Парочистачка

• 278 095
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Аз пак се включвам.
Сега съм пред дилема. Коя от тези две според вас е по добра
https://vimax-karcher.com/parochistachki-karcher/sreden-klas-par … sc-3-easyfix.html

И
https://vimax-karcher.com/parochistachki-karcher/nachalen-klas-p … sc-2-easyfix.html

И дали наред с прозорците и банята ще мога да почистя матряците с тях или трябва да търся нещо друго

# 301
Аз пак се включвам.
Сега съм пред дилема. Коя от тези две според вас е по добра
https://vimax-karcher.com/parochistachki-karcher/sreden-klas-par … sc-3-easyfix.html

И
https://vimax-karcher.com/parochistachki-karcher/nachalen-klas-p … sc-2-easyfix.html

И дали наред с прозорците и банята ще мога да почистя матряците с тях или трябва да търся нещо друго

Аз от декември съм със Sc3 easyfix, матраци не съм чистила,но съм гледала клип ,че може и матраци да се почистват. Но трябва да съхнат после ,а сега няма как да стане да стои постоянно отворено да изсъхнат.За матраци си извикай да ти почистят сега рейнбоу.Инъче баня ,врати ,фуги,трудно достъпни места,Аспиратор всичко почиства.Стъклото на банята и огледалото .Прозорци също не съм пробвала,напролет. Чакам с нетърпение щорите да си почистя като се стопли,че инъче е голямо мъчение.Аз като я купувах нямаше подарък стъклочистачка.Трябва да си поръчам .Изключително съм доволна.Не съжалявам грам за тази покупка.Яд ме е че по рано не ми казаха да си я взема, на черния петък направо 4ката.

# 302
  • Варна
Някой почиствал ли е парочостачката с таблетките за варовик? Имам в кашона един комплект и е време да ги ползвам, но не разбирам от упътването как точно се ползват.

# 303
Купих си sc3 и я чакам да пристигне до седмица. 119€ от Германия ми излезе.
Нямам търпение!

# 304
  • София
Честита! Ще чакаме отзиви! Simple Smile

# 305
Здравейте момичета. Simple Smile
Насочила съм се към закупуването на парочистачка на Керхер. Мисля основно да я ползвам за пода, също ще чистя и банята, но основна пода (имаме куче и ще е с цел дезинфекция) - в нас сме с ламинат и гранитогрес. Каква е съществената разлика между Sc2 и Sc4, освен близо 200лв разлика? Като цяло клоня към sc4, но  магазина консултантът не успя много да ми обясни разликичте е моделите освен това, че не мога да доливам вода при sc2.

# 306
Здравейте, днес закупих Керхер сц3. В магазина много се чудех между 2 и 3, дали да бъде с капсули или филтър, и се спрях на тази с филтъра, как мислите, направих ли грешка? Консултанта не успя да ми помогне много в избора.. Да я сменя ли за сц2?...

# 307
Аз ползвам парочистачката на Филипс за почистване на паркет от няколко години на макс. пара и нищо му няма.  Понякога първо пръскам с пулверизатор препарат за почистване на под.

За стъкла и огледала ползвам една машинка за стъкла на Керхер - всичко е, като детска игра с нея.
Какъв модел парочистачка на Филипс ползвате?

# 308
Някой почиствал ли е парочостачката с таблетките за варовик? Имам в кашона един комплект и е време да ги ползвам, но не разбирам от упътването как точно се ползват.
Здравейте,пробвахте ли да я почистите с таблетките?

# 309
  • Варна
Не съм, но сега се сещам, че щях да звъня на представителите на Керхер с молба да обяснят. Ще пиша тук, когато получа разяснения.

# 310
Не съм, но сега се сещам, че щях да звъня на представителите на Керхер с молба да обяснят. Ще пиша тук, когато получа разяснения.
Благодаря,ще очаквам отговор.Вашата кой модел е?Моята е сц3 и имам патрон за варовик ,нямам за почистване таблетки,дали пак може да се използват?И аз трябва да се обадя да ми разяснят.Хем и за патрона ,защото още не ми е светнал да го подменя,да не би да не съм го настроила както трябва ,незнам 🤔При нас водата е много варовита ..

# 311
  • София
И аз се чудя кой керхер да си взема, ама освен разлика в контейнерите и цената не намирам особена между 2-3 и 4 newsm78, обаче нито в магазин, нито в бгмама има яснота по въроса защо е добре да метна +200лв. за по - горен модел  Laughing Laughing Laughing

# 312
И аз се чудя кой керхер да си взема, ама освен разлика в контейнерите и цената не намирам особена между 2-3 и 4 newsm78, обаче нито в магазин, нито в бгмама има яснота по въроса защо е добре да метна +200лв. за по - горен модел  Laughing Laughing Laughing
Аз взех sc3 ,защото е с патрон,по-бързо загрява(30 сек.)  и може да се долива вода и без да се изключва.Не съм гледала характеристиките за sc4

# 313
А има ли някой от тия два модела  парочистачки?

# 314
  • Варна
Здравейте.Скоро си закупих SV7 .Някой има ли такава да ми даде упътване коя приставка за какво ползва? Simple Smile

https://vimax-karcher.com/paren-ekstraktor-karcher-sv-7.html?gcl … kSaMaAqHFEALw_wcB

Общи условия

Активация на акаунт