"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 894
  • 693
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! От край време следя дискусиите ви за "Дързост и Красота" без да съм се регистрирал във форума, и днес реших, че може би е крайно време да го направя, и понякога и аз да участвам в тях. Аз съм голям фен на ДиК и може да се каже, че почти не изпускам епизод. Следя едновременно и българските, и американските епизоди. Забавното е, че в момента и на двете места, на Форестър някой друг им управлява компанията и те се борят срещу него... Laughing

Добре дошъл  , фен ... на ДиК!  Grinning  bouquet

# 256
В никаква грешка не съм  Naughty
Не си единствената, имала достъп доснимки и на едната и на другата  Crossing Arms
Доста по-трудно според мен (което не значи, че аз съм в грешка, а ти не) се намират на Кетринчето снимки извън студиото и на всяка такЪва се виждат куп бръчки и изпъкнала вена  Shocked
Доста по-различна е от снимките в студио  Naughty

# 257
  • В средата на времето
Доста по-трудно според мен (което не значи, че аз съм в грешка, а ти не) се намират на Кетринчето снимки извън студиото и на всяка такЪва се виждат куп бръчки и изпъкнала вена  

Брех, жена на такава възраст имала бръчки Crazy Шок, кошмар и ужасТ...не всички са фенове на опнато кат найлон на сушилня лице...още по-голям ужасТ Crazy...хайде стига...В нета има сумати снимки на ККЛ нестудийни, снимана на разни прояви Tired

SuperGeorgi , добре дошъл....може ли да ти казвам Супер Любо...веднага за него се сетих, като ти видях ника Grinning Wink

# 258
  • София
Така е, съгласна съм че снимките в студио се обработват и че лицата се изглаждат. Но това не значи, че ККЛ няма снимки извън, съвсем обикновени, дори и без грим...и естествено там и се виждат бръчките (това ще да е нещо много лошо, да имаш бръчки, или пък да ти изпъква вена  Crazy), но според някои хора, включително и според мен си изглежда чудесно.
Не съм казала, че съм единствена която има достъп до снимки, но тъй като съм виждала много смятам, че да кажеш че трудно се намират снимки извън студио ми се струва преувеличено - не пусна ли скоро едни снимки от плаж? Има още доста, в различни ситуации...

...не всички са фенове на опнато кат найлон на сушилня лице...

rotfImbo rotfImbo

# 259
Здравейте! От край време следя дискусиите ви за "Дързост и Красота" без да съм се регистрирал във форума, и днес реших, че може би е крайно време да го направя, и понякога и аз да участвам в тях. Аз съм голям фен на ДиК и може да се каже, че почти не изпускам епизод. Следя едновременно и българските, и американските епизоди. Забавното е, че в момента и на двете места, на Форестър някой друг им управлява компанията и те се борят срещу него... Laughing

Добре дошъл   bouquet
Хубаво е, че още един кавалер се включва в редиците ни  bowuu

Добре дошъл  , фен ... на ДиК!  Grinning  bouquet

Мерси. Wink
По темата за днешния доста интересен епизод- Ник наистина доста кофти се изгаври с Форестър, но не е като и те да не са се гаврили с него, и най-вече с майка му...
Само не мога да разбера какво толкова ще им стане на Брук и Ридж ако кажат на Рик каква е истинската причина за раздялата на Брук и Ник. Вярно, че може малко да злепоставят Бриджет, ама пък и тя да е мислила преди да се хвърли на врата на Ник все едно вече е разведен. Laughing
А на самият Ник му е крайно време категорично да обърне гръб на Брук, и да продължи пътя си напред. Заради обърканите си чувства днес замалко щеше да се поддаде на Брук и да си съсипе плановете, които толкова време готвеше, и за които хвърли изключително много пари(което е много странно при положение, че по това време притежаваше само едно имение и една компания). Добре че беше Тейлър да дойде да спаси положението, а и да накара Брук да ревнува... И така ще е щом Брук все още се колебае кого обича повече- Ник или Ридж... Grinning
Идеята за бутиците на Форестър е много добра. Направо им се чудя как след повече от половин век в модата не са се сетили да направят нещо такова...
И нещо интересно- втората част на утрешния епизод всъщност е оригиналния епизод 5000 на сериала. Именно затова, в него символично ще участват само старши актьорите от самото начало- Брук, Ридж, Ерик и Стефани. Те ще са на хижата и ще си говорят и правят интересни неща там. Simple Smile

