СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 058
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Eeeee Валката страхотен колаж   bouquet
Абе вече за трети път ми се случва, кърмата която замръзявам или тази която съм прибрала за кратко в хладилника да се развали. Мисля, че е развалена защото мирише на кисело, а като я пробвам и  Sick  Sick  Sick Естествено и малката прави  Sick като и предложа ( в началото не се усетих и и бутах бибата в устата - милото). Спазвам всички условия за съхранение, но защо така бързо се разваля  newsm78. В този случай въобще не мога да оставя малката, което е кофти.
А обикновенно как трябва да мирише хубава кърма?

По същата причина изхвърлих 30 дози замразена кърма.
Не мисля, че трябва да мирише толкова гадно. А, като я опитах  Sick ...2 пъти...само от едно близване.
Бях замразила няколко контейнерчета на Авент и много пликчета на Лансинох. Бяха еднакво гадни.

# 331
  • София
А обикновенно как трябва да мирише хубава кърма?
Май никак Rolling Eyes Поне аз не усещам миризма, независимо дали е току-що изцедена или я вадя от хладилника. Досега не съм замразявала, размразената не знам как мирише.
Обаче при всички случаи не трябва да е на вкиснато.

По-ниска температура вкъщи от 23 градуса не мога да си представя. Предпочитам да е по-топло и да ходим по къси ръкави, иначе замръзвам, много съм зиморничава cold

# 332
  • София
Уф, искам само да споделям, днес едвам чакам мъжа ми да се прибере да се занимава с малката, за да мога аз да работя а той ми се обажда, че щял да тръгва късно от работа, а после щял да ходи на бира с колеги. Много криво ми стана  Cry Чак се разревах   Sad Аз вече се чудя къде и какво да намеря за работа вкъщи и все не стига времето, а той вместо да ми помага...Сякаш само за мен го правя... От няколко дена и кърма почти нямам от тази умора. И поне да си търси и той друга работа, че тука, където е в момента все са с 2 месеца назад със заплатите и нали имаме заеми, но не, той ще излиза на бира. Ами аз не съм излизала на кафе от 100 години, ама за мен няма  Cry Просто понякога се изморявам от всичко това...Извинявам се, че все се оплаквам  Embarassed

# 333
И на мен нещо ми се работи отвкъщи, ама няма идея какво да е. Преводи мога да правя от английски, френски и португалски, ако някой има идея - приемам на драго сърце.
Покахонтас, ти какво работиш отвкъщи?
Поли, успокоих се, че все на тоя свят има и по-големи от нашите заеми  Tired Wink шегувам се! Дано се справяте, че неи не успяваме. Единия не го плащаме и сега правим едни упражнения... Не е за разправяне!  Rolling Eyes

# 334
Ние през деня поддържаме температура 20-21, а вечер спим на 18-19, ако стане по топло бебка почва да се криви  не трае на високи температури.
И нашите ръчички са винаги студени, но как няма като са винаги в устата и са мокри.
Днес ме заразихте с вашите упражнения и аз след обед направих няколко клякания и коремни преси.

# 335
Днес ме заразихте с вашите упражнения и аз след обед направих няколко клякания и коремни преси.
След месец всички ще сте поне с 2-3 кила надолу, с изключение на тази, която ви е заразила - аз!  #2gunfire
Бибо4е, моят робот е този: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09038001 и като гледам, твоят е с повече функции... Нямам представа...

# 336
  • sofia
Валка, Мерси !

# 337
  • До хладилника, който обичам
Размразената кърма може да има различен мирис и вкус от тази на прясната - често мирише "на желязо". Но със сигурност не трябва да мирише на вкиснато.

# 338
  • София
И на мен нещо ми се работи отвкъщи, ама няма идея какво да е. Преводи мога да правя от английски, френски и португалски, ако някой има идея - приемам на драго сърце.
Покахонтас, ти какво работиш отвкъщи?
[/quotе]
Преводи правя, основно от български на румънски, но понякога и от английски. В джобс.бг има доста обяви за преводачи, аз така намерих тази фирма, за която работя сега. Издателство от Бургас, превеждам им една книга, ама до 15-ти февруари трябва да съм готова и нямам време...но ще се справя някак  Rolling Eyes Нали съм жена...имам чувството, че ние трябва да сме свръхчовешки същества, за да се справим с всичко..и къща и деца и работа...а мъжете имат време за бири с приятели  #Cussing out

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 01:12 от pocahontas80

# 339
Моята замразена кърма мирише на сапун.Четох ,че било нормално.Валя я ядеше,но Марти  - не ,не иска шише и не разбирам дали кърмата не му харесва или заради шишето.

# 340
Бу точно така! Ужасно мирише на желязо! Ама и на вкус е гадничка, поне за мен, а и малката отказва да яде и ако я насилиш после повръща. Предната събота майка ми със зор я накарала да изяде 20 грама и Софи после повърнала. Та затова мисля, че нещо не е като хората Thinking

# 341
Бибоче, Малта как така ви се получават нещата  newsm78. Ей сега два часа седяха едни 60-70мл. в шишето и ги хакнах във фризера, никога не ми се е получавало такова нещо. Съхранявам в стерилни контейнери от аптеката и да като размразявам наистина ми мирише на желязо.

# 342
Ние пак сме със странични ефекти от тази ваксина- Да му се не видииии Cry Алекс плака 1 час нон стоп  ooooh! Повърна чак от викане.... Confused Уж пречистени, уж тва уж онова....имам чувството че само на нас ни дава страничен ефект този Пентаксим. Зачерви ни се крачето кадето е боцкано, вдигнахме Т и мнооооооогоооо плакахме. Мисля че я боли крачето- не дава да я докосна - едвам вързах памук с реванол. Дадох и Панадол и сега спим. Последния път като се похвалих че спим и след 2 мин  Shocked
ОФФФ да минава и третия че вече аман от ревове...после ще почнат пък зъбиии и край няма.... Sad
Покахонтас мила аз винаги съм казвала на моя мъж когато ми направи някаква физиономия, което рядко се случва, ама се е случвало, че на мен мъж за красота не ми трябва. За какво са ни в край на сметка, да правят деца....??? ми че то всеки може да прави деца....ААААА Айде моля .... като си искал дете ше си го гледаш, ама не от 5 м. разтояние... Crossing Arms И ние снощи си псретнахме мини скандалче, ама то от нащо свеки не можем и да се скараме като хората. Все слухти и после " ааауу ама Дани какво пак се джанкате"  #2gunfire. Така че мила , ако сам не си окошариш кокошките хвърчи перушина  Mr. Green

# 343
Надина не знам мила! Уж в торбички, уж туй онуй, но е факт, че малката не ще да я яде! И аз се виждам в чудо вече, защо така става  newsm78

# 344
  • София
Дундито, май наистина трябва да взема да си поговоря с него. Като не носи пари вкъщи, поне да ми създава на мен условия да работя  Tired То така не може вече, хем е на работа по цял ден, хем няма пари, а аз с всичко  Tired Не съм материалист и никога не съм чакала мъжът да ме издържа, но нито не съм си представила, че аз ще издържам мъж  ooooh! Иначе не е мързелив, но просто е свикнал на тая скапана работа, която така ли иначе не му харесва (всъщност работа му харесва, но не и условията) и го мързи да търси, чака някой да дойде да му предлага направо работа  Crossing Arms
Сега съм решила, че с хонорара от тази книга ще карам шофьорски курс и ще му взимам колата  Crossing Arms Той има служебна, която стои паркирана пред блока защото парното бил развален, но вместо да го оправи, нали фирмата ще плаща, той си кара нашата кола, съответно ние плащаме и бензина за нея. Уф, спирам, че така мога да се оплача до утре сутрин и пак няма да съм свършила  Rolling Eyes
Дундито, свекито все още ли е при вас? Нали щеше да се изнесе?

Общи условия

Активация на акаунт