За пързалка и шейна мисли МАРТенската ни тайфа

• 25 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Айде и аз най-после да се разпиша.
На миналата тема й изгубих края по средата някъде  Embarassed , нооооо и аз попаднах в плен на "Фейсбуук"  Mr. Green . Сега вече щв съм по-редовна тук  Peace

# 31
Хайде Здравейте и от нас.
Отдавна не съм писала, само прочитам където смогна. Тия дни някой от мамите ме питаха как сме и какво правим. Живи сме.
Добре сме. Ангела пълзи, прави бели и расте. Много е пъргава и палава,но за сега не ходи. Направо се изумих от Стела на Роси  ShockedИ тук ще кажа, но е невероятна  Hug направо ми скри шапката. За сега ядем само пюрета и каши и тотално отказва попари, кус куси, овесени ядки и всичко различно от пюрета и каши. Не знам как ще е, но ще трябва скоро да прояде и други неща. Мисля, ако я вземат разбира се, да я пусна на ясла от септември и не защото не ми се иска да си я гледам аз, а от финансова гледна точка ooooh!
За националната среща съм супер навита и много се надявам да имаме възможност да дойдем. Това е за сега
Честито на всички с поводи за празнуване и бъдете здрави..

# 32
Надявах се Марти да заспи, та да прочета какво сте писали от снощи, но той - не и не! Вихри се оттатък и песни пее Simple Smile
Та да се запиша, пък довечера ще чета и пиша!

# 33
Здравейте и от нас Simple Smile, Слънце  bouquet за темичката

Шу, стискам палци  Praynig да се върнете с добри новини от Мюнхен

Роси, Стела е супер, много хубаво си върви детето Hug и   love001

Деси, ами както описваш Вики какво правиSimple Smile, как да качва грамчета, екстра си е така, а и е подвижна, защото нищо не й тежи Simple Smile  Hug

kikoimery , я колко е пораснала и се е разхубавила Ангела

Извинете за следващия въпрос Embarassed
Вашите бебчета зачервяват ли се в лицето като си вършат голямата работа? Бебка винаги го прави, не е запечена, понякога е придружено и с пъшкане Sad. Дали е нормално?

Elg, кексчетата станаха много хубави Simple Smile, мерси за рецептата

# 34
Ангела е много пораснала и е много хубава Heart Eyes
Стела и тя е супер.

Кикоикрис, виж ей тук намерих много чувалчета. И като една видна клюкарка да кажа, че това май е като на Вероники. На мен тяхното много ми хареса и помня, че Вероники каза че много топли. Моето е такова- много дълго и за минусови температури е тънко.

СЗА, мерси за рецептата. С какво мога да ги смеля орехите?

# 35
Извинете за следващия въпрос Embarassed
Вашите бебчета зачервяват ли се в лицето като си вършат голямата работа? Бебка винаги го прави, не е запечена, понякога е придружено и с пъшкане Sad. Дали е нормално?
Мечо Пуух, напълно си е нормално според мен. И Александра е така, няма начин да не забележа, че нещо се почва, като се съсредоточи и започне да се напъва...  Joy

Слънцето, добре завърнала се!

rossykv, твоята пешеходка е много сладка и наистина си ходи като голяма!

Тук цял ден вали дъжд и излизахме предиобед. Алекс беше увита в поларено одеялце и чувалчето на количката, но все някак успяваше да изрита всичко, да си извади крака и да си събуе чорапа. Както си вървя и хората ме спират да ми кажат, че детето ми е босо!  Shocked Гледам, нашата госпожица си развява босия крак в тоя студ и се усмихва чаровно. Не знам колко пъти трябваше да и слагам обратно чорапа. Тя естествено се разплаква от възмущение. Върхът беше, когато почти си бяхме стигнали до нас, когато едни хорица ми казаха, че детето ми е босичко!  #Cussing out Поглеждам - същата схема, само че от чорапа няма следа! Как го промуши през дъждобрана не знам. Е, тоя път се върнах по същия маршрут и го открих на километър обратно на тротоара сиропиран от дъжда. Писна ми да купувам чорапи и после да няма един с един еднакви, щото зверчето ги "посява" по пътя!!!  Grinning
За акането - ака през ден или веднъж на ден.
Вода пие много рядко и много малко, но виж от нашия чай си сръбва, затова и правя в отделна чаша и на нея. Много е смешна като почне да ни имитира и изглежда една важна и делова.  hahaha
Ей, събуди се! Доскоро!

# 36
  • София
Привет!
Писах преди обяд, нещо е станало и не съм публикувала, та сега пак  Crazy
Честити 11м на наборчетата  Hug и 10 м на мартенските бебчета от 20та дата.  Hug
Да почерпя по случая  Simple Smile

Стела е страхотна наистина  Hug Heart Eyes  bouquet
Диди, 20.02 е много хубава дата и за мен вече  Heart Eyes Не знаех, че мъжът ти е роден тогава  Simple Smile Явно на нашия рд ще празнуват много хора тази година, щом е и Тодоровден  Simple Smile
Зеленко, възхищавам се на ентусиазма ти  Peace Вече трябва да ме е срам да се оправдавам, че нямам транспорт за срещите  Blush
Десис, Вики ме уби с този режим  ooooh! Наистина нищо чудно, че нито ти, нито тя качвате кг  Laughing
Мелинда, само по чорапки ли излизате навън  Rolling Eyes Толкова ли е топло там  Blush
За акането - Алекс го прави по 2-3 пъти дневно, усещам го по умислената физиономия  Mr. Green , иначе не почервенява и не се напъва много. Но батко му от бебе има проблеми в тая област. Та, Бухта, съчуствам ти, дано се оправят нещата при вас  Hug
Чай пие много, почти между всяко хранене - по едно малко шишенце на Авент (125мл май бяха) отива. Сок съм му давала само няколко пъти - от домашни ябълки, много го харесва.

# 37
Окич, нашето е като показаното от теб номер 2 на Грако! Много е топло! Има си цип отстрани!Много по-плътно от твоето! Аз първо бях взела като твоето, но нещо не ми допадна и го продадох на една мама дето излизаме заедно!

# 38
  • София
 Честити месечинки на дечицата, родени на 20-ти

rossykv, прекрасна е Стела, много и се кефя.
 Като се замисля, те двечките със София на *Nikita* много бързо се отпуснаха. Както нито пълзяха, нито се изправяха, изведнъж изпревариха останалите, които от месеци се придвижват по един или друг начин

dyMa, и аз се чудех кога да му правим кръщене на Тео. На Ники му го направихме два дни след първия РД и поканихме родата накуп за двете събития. Щеше ми се и сега да измислим нещо подобно, че мъжа ми не е от София и неговите роднини не са виждали детето, освен по снимките в нета. Трябва обаче първо да решим с мъжо кой да му е кръстник, защото ние не сме правили сватба и нямаме кумове, които да поемат тази задача. По вероятно е пак към РД да изтеглим нещата, защото тогава ще е по-хубаво времето.

oki4, аз имам една много проста мелачка за орехи (прилича малко на кафемелачката на Мариус от Ти ри ри рам). Отдолу е със стъклено бурканче, в което падат смлените орехи и е евтинка. Можеш и с кафемелачка или блендер да ги натрошиш, или в краен слумай да ги счукаш с хаванче.

kikoikris, все забравям да ти кажа - единствения магазин, в който съмм виждала да се продава Стийм Моп (от стария вариант в бяло и синьо) е baumax.
 Аз наистина съм много доволна от чувалчето ни - подобно на това е и много топли. Ползваме го и в шейната като возим Тео и винаги е билл топъл като го извадим  Peace Понеже и аз съм клюкарка ще кажа че vasida, *Elle* и shushi също имат такива от Тойс-а, но не са казвали дали са доволни.

kikoimery, радвам се, че намери време за форума. На някоя Софийска срещичка не можете ли да дойдете? Ангела е абсолютен бонбон.

Тони, чакам да кажеш какво стана? Подписахте ли договора?

Тео също не пие почти нищо. Като му дам вода прави ужасни физиономии, все едно му даваш отрова, с чая е същото положението. Давала съм му само от разтворимия на Хип, освен да взема да пробвам обикновен да му направя. В тази връзка ми изниква въпроса вие подслаждате ли им чая?
 Преди пиеше сок, но сега и него не иска. Спомням си, че и Ники чак след годинка пропи вода, но той пък поглъщаше доволни количества сок.

dessiss, много ми се ще да я видя твоята разбойничка, представям си каква е фурия. Между другото и Тео онзи ден се задави и върна от пюре с парченца картофи в него, а макарони, спагети и ориз на парченца си хапва без проблем. Явно картофите им идват по-твърди и не могат да ги смачкат лесно, знам ли  newsm78

jivotinche, доколкото съм чувала в много от частните ДГ е проблем храната, защото си поръчват кетеринг, а нямат стол като държавните, та може да се поинтересуваш какво им дават на децата. Може да ги питаш какъв ще им е режима (ако спазват такъв), за да опиташ леко, по леко да привикваш Тошко към него, а не отведнъж да му се струпат много промени. Повечето въпроси ще ти идват в движение, като тръгне детето.
 Нямам представа как е в частните, но в много от държавните ОДЗ-та се носят пижамки за децата, хавлени кърпи, а на места и спално бельо, но те ще ти кажат какво искат. Може да имат и изисквания относно това как да е облечено детето, за да могат да си съблекат като стане топло. (Ники например го искат с потник, тениска и тънка блузка с дълъг ръкав. Ако нямат тениски не смеят да ги събличат по потник само, а е доста топло в градината)

# 39
  • Стара Загора
Ние си имаме 4 зъб. Много интересно, че има 2 отдолу посредата, 1 горе от големите и сега до него отстрани ( а не пак от големите). някак си неправилно никнат според мен!

# 40
slancetoo, честит ви зъб!
Elwing, честита месечинка! Не е топло, напротив! Просто днес погрешка забравих да и сложа терлички или обувки върху чорапите и затова я увих много старателно в одеялцето. Нямаше особен успех обаче...  Rolling Eyes

# 41
  • София
Привет и от мен в новата темичка !

Хайде сега честито на малките ни големи месечинковци  и да ги спомена - Софи  Heart Eyes, Алекс, Петя и Вики

Много ме зарадваха клипчетата със Стела. Роси специално да я нацелуваш и дано да се видим в петък.

Иначе Бибата си изпива на един дъх по 100 гр,. чай на Хумана. Вороники не подслаждам нищо, нито чая, нито попарата. Пийва си и водичка, но не прекалява... Бодливка сок и аз от скоро исках да давам и купих два сока на Хип. Ами дадох й само от единия - нежни ябълки или нещо такова се водеше - но сякаш не беше очарована, та другия даже не съм го предлагала. Може след време да пробвам. Иначе си го допих с кеф Wink
За акането - ние между веднъж и три пъти на ден си мием дупето Wink Ако ми се стори, че не е достатъчно давам по-разхлабващи храни - макар да не съм забелязала да има много ефект де.

И друго исках да пиша, ама не се сещам. Аааа Ангела е бонбон сладък Simple Smile

Много се радвам на снега навън - все пак е зима, макар че пропускаме разходките...

# 42
  • София
ей, човек да не отиде на работа...съдрах те се да пишете....

Като не си спомням дали писах вчера или не, ще рискувам да се повторя. Бяхме на ДК и Светланка вече тежи 8570 гр и най-накрая порасна с 2 сантиметра, та сега е 71.

Като ака пухти като влак и се зачервява, та чак се цъкли....Което е по-интересното, обикновено се смее....

# 43
Мале, Светланка, голяма програма за изхождане Joy Joy
Слънце, 'що пък да сме като всички, като може да сме по- на терсене! На Мария знаеш ли как й изникнаха зъбите- първите два с месец пауза, след 3 месеца-  в дясно страничен резец и 10 дни след него - ляв централен резец Wink Този последният вчера проби- та и аз да се похваля.

Честит празник на всички порастващи!!!!

Аз съм сополива и гърло ме боли, дано не се влоша за клубчето в петък!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт