Asi/Гордата Аси - тема 23 - Всичко отначалото .....

• 67 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Момичета, да не изоставяме тази тема!  newsm78  Peace Peace
И аз на това се надявам.......нека продължим в тази тема да обсъждаме всичко ,свързано с АСИ И ДЕМИР.....
МУРАТ И ТУБА......разбира се ще бъдем участници и в новата тема......

# 662
Ето статия май опровержение за раздялата на Туба със Сами.Нека турско говорящите да я погледнат за да кажат за какво иде реч. newsm78

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_den_ayrilik … rlerine_cevap.htm

# 663

rina-rina, добре подсещаш, че някои ( себе си имам предвид) се заплесват.  bouquet

# 664
гласуваме,но не се стопява тази разлика от дни....перлите явно са много активни

# 665
Ето статия май опровержение за раздялата на Туба със Сами.Нека турско говорящите да я погледнат за да кажат за какво иде реч. newsm78

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_den_ayrilik … rlerine_cevap.htm
Агенцията е отговорила от името на Туба.
 Отговора на  въпроса за раздялата между нея и Сами от агенцията  е:/буквално/   ''Няма раздяла.Тези новини не са верни''.

# 666

Агенцията е отговорила от името на Туба.
 Отговора на  въпроса за раздялата между нея и Сами от агенцията  е:/буквално/   ''Няма раздяла.Тези новини не са верни''.
Благодаря ти много. newsm51

# 667
ето превода на гугъл....става ясно,че Туба е отрекла раздялатаДиректор на фотографията любовник, Сам каза, че добрите играчи отпуск с Instyle списание "обхваща туба Saydam Büyüküstün" е на месец февруари. Ayakligazete.com е съгласно с новини, добри играчи, най-често предпочитат да запазят мълчание, този път на новини дивизии "ınstyle'a отговори, че ropörtajla.

"Няма Ayrılık"

В зависимост от името на агенцията от туба обяснение Büyüküstün е много ясно и кратко. Агенцията, "Не Ayrılık. Тази новина не е вярно в изявлението, направено от името на добри играчи.

Списание ексклузивно интервю, че искрената изповед в красив плейър Büyüküstün туба, "Моят живот по всяко време и любов е много важно и в бъдеще ще бъде така" derken, "не е до нея през цялото време съм го видя ще прекара в момента, когато мислех, че съм влюбен в моето време" той опит любов как той ми каза.

Новата серия ще започнем да променяме образа на красива червена коса косата на играча е била спазена, да обърне внимание на списание с много специална експозиция е много подобен на този от никого.

(ayakligazete.com)

# 668
"Спасителят Демир- много студ набра във водите на река Аси. Голямо спасяване беше- Аси, Сухейля, Мелек... / да не пропусна някой/"
Е, Демир все пак се прояви като  спасител през лятото, така че не е мръзнал много в реката. Поупражнява се човекът на дишане уста в уста с няколко актриси.

Това много ми хареса Joy...ясно е вече защо Бурчин го е напънала за женитба.. Joy.голяма ревност.Гледахме днес трета серия на "Любов и наказание",нещо тази актриса недопълва.. Thinking..някаква студенина и изкуствена игра лъха от нея ooooh!. Естествената и харизматична Туба липсва Hug.Да бяха взели нея за този сериал. Crossing Arms

# 669
момичета,аритметиката не излиза; в 16 05 часа разликата м/у Т и С е 224 гласа;в 16 55 ч разликата става 250 гласа след като за Туба гласуват повече фенове .Арменското разузнаване има пръст. Явно трябва да си наемем хакер. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 #2gunfire

# 670

Да им се порадваме!

Момичета, какво значение има мястото на Туба в някаква класация след като е в сърцата на зрителите. И аз се ядосвам и непрекъснато приканвам за гласуване, но виждам че има нещо нередно в тия гласове. Как така се променят за отрицателно време не мога да си обясня!  newsm78

# 671
Така е......тя е в сърцата ни............другото няма значение....

# 672
# 673
Момичета продължавайте да гласувате стигнахме  от 260,сега сме 154.Имаме напредък. newsm10

# 674

Туба на премиерата на филма с Мурат

Гласувам! на 1 час! вече не допускат гласуване на 45 минути

Общи условия

Активация на акаунт