# 260

SuperGeorgi , добре дошъл....може ли да ти казвам Супер Любо...веднага за него се сетих, като ти видях ника Grinning Wink

Ами може и така... Grinning

# 261

Ванко, не разбирам от фотография и хич не знам какво правят със списанията - но тази снимка не е от списание, а от сайта на въпросното предване, от преди доста години (някъде след уволнението ᷗи от ДиК - вече я няма на сайта) - точно така крива си изглеждаше...не знам защо я бяха сложили тази снимка, при положение, че имаше много по-добри.
Няма значение списание ли е или друго. Просто снимката се обръща и слагат логото. Сега като я връщам в първоначален вариант, много ясно, че логото ще седи обратно. Laughing Laughing Laughing

# 262

Брех, жена на такава възраст имала бръчки Crazy Шок, кошмар и ужасТ...не всички са фенове на опнато кат найлон на сушилня лице...още по-голям ужасТ Crazy...хайде стига...В нета има сумати снимки на ККЛ нестудийни, снимана на разни прояви Tired

Нека си има бръчки .. все ми е тая ...ама разликата й със студийните снимки е огромна  Naughty
И да се твърди, че на ХТ се намирали от младежките години трудно с намек, че тя май ги крие ... щото на Брукасита много снимки от тоз период има  Crazy
И имам предвид, че има повече снимки в студио, отколкото на живо. На живо има нЕкви, ама са доста дребни и нищо се не види  Whistling
Има и някоя-друга (вчера постнах няколко такЪви) в по-близък план нестудийни и разликата е очевАдна. Много по-сбръчкана е  Naughty
Тъй че господинът дето ми твърди колко прекрасна и хубава е тя за разлика от ХТ, нека се замисли за таз манна небесна фотошопа, да сравни със снимките навън и да замълчи засрамено  Naughty

# 263
Супер...Георги...Фен...Любо  Wink, ще ти бъда много благодарна ако преразказваш в бяло сериите в Щатите... Интересна ми стана тази твоя съпоставка на наште серии с техните   bouquet

# 264
  • София

Нека си има бръчки .. все ми е тая ...ама разликата й със студийните снимки е огромна  Naughty
И да се твърди, че на ХТ се намирали от младежките години трудно с намек, че тя май ги крие ... щото на Брукасита много снимки от тоз период има  Crazy
И имам предвид, че има повече снимки в студио, отколкото на живо. На живо има нЕкви, ама са доста дребни и нищо се не види  Whistling
Има и някоя-друга (вчера постнах няколко такЪви) в по-близък план нестудийни и разликата е очевАдна. Много по-сбръчкана е  Naughty
Тъй че господинът дето ми твърди колко прекрасна и хубава е тя за разлика от ХТ, нека се замисли за таз манна небесна фотошопа, да сравни със снимките навън и да замълчи засрамено  Naughty

Всичко това може да е така, но е много по-вярно за ХТ, отколкото за ККЛ. И двете нямат много снимки от ранните си години, но на ККЛ видяхме няколко, от тийн-годините и на около 18-19. На ХТ само тази на 18 - ако някой намери други, ще е чудесно.
Нормално е да има повече студийни сними, все пак не я снимат всеки ден в истинския живот...но пак са повече от обикновените снимки на ХТ..а такива на които е без три пласта грим, се броят на пръсти...ако някой е виждал, да праща! Simple Smile
Но ако тръгнем да броим бръчките, при ХТ ще са много по-малко, предвид неподвижността на лицевата ́и мускулатура.

# 265
Тъй, тъй, струва ли ми се или скоро някой се възмущаваше, че като говорим нещо за едната, другите веднага скачат: ама вашата пък е толкоз по-зле  Crazy
Хайде да се възмути пак  Mr. Green

# 266
  • София
Да...кой ли се възмущаваше скоро newsm78 - щото не бях аз Simple Smile Аз съм си научила урока добре - ако се каже нещо за едната, веднага трябва да се опровергае с нещо за другата...това открай време е подход тук и той се ползва успешно и от двете страни. Но е много по-успешен с репликата (това е само пример  Wink) "Е да ама Брук колко по-лоши неща е правила, та няма нужда да обръщаме внимание на Тейлъровите...." (това е свободна интерпретация, не цитирам дословно) Peace

А и между другото, когато ТТ отбора публикува лоши, според тях снимки на ККЛ,а също така и "ласкави" епитети, очаква ли Брук-отбора  да си заключи клавиатурата?

# 267
Супер...Георги...Фен...Любо  Wink, ще ти бъда много благодарна ако преразказваш в бяло сериите в Щатите... Интересна ми стана тази твоя съпоставка на наште серии с техните   bouquet

Добре. Ще гледам когато мога да ви ги преразказвам. А засега ще ви преразкажа само основното, което напоследък се върти там:
От известно време, в сюжета се появи Бил Спенсър, който обаче не е онзи Бил Спенсър, който познаваме, ами неговият син. Та, той си нацели идеята да завладее "Форестър", и с времето успя да го направи. Освен това се ожени за Кейти, най-малката сестра на Брук, и я направи шефка на всички останали. И в момента най-интересното в този сюжет е, че Стефи- дъщерята на Ридж и Тейлър- взе че си падна по Бил и го целуна малко преди сватбата му с Кейти. Тя самата разбра за това и искаше да уволни Стефи от "Форестър", но в крайна сметка Бил я убеди да не го прави. Това обаче не възпря Кейти да се държи лошо със Стефи, като най-пресният пример за това е, че реши да предпочете идеята на Хоуп за нова кампания, пред тези на Стефи... Да, точно така. В Щатите, Хоуп най-накрая порастна, и въпреки, че все още е ученичка, започна работа във "Форестър"... Това предизвика някои доста разгорещени коментари между Брук и Тейлър, всяка от които защитаваше дъщеря си...
Друг интересен сюжет е този с Ник и Бриджет, които отново са женени, и заедно със Стефани, Джаки и Пам работят в компанията "Джаки М", която вече е станала и модна къща... Та, Ник и Бриджет решиха да си направят дете чрез сурогатна майка. Бързо си намериха такава, Санди, но пък се оказа, че тя май си има някаква тайна, която крие от тях. Освен това, същата тази жена е и братовчедка на Уип Джоунс, който ако си спомняте преди години се представяше за баща на Хоуп, за да прикрият с Брук истината, че Дийкън е истинският й баща. Същия този Уип сега се завърна, и след като осъзна, че не е възможно да се върне при Брук, а и след като се понацелува с Джаки, реши да се обърне към Тейлър. Тя самата също отново е без мъж, и именно затова дъщеря й Стефи я подтикна да си намери мъж чрез сайт за запознанства. Именно там Тейлър се 'запозна' с Уип и двамата се срещнаха без да подозират, че всъщност вече се познават. Именно така припламнаха и първите искри между тях.
И общо взето това е в центъра на събитията напоследък.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 18:05 от SuperGeorgi

# 268
Тъй, тъй, струва ли ми се или скоро някой се възмущаваше, че като говорим нещо за едната, другите веднага скачат: ама вашата пък е толкоз по-зле  Crazy
Хайде да се възмути пак  Mr. Green

Няма го още човека, дето се възмущава, а и не е инструктиран от съотборниците си, че това е висш подход в полемиката коя е по- по - най  Mr. Green

Фен...Георги...ти си знаеш...благодаря за преразказа!   bouquet

Само да кажа,че Уип и Тейлър не се познават, защото тя си беше малко умряла по онова време  Grinning

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 12:54 от Zori x 2

# 269
  • София
SuperGeorgi, много хубав стегнат преразказ!  newsm10, доста обективен!
Харесваш ли новата Хоуп?
И нещо интересно- втората част на утрешния епизод всъщност е оригиналния епизод 5000 на сериала. Именно затова, в него символично ще участват само старши актьорите от самото начало- Брук, Ридж, Ерик и Стефани. Те ще са на хижата и ще си говорят и правят интересни неща там. Simple Smile

Любимият ми! Хахаххахаа  Wink

Само да кажа,че Уип и Тейлър не се познават, защото тя си беше малко умряла по онова време  Grinning

Познават се, даже им беше на сватбата с Брук. Тейлър "умря" след раждането на Хоуп, а Уип и Брук се ожениха преди това...

В днешния епизод си мислех, че Тейлър трябва да даде няколко уроци на Брук, как наистина се отърсваш от чувствата си за рекордно кратко време...днес обичаш много Торн, утре вече си на Свети Валентин с Ник и се се целувате страстно...ей това Брук не го научи, как бързо да си изтрива чувствата...

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 13:03 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт