МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 460
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Пловдив
Момичета,

искам само да ви напомня, че темата  не нито " за и против секциото и нормалното раждане", нито "коя помпа да си избера", нито "ползата и вредата от ваксините".Това е тема за информация и актуални сведения за бъдещи майки, решили да се доверят на болницата.

# 1 246
да така е !тема на решили да се доверят на болницата-за което се иска да си платежоспособен за да можеш да си позволиш тази болница!и пак не е гаранция че като си платиш всичко ще е ок!рискове има навсякъде във всяко едно родилно /Важното е екипите да реагират навреме!в случая с 20 часовото раждане нещо не ми е много спокойно на душата.толкова бъдещи майки четат тази тема-какси мислите не са ли са се стресирали вече?

# 1 247
  • Пловдив
да така е !тема на решили да се доверят на болницата-за което се иска да си платежоспособен за да можеш да си позволиш тази болница!и пак не е гаранция че като си платиш всичко ще е ок!рискове има навсякъде във всяко едно родилно /Важното е екипите да реагират навреме!в случая с 20 часовото раждане нещо не ми е много спокойно на душата.толкова бъдещи майки четат тази тема-какси мислите не са ли са се стресирали вече?

Айде само да не ми са караш  Laughing Постът ми не се отнасяше към теб конкретно, а към всички, които спамят и разводняват темата за пореден път.
И не мисля да се чувствам виновна, затова че съм могла да си позволя тази болница в първата седмица на работата и не е нужно това да се натяква постоянно.Всеки ражда където и както иска и има възможност Peace

# 1 248
момичета отдавна ви чета,но не съм писала!но тъй като нещо ме потресе искам да го споделя-раждане то на цветиту.Двадесет ЧАСА спукната вода!!!!!!!!! и не са я оперирали! Направо съм потресена !при такива случаи трябва да се изкара бебето до 6 часа,Затова и милото е имало усложнения!иначе голямо внимание,  а защо не са реагирали навреме ,а са оставили момичето да се мъчи 20 часа-в модерна болница??????На всички ви желая леко раждане!

Ама вярно-преди да критикувате,защо не се информирате?Не е вярно това за 6-те часа след спукване на мехура,както и е абсолютно нормално едно раждане да продължава 20,че и повече часове!В това отношение ,ако не е имало някакво усложнение,налагащо операция,лекарите са си реагирали правилно!

# 1 249
  • Бургас
Момичета,

искам само да ви напомня, че темата  не нито " за и против секциото и нормалното раждане", нито "коя помпа да си избера", нито "ползата и вредата от ваксините".Това е тема за информация и актуални сведения за бъдещи майки, решили да се доверят на болницата.
newsm10
само да напомня, че другата тема не е само за родили майки. Тя си е за спам за всички които са родили и ще раждат в Девата. Там има момичета които се доим Авент и други с Мендела, едните са секцио, другите естественно, а всички вече сме хакнали по няколко ваксини на бебоците, така че заповядайте  Hug
Идеята беше, ако някой реши да се информира относно МБАЛ Дева Мария бързо и лесно да намери информацията която му трябва. За това се изнесохме.

# 1 250
 newsm10 Хъгси!!!

ЗА тези, които ще раждат секцио - да не се притесняват, разглеждайки цялата тем ще видят само добри отзиви. Разликата е емоционална и си зависи от човека. И аз се притеснявах, чудех, дори обвинявах и макар, че не съм раждала нормално, смятам че секциото е било правилния начин за мен, не само по медицински причини, но след първия шок от деня на раждането, в който се чуствах като растение, сравнително бързо станах и се възстанових. Чуствам се прекрасно и още веднъж благодаря на д-р Драгнева и екипа.
Който предпочита да даде пари под масата (което май е задължително) и да ражда в ОРБ, където демонстрираха нощни лампи като свръх екстра  hahaha - да го направи! Дори не говоря за професионализъм - не съм раждала там, предполагам, че лекарите и там не са си намерили дипломите, но аз предпочитам най-малкото да получа фактура за парите си и отношение срещу тях, а в Дева Мария го получих не на 100, а на 1000%

# 1 251
  • Бургас

Айде само да не ми са караш  Laughing Постът ми не се отнасяше към теб конкретно, а към всички, които спамят и разводняват темата за пореден път.
И не мисля да се чувствам виновна, затова че съм могла да си позволя тази болница в първата седмица на работата и не е нужно това да се натяква постоянно.Всеки ражда където и както иска и има възможност Peace

Мария♥, благодаря  Hug
Горгона, ако имаш предвид мен, че за пореден път разводнявам темата...не мисля. И като гледам темата за "Ветренските майки", тя е за вече родили, както и да е. Стига вече  spam2  Hug

# 1 252
 Hug момичета какво става тук какво чета,за неща които не касаят тази тема ,както беше споменала цветиту всеки има право на мнение и може да го изразява както си иска,да не е приятно да раждаш със изтекли води и то да те мъчат 20 часа,но всичко минава и заминава ,а има и друго че явно е можело да се роди нормално и затова не са оперирали цветиту.Аз лично при първата бременност  също раждах със спукани води и родих след около 12-14часа и накрая държах една 4 кг.принцеса ,която сега е на 11г  да ми е жива и здрава ,дай боже и втората принцеса да е като кака си,нека всичко да мине по живо по здраво и да ок друго не искам.Пожелавам на всички леко раждане каквото и да е нормално или оперативно важно е всичко да е наред  bouquet Hug

# 1 253
Айде вече стига с мойто раждане!!!
Аз просто исках да успокоя Сесил, да не се плаши от секцио!
Не ме оперираха, защото не е трябвало, ако се беше наложило щаха да ме отржат, никой не е виновен, хората си вършиха работата!
И всички, които са ме разбрали на криво нека видят поста ми,който написах след изписването ни на страница 65 , аз благодаря на болницата не се оплаквам от нея!

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 23:21 от цветиту

# 1 254
Олееееееееееееее!!!  tiptoe Какво става тук? RageАз лично не съм писала скоро и то единствено поради причината, че не са ми изниквали нови въпроси относно предстоящото ми раждане, но всеки ден ви държа под око за новини около болницата!Стига с тези глупави спорове!!! fightКогато имам някакъв въпрос преглеждам съответния форум и си "изравям" отговора, ако не пускам нова тема и готово!!! Hands Clap Не искам да обвинявам никого, но наистина нека оставим темата за споделяне на добри новини и за конкретни въпроси!!! Peace

Леко раждане и от нас на idimitrova  и dil77 !!! 1strollerЩе стискаме палци, че май вие сте следващите в списъка!Като гледам аз май може да се засека със Сесил! newsm78Дали не пропускам някоя бъдеща мама!? newsm78

psychology, не даваш ли онлайн консултации за изнервени вече мами с по-големи дечица!??? Mr. GreenНещо много ме е стегнала шапката и май най-близките го отнасят! smile3518

# 1 255
Здравейте момичета! Отдавна следя темата, тъй като и аз съм кандидат мама /за 2 път/  и търся инфо за новата болница. Бях си обещала да не се намесвам в нито една тема и нито един спор, защото не исках да си хабя нервите излишно с глупави разправии. Но хормоните ми вече бушуват и предпочитам да си излея гнева тук, вместо на мъжа ми или детето.
Искрено се дразня когато чета "компетентното" мнение на различни момичета, които са по-големи специалисти от лекарите и знаят по-добре от тях как да лекуват. Момичета, разберете, че медицината в крайна сметка не математика и тук никога няма един отговори на задачата. За съжаление ми се е налагало да прибягвам до компетенцията на лекарите по-често от колкото ми се иска. И слава богу, че съм се вслушала в техните съвети и благодаря за живота си на тях. Не искам да занимавам никой с моите здравословни проблеми, за това няма да се впускам в подробности. Искам само да кажа, че характерния за българите скептицизъм вече започна да ме дразни изключително много. Писна ми да чета мнения на разни ПАТКИ и не се извинявам за израза, които смятат, че знаят повече от лекарите и са по-компетентни от тях. Радвам се , че в града има едно доста добра алтернатива на МБАЛ-Бургас.
И нещо последно: Всеки, който търси информация за болницата във Ветрен , да вземе под внимание САМО мненията на момичетата, които са ползвали вече услугите им и могат да изразят най-вярно мнението си. Всички останали злобни подхвърляния и завистливи коментари могат спокойно да прескочат.

# 1 256
bb_bodi добре дошла
Момичета вярно ли е това че второто по -рано се ражда

dil77 тук ли си

# 1 257
  • Пловдив
bb_bodi добре дошла

dil77 тук ли си

Второто, третото се ражда, коато му е времето- няма да се притесняваш.Да нямаш контракции?

bb_body, добре дошла на теб, кефиш ме, сега няма да съм сама с голяма ми уста  Mr. Green

Момичета, за всички вълнения може да прескачате и в темата на Ветренските мами - не е само за вече родили.

# 1 258
  • Бургас
Имам въпрос към Гери.
Знае ли се кога ще отвори отделението по неврология и кои лекари ще работят в него?

# 1 259
bb_bodi добре дошла

dil77 тук ли си

Ми не е задължително.При мен първото се роди по-рано,а второто-почти на термин.

Общи условия

Активация на акаунт