СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 351
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, да ви попитам нещо извън темата,някой чувал ли е за ricinus communis -5ch (хомеопатично средство за увеличаване на лактацията),този месец за първи път ми дойде МЦ и кърмата ми намаля на половина.Бу  Praynig.А иначе съм твърдо ЗА секциото , ама нормално щом и двете ми деца са родени така Peace

# 526
  • София
Реших да подстригвам Ана Мария. Направих го де  Blush Сега прилича на момче, ама не й влиза косата в очите  Whistling

# 527
Реших да подстригвам Ана Мария. Направих го де  Blush Сега прилича на момче, ама не й влиза косата в очите  Whistling

Завиждам ви че чак се постигвате. Laughing Ние все още сме като Гацо Бацов в главата отзад. Кадето й се търка главата няма никой  Mr. Green Иначе баща й й беше купил фибички от Джъмбо оня ден . Ми то няма на какво да ги защипа- ужас. .... Ама ще пораснем и тогава тати каза че ще купи преса и ще я изправяме. А от каде знае че ще е къдрава че да я изправяме - това незнам....

# 528
Е дека ми е линийката?

# 529
  • София
Кадето й се търка главата няма никой  Mr. Green
И ние така, отпред и отстрани 10 см коса, по средата нищо  Rolling Eyes Това беше една от причините да действам  Mr. Green Тати не знае още какво съм направила  Mr. Green Ще получи сърдечен удар като се върне от работа  Rolling Eyes

# 530
  • София
Eeeхааа много сте изписали, че даже кришкамишка и булка ме е видяла хахахаха...искрено се смях ...
Иначе аз отидох на кафе в една приятелка / тя с бебе на 2 месеца/ сутринта...взех си памперси за Ачо и чак  сега се прибрах Embarassed
Горска малинка очаквах някакъв по обяснителен отговор Sunglasses
Имаше още неща...ама четох по диагонал...та сега ще ви изчета по-подробно...

# 531
  • sofia
Eeeхааа много сте изписали, че даже кришкамишка и булка ме е видяла хахахаха...искрено се смях ...
Ми айде, кво чакаш?! hahaha

# 532
  • София
kri6kami6ka еми с бате сме се разбрали, като одъртеем да се оженим... то одъртяването е доста относително понятие, на фона на младите майки тук...ама става въпрос да 60 70 годишни хахаха, ако сме живи де.... Joy

# 533
Деси,много е сладка малката!

За повръщането да ви кажа,Станислав повръщаше до почти годинка!!! Много лаком беше и преяждаше,та може би заради това.Много гадно,все го преобличах Sad
Нещо ме наболява гърлото,а баткото е хремав.Дано не заразим малката Praynig

# 534
  • Karlovo
Пийнете тази вечер по една чаша шампанско с ягоди пред камината с любимия мъж за мое здраве ,че имам имен ден .Нищо че съм Таня днес си го празнувам .
.
eti_74 това за първи път го чувам .

# 535
  • sofia
Ми,честит имен ден, Таня!Гаци, я каква фецка линийка си има снаИчката!

# 536
За повръщането - споко, и Ина повръщаше, ама голяяяямо повръщане ви казвам! Като фонтаните на Бурж Дубай  Crazy Сериозно, много повръщаше, ама си акаше и наддаваше. Аз я захраних много рано, така че спирането на повръщането не беше свързано със захранването при нас, а просто си го израснахме  Peace
А навън е такъв стуууд  Close Ама си пуснах колета най-накрая......... А пощите са... не'ам думи!

# 537
  • София
dreems да си жива и здрава...като гледам картинката ми се допи бяло вино...а уж на червеното съм почитателка...
Находката какво си направилала по празниците бре... Wink не си изразходвала сексуалната си енергия ли, що ли  Laughing ама и така си си хубава де...
За секциото...не гледах предаването...но като цяло съм за възможността майката да има информиран избор. Първото ми раждане беше секцио по спешност. За второто дори не ме питаха какво искам / заради възрастта,  предишното секцио и т.н., макар, че Стефи Стеф си е родила нормално като чета/ но дори и да ме бяха питали, не бих рискувала, може би от прекаленна информираност. В крайна с/ка си мисля, че всичко си е и до късмет. Моя близка привърженичка на нормалното раждане / както и доктора й/ ражда 3 дена, накрая изкараха детето с форцепс, сега бебето е с голям белег на челото и под окото/за които са казали, че няма да се израстат и ще си останат/ искрено се надявам белезите да са само външни. Та моята близка е поискала секцио  на втория ден...доктора й казал, че ще си роди нормално....та май не трябва да се стига до крайности...щото раждането с форцепс, никак не е нормално. Заради тая лекарска грешка, голямото и иначе здраво 3500 кг бебе лежа в кувьоз 6 дена, неможеше да диша самостоятелно, хранеха го със содна  и му биеха 2 антибиотика. Майката е травмирана тотално, защото имаше една прекрасна бременност и когато "роди" 24 часа не й даваха информация за бебето....и вместо да се радва, тя ревеше защото не се знаеше какво ще стане с бебето. Епизиотомията, която й бяха направили се инфектира, та се наложи повторно прешиване след 3 4 седмици с пълна упойка / някаква уж безобидна манипулация, продължила 1 час/. Епикириза за това нещо не е издадена. Всичко това се случва в голяма болница, при доста известен лекар и с платен избор на екип. Стана ми тъпо докато го пишех, защото всичкото това нещо съм го изживяла с нея...та спирам...Затова дано всеки да може да си роди живо и здраво бебче, няма значение секцио или нормално...

# 538
eti_74, аз пих от тях, но ефект нямаше. Може пък на теб да ти помогнат. Само внимавай!! Ако са с 30 ch, са за спиране на кърмата.
Аз ги приемах след консултация с хомеопат три пъти на ден по 4 капсулки. Така 3-4 дни. После по един път на ден една седмица.

# 539
eti_74, аз пих от тях, но ефект нямаше. Може пък на теб да ти помогнат. Само внимавай!! Ако са с 30 ch, са за спиране на кърмата.
Аз ги приемах след консултация с хомеопат три пъти на ден по 4 капсулки. Така 3-4 дни. После по един път на ден една седмица.
Ясно!Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт