СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 056
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
ДоброУтро и от нас с Боб!
Пералнята тъкмо ми сигнализира, че е финиширала с работата си и ей Богу само как ме мързи да стана....
Днес отново е ледено студено, но с мъжа решихме да отидем в Старбъкс да пием лате и ядем кроасан с масло след малко. Ами то не е работа да се стои само у дома. А и провизиите ни в хладилника намаляха значително и трябва да заредим малко провизии.  Tired

Аз пък съм от хората, които обичат да излизат вечер, но в кръчма не стъпвам. Мразя кръчмарска музика и миризмата в този тип заведения. Виж с дружки в някое готино заведение мога да изкарам до сутринта. Дискотека, откакто съм положила подписа, съм посещавала точно веднъж. То за тийнове вече са само този тип заведения, поне в нашия китен град е така.

За ските- аз преди 3 години се качих за първи път по настояване на Петър. Е, не че не ми хареса, но не съм толкова ентусиазирана, колкото е той. На него сега да му каже някой е готов да тръгне. Ако има сняг на Пампорово тази година края на февруари, началото на март ще отидем за 3-4 дена, заради него.  Tired

# 421
Добро утро,,,,...
Ех, Ладида направо ви завидях, ама тоя мол вашия много як, само като чета какви магазини и кафета имате мммм..., ама все ще се разтопи и нашия сняг и ще ми излезе късмета, просто малко търпениеее.

А пък такива книги -за мъжете и жените колко съм прочела  ooooh!, ама не виждам смисъл от тях. За какво да ги чета, да се запозная само с психиката на мъжа и пак как трябва и защо и кога Аз да се съобразявам с тях, ами те с мен  #Cussing out. Те колко книги са прочели за нашата чувствителност и за нашата мисъл  Outta Joint. Айдеее да си гледат работата, може би мисля така щото нямам оплаквания от мъжо, толкова е гледал децата, че няма и накъде повече и в къщи много помага  Heart Eyes

По повод на кръчмите и дискотеките и аз като Анитка предпочитам скромна обстановка с приятна компания и лаф до зори...с Бобчо напоследък си тормозим съседите, надувам музиката и си денсаме двамата, ее все пак е в разрешените часове, да не си помислите, че издевателстваме.

Да ви се оплача и в бързината развали ни се мелачката за отпадъците и съм много  Cry, вече втори път ни се случва, първия път беше от некадърен монтаж, а сега.....явно са си пак последствия от това, не ми се дават пак толкова пари за нова машинка, ама като свикнете с някакво удобство  Tired

# 422
  • Бургас
Nadina, отдолу мелачката има един бутон. Натисни го и виж няма ли да тръгне. И аз така един ден се кахърих, че се е прецакала, а то с този бутон пак тръгва. Друго, което също пробвайте е да погледнете вътре дали няма нещо заседнало.  Peace

За МОЛа ни- не е нищо особено, но  е единствения тук и в лошото време е единствената ни алтернатива. Аз изчезвам, че Петър вече ми звъни отдолу...  Hug

# 423
Аз много обичам и домашна обстановка с лаф до зори и кръчмета(щото обичам да си раздрускам кокалите  Mr. Green) Толкова отдавна обаче не ми се е случвало  Sad
 В петък такъв скандал си спретнахме и що рев изревах... и  всичко почна от "бирата с приятели"... Whistling Вечерта се сдобрихме,но на сутринта аз станах пак намусена  Blush - нещо се самосъжалих и повторихме спора.....ужас ви казвам- не съм цвете за мирисане... После се оправихме и сега сме екстра....еми като изкарахме цялата пара  Mr. Green

# 424
Здравейте и от нас.
Да ви се похваля от вчера хапваме картофче, много е сладка, цялата омазана. Вчера като и го дадох в първия момент не знае какво да го прави, но после и се ослади, добре си хапна. Сега пак и дадох, чакам да мине малко време и да дам цица да си дояде LaughingТова е новото което ни се случи всичко друго си е постаро.

# 425
И аз дадох морковче онзи ден-голямо мръщене падна Crazy Днес му дадох картофче и пак се намръщи  Mr. Green Хапна малко,но не бих казала,че му се услади......

