назначи кариограма. Много съм притеснена. Има ли и други мъници, които стоят така?

Голямото ми момиченце това упражнение го усвои на година.Мина също не го прави.Аз пак ще кажа,ако на едно дете му има нещо то просто си личи PeaceСпоред мен няма за какво да се притесняваш,но това е с уговорката,че не съм ти виждала бебето.Аз май не се сещам и да си писала де,ама това не е важно Laughing

# 341
Лелееееее,Криско също не сяда от легнало положение.....
сега ще си замразя акаунта,барем започне...    Wink
llora,дано всичко е ок и тревогите да са били излишни  Peace

Момичета ,при нас голям студ....а го дават все по-студено да става.
Идат белите мечки...де ще се крием.. Crazy

# 342
Обръща се, но не сяда от легнало положение.
И нашия не може да сяда от легнало положение, нито пък се изправя хванат за опора. Не се притеснявам, а и докторът ни каза, че няма нищо притеснително.
Според мен Мийка си е замразила акаунта за да не се изкушава да пише  Wink.
И много се радвам, че поредната операция на Лилито е преминала успешно, дай Боже все така да продължават!
Росита_, все забравям да те питам справи ли се с пикливата мачка?
Смехоранка, Ицето е голяма капия с тези муцки. И нашия прави муцуни и фучи с нос, но са запазени само за гости.

# 343
Здравейте и от нас  Hug
Алекс, също не може сама да сяда (то тя стабилно седи едва от 2-3 седмици), за много кратко седи стабилно изправена, няма зъби, не приказва, не може да дъвче и да гълта по-едра от пасирана храна (вчера реших да я пробвам с по-едра попара и се задави милата и повърна всички), иска да си суче и през нощта, не лази, ама какво да седна да умирам ли сега  Naughty. Тя ми е по-мързеливичка, то и дупето си тежи  Mr. Green, не се притеснявам мисля, че си се развива прекрасно детето.
В тоя ред на мисли Лора, колко е голямо твоето детенце, че при възрастта, на която са нашите бебоци и една седмица е от значение. Стискам палци изследването да е ок и притесненията ти да са излишни  Heart Eyes
За Мийкиния казус, нямам думи, без да искам да я обидя ще кажа, че тя ПРЕКАЛЕНО много му се втелясва на това дете, което няма да доведе до нещо хубаво.
Сискееее, ти само смей да ни зарежеш .....   love001
Стеле, то и мен доста често да не отразяват, понякога се чувствам като глас в пустиня, ама какво от това, не ми пука и пак си питам, каквото там ме интересува  Mr. Green
Мигле, завидЕх ти бе мадам и аз имам нужда, но на близо няма козметик, а до центъра в тоя студ няма как да се замъкна, но пък мъжо ще ме скубне утре за отрицателно време  Whistling
Смехурче, благодаря за закуската, за прахчетата трябва да измислим нещо, защото в тоя сняг и лед аз няма как да тръгна с колата (после няма прибиране  Crazy), но видях, че Аничка-Баничка дава на Алекс Chamomilla 9ch i Arnica 9ch, което е хомеопатичен продукт, като гледах листовката на прахчетата, то и тяхното съдържание е Chamomilla, можеш да пробваш с това докато се видим.
Дойде време и да се оплача, вчера ми излезе един огромен херпес под носа и сега съм цъфнала като майска роза, ужас  #Cussing out не мога да се гледам  ooooh!
Леле колко дълго стана, добре, че ми се случва рядко  Blush

# 344
  • гр.Стара Загора
Росита_, все забравям да те питам справи ли се с пикливата мачка?

Нещо не схванах какво ме питаш  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт