ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 450
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Пудрата на Авен как се отразява към края на деня - лъсва ли лицето с нея? (за развалянето - абе аз имам чувстваото, че в кризата развалиха всичко, не само козметиката)

Мими, ти Dowble wear light ли ползваше? И как точно действаш със сити блока - след измиване на лицето директно него ли слагаш или преди това слагаш серум или друг някакъв крем?
Аз сега тествам дневните кремове на Ювена, имат 20-ти фактор, но дори флуида не ми се сработва с фон дьо тена - лъсвам моментално щом се гримирам. Днес съм без фон дьо тен и не лъщя  newsm78 Явно фон дьо тенът на Лнком за комбинирана кожа има още едно доказателство, че е гаден. Само да свършиии #2gunfire

Ползвам трите стъпки на Клиник + серума им за пори...след това слагам сити блока (той има лек цвят като тониращ крем и прави кожата мекичка гладка и равна) и след него фдт Dowble wear light (както вече казах размесен с малко праймър),после малко пудричка .
Друг крем не ползвам,третата стъпка + сити блока са ми достатъчни за през деня,вечер полагам по специални грижи.
Откакто ползвам тази система забравих какво е лъсване,слагам сутрин преди да изляза и вечер като се прибера всичко си е както е било като съм излязла-никакво лъщене,разкашкане,събиране в гънки и пори ,размазване...

# 571
Момичета, отдавна гледам 3те стъпки, но не изсушават ли прекалено много кожата?
Аз съм със суха кожа, а зимата дори в някой участъци (между очите) се лющи.

мими23, все се каня да те питам, това ти ли си на аватара?  Simple Smile ако не е твърде нахално.

# 572
  • София
Относно пудрата на Авен - открих го http://www.eau-thermale-avene.com/public/avene/html/toolkit/flas … php?langueHtml=en. Значи наистина има два вида. Но тази за смесена кожа ми се струва несполучлива. Мое мнение, но някак си не може да се разнесе по лицето. Другата е по-хубава, е малко лъсвах по някое време, но си я туширах още веднъж и готово. Peace

# 573
ако използваш и трите според кожата си + добре подбран крем - не
но аз използваш неподходящи за твоята кожа части от системата, или пропускаш някои от тях, или пък дневния крем - не е добра и наистина изсушава

аз не харесвам трите стъпки Laughing

# 574
  • София
Мими, благодаря!  bouquet
Аз не се разбирам с трите стъпки - робвала съм тестери на всички варианти без този за мазна кожа - всичките ми пресушават и гипсират лицето...
Между другото гледах, че ланкастер са пуснали нова серия - оксиджън и имат екран срещу градските замърсявания с 40-ти фактор... Защото и аз ако не слагам нищо по лицето си освен крем, се сдобивам с пъпки и раздранения... Много е мръсно навсякъде...

# 575
bubanka, аз имах пробички и съм пробвала, но на мен също не ми хареса. Може би наистина не съм уцелила подходящите, не знам. Макар да бяха за суха кожа.

# 576
Момичета, отдавна гледам 3те стъпки, но не изсушават ли прекалено много кожата?
Аз съм със суха кожа, а зимата дори в някой участъци (между очите) се лющи.

мими23, все се каня да те питам, това ти ли си на аватара?  Simple Smile ако не е твърде нахално.

Ами зависи...Има три стъпки за всички видове кожа,включително и суха и ако лосиона (тоника) ти идва силен има една лайт версия специално за това.Може да идеш където продават Клиник и да се посъветваш,може да започнеш с маки опаковчици за да пробваш Peace

Аз съм нааватара,да  Grinning

# 577
Мими, благодаря!  bouquet
Аз не се разбирам с трите стъпки - робвала съм тестери на всички варианти без този за мазна кожа - всичките ми пресушават и гипсират лицето...
Между другото гледах, че ланкастер са пуснали нова серия - оксиджън и имат екран срещу градските замърсявания с 40-ти фактор... Защото и аз ако не слагам нищо по лицето си освен крем, се сдобивам с пъпки и раздранения... Много е мръсно навсякъде...

На Ланкастер филтрите са едни от най добрите Peace
Щом не се спогождаш с Клиник си вземи този екран !!!

# 578
  • София
И при мен пудрата на Авен по-трудно се разнася, но пък стои много хубаво. А относно лъсването - да, след известно време лъсвам, но след леко туширане и си като нов. Моята кожа е смесена и не съм ползвала продукт, с който след няколко часа да не лъсна.

# 579
А тогава само да попитам за цветовете на пудрата Дабъл Уеар - отговарят ли на цветовете на фдт, за да знам направо кой цвят ми трябва (от фдта съм Екру), за да не тествам пак и да се чудя (че то и тестери на пудра няма ooooh!). И също така да попитам, мислите ли че ако имам фдт, който е с малко по-тъмен цвят от кожата на лицето ми, но отгоре завърша с по-светла пудра, то тена ще се изравни с цвета на врата или ще стане още по-зле? Laughing  bouquet

# 580
според мен може и да стане по-зле
по принцип препоръките, които съм чела, са че по-добре фдт да е по-светъл, отколкото по-тъмен от естествения цвят на кожата /самата аз не винаги го спазвам  Laughing, но съм виждала жени по улиците с осезаема и смешна разлика/

# 581
Момичета някой пробва ли вече този фон дьо тен?

# 582
според мен може и да стане по-зле
по принцип препоръките, които съм чела, са че по-добре фдт да е по-светъл, отколкото по-тъмен от естествения цвят на кожата /самата аз не винаги го спазвам  Laughing, но съм виждала жени по улиците с осезаема и смешна разлика/

И аз това се чудех, дали е по-добре по-светло или по-тъмно ( естествено, че е най-добре точния си цвят, ама пусто да остане никога не мога да се нацеля Laughing). Въпреки, че какъвто и фдт да сложа, дори този по-тъмния, който имам в момента, след няколко часа като че ли се изравнява с цвета на врата ми, не знам как става тоя номер Laughing

# 583
фдт-ена трябва да е същия цвят или малко по светъл,пудрата може да е по тъмна...обратното мисля,че не е за препоръчване Peace

# 584
Момичета някой пробва ли вече този фон дьо тен?

Аз писах по-напред в темата и други момичета са дали мнение.Моето е,че фдт си струва,не лъсвам от него и ми седи много естественно,не е много покривен,но аз нямам нужда.Има много добри отзиви и за коректора.За мен фдт е добър Peace

Общи условия

Активация на акаунт