MAC и Sephora в България април 2010г

• 72 839
  • 704
  •   1
Отговори
# 495
Палитрата е готина,да,даже се замислих дали да не я забърша за Коледа,ако се добера,но кремообразните гланцове много ме спират,че са ужасно неудобни така в палитра,а не в нормалната им опаковка.Ще видим. Peace

# 496
Тези палитри са много неудобни. Имам такава на друга марка застояват нещата и ще се развалят. Няма шанс да се ползват бързо. Повечето неща са напълно излишни, глосовете и доста цвотеве сенки. За професионални гримьори не стават, за обикновени потребители също. Може би ако нямаш други гримове, но при наличието на нашите колекции не ми се струва разумен вариант.

# 497
  • София
Така е , права си.Аз съм на същото мнение..,но ме сърбят ръцете.  Mr. Green
Аз по принцип ползвам така или иначе само няколко цвята и от тях вече имам доста палитри , на различни брандове.
Все пак, за Коледа съм решила да си правя палитра на МАК с моите цветове. Страхотни лилави нюанси имат..очите ми останаха последния път.  Heart Eyes  За начало ще си взема 2 цвята, да видим как ще се погодим.  Thinking
Герленските сенки , които имам са страхотни, но доста по дискретни..искам нещо по така.

# 498
  • София
Courage, много по-добре е да си направиш собствена палитра с любимите цветове на  MAC. И мен  много ме привлича тази идея.
Имам  палитра на Сефора, купена от Париж - 35 euro. Използвам всички  цветове (добра трайност и наситеност) и  ми е  удобна, но кремообразните сенки са толкова твърди, че е  абсурд да ги ползвам. Глосовете също са добри, но в момента съм на тема Rouge Coco  Simple Smile .

# 499
Courage,кои лилави цветове си си харесала на МАК?Аз искам Parfait Amour. Heart Eyes
Иначе палитрата май няма да я взимам,не е удобна наистина. Tired

# 500
  • София
Звезден прах, не запомних имената.. Blush Почти всичките.. Mr. GreenЛивата гама ми е любимата и съм ненаситна.  Crazy
 Цвета, който си си харесала е страхотен, гледах няколко урока в нета с него.  Heart Eyes

# 501
Бихте ли ми препоръчали четка на M.A.C. за нанасяне на течен фдт? Благодаря Ви предварително  bouquet

# 502
Бихте ли ми препоръчали четка на M.A.C. за нанасяне на течен фдт? Благодаря Ви предварително  bouquet
Аз лично препоръчвам тази 190
За фдт ползвам само нея. Пробвала съм и с 187, но не ми допада самото нанасяне. Нея си я ползвам предимно за руж

# 503
Жаки, мерси много Hug Аз съм на "Вие" с четките за фдт (използвам пръсти), ще трябва да се ограмотявам с клипчета Embarassed Oстанала съм с грешното впечатление Rolling Eyes, че четката за фдт трябва да е по голяма Whistling

# 504
Tя тази не е много малка. Само така изглежда на снимката.
При ползването ще видиш, че има огромна разлика от нанасянето с пръсти. С пръсти е все едно съм с маска на лицето...четката прави покритие, което после изглежда супер естествено.

# 505
Пролетта ми донесоха тази палитра от Америка http://www.sephora.fr/Maquillage/Palettes-Coffrets/Multi-usages/ … 760AE49A00D.wfr3c

Страшно съм доволна, преди това не ползвах често сенки, но тези са страхотни и почти всеки ден си слагам. Много издръжливи, страхотно разнообразие на цветове.
Ружовете също са много хубави. Глосовете рядко ги слагам.
Има и кутийка в която можеш да вземеш със себе си една от гамите. Много е удобно  Peace
Препоръчвам за подарък или за лична полза! Party

# 506
# 507
Момичета,според вас кои са МАК must-have-ите?Тъй като мога да си взема само 4-5 продукта,и не мога да реша кои. Tired

# 508
  • София
Момичета, малко новини:

В Сефора са получили следните Сефора палитри:

, както и една по-малка, но не и намирам снимка...

Too Faced:

Urban Decay:

Имаха тестер и на тази, но още не се продава:

- ще струва 80 и няколко лв...

Заредили са и новата колекция на Шанел, новите лакове на Диор... Абе... #Crazy Crazy Mr. Green

# 509
Naked палитрата е абс. хит тук, имам чувството че всеки я има Grinning Много, много добра.

Общи условия

Активация на акаунт