# 426
  • Варна
ха добър ден и от нас Simple Smile

Гледам нищите темата от вчера късните часове - кръчми и ски...Аз кръчми не обичам, щото само чалга пускат, но рок клубчета - да...(като Jocker във Варна, който го знае:) Ама пък то сега човек като не пие и не пуши, то само за едната музика....Не е кеф...Като ми свърши кърмаческия период - пак се мятаме, вече си представям по алеята край морето с количката и бирите с приятели.... Crazy
Ски много обичам да карам, рядко пропускам година от 7- ми клас, когато се научих...Тази Коледа дребния пита: "мамо, нали ще ходим пак на Бузлуджа?" Щото последните две години все там караме Нова година + ски....Е, викам, ша ходим ама друг път...Та, ските и те друг път, въпреки че когато той беше бебе го оставих и ходихме 5 дни на Пампорово, да покарам Crazy...И после го отбих, видяла свободата да не ти виси бебе по 24ч на гърдите... Rolling Eyes

# 427
здрасти мацинки Hug

честити месечинки на Рая и Ирина Лучия  bouquet

не мога да сколасам бе,единия иска да му направя маска на костенурки нинджа от парцали Laughing,другия иска папано-мама се цеди Mr. Green,най-големия пък само се върти край печката и я отваря,а аз го плясвам през ръцете hahahaами върти се човека,защото ще тръгва на работа,а жена му точи лигите с ..........

баницата от тази сутрин

гледам интересна тема сте подхванали Mr. Green Mr. Green

ами като си погледна ЕГН-то как да не ми се ходи по кръчми бе мацки doh thumbsup thumbsupами то и двете неща са ми хубави- и на кръчма,и вкъщи Peace

ами хубаво си ми е с децата и мъжа вкъщи,да си играйкаме,да си гледаме някой хубав филм-стопля ми се душичката от кеф newsm76 newsm76

ама пък как ми е кеф и на кръчмичка,ей така грейвам  Nature Sunnyами нали скоро излизахме с приятелките-е друго си е да си пия винцето,да оклюкариш целия град,да оплюйте на бърза ръка мъжете Mr. Green и да се наиграеш newsm44ами падам си по такива кръчми-с музика на живо,и хора си поиграхме,и някоя друга чалгичка по масите Party Party

такав си е нашта компания-не си представям да седим в някой бар , да седим в официозна обстановка и само да си приказваме,не си ли е то да ти кипне кръвчицата Grinning,народни,балкански хора сме си ние hahaha hahaha hahaha

# 428
Привет и в днешния студен ден!

Марти днес е по-добре, няма Т, не е повръщал, дано бързо да се възстанови!
Йоана пък, за първи път ми прави тоз номер - не е акала 3 дни, знам че не трябва да се притеснявам и че е нормално за бебе само на кърма, ама все я мисля...

За ходенето по дискотеки и кръчми и аз съм като Анита и Цвета. Находила съм се през студентските години и след това. Някои дори ми се чудят как е възможно. А и на мъжа ми не съм правила проблем, когато иска да излезе с приятели. Снощи ходи на РД, на който и аз бях поканена, ама как да оставя децата - едното болно, другото виси на гърдата като кърлежче. Сърце не ми дава.

# 429
Цвети какво е това, от де се сдби с него  newsm78
http://www.facebook.com/?ref=home#/photo.php?pid=30536054&id … bid=1209569559162

# 430
Ха добър ден и от мен.Ние си хапваме картоф от 2 седмици но с морков и тиква сме на вие.Яде ги само като го смеся с картоф,иначе плуе.За кръчми и диско съм за.Но и вкъщи да се спретне нещо пак съм за.

# 431
ооооооооооо, Бамба, избухвала си май, а hahaha hahaha hahaha

# 432
  • София
Здравейте мацки!
Днеска бяхме на прощъпулник...младежа изрита всичко...незнам какъв ще стане в тоя случай...накрая хвана една паричка - банкер Wink
Лицето ми леко почва да поспада и дано това да не е причина да отложа ваденето на тоя тъп мъдрец Mr. Green
Относно коментираните книжки за мъжете и жените - вълнуваха ме като бях на 25 26 годишна Mr. Green С бате си имаме негласно споразумени да го подсещам, като не се сеща... принципно не се сърди, не го и  командвам...Е понякога се сеща и сам за разни неща...но в повечето случаи не...но той си е такъв...
За кръчмите...и въобще заведенията...еми аз се понаходих, та сега съм си седнала на дупето/вече не е толкова дупе Sunglasses/ определено не ми липсва, но ако бях на 24  newsm78 със сигурност щях да изперкам ако не изляза...всъщност като знам, че от бара/дискотеката съм ходила на работа, хич не ми го побира акъла да гледам дете ...на тази възраст...
За ските...е това ми е малко болна тема, защото бате не кара и откакто се загаджихме не съм се качвала/това са си 5 години вече/...затова сега чакам Кати да порасне ииии ще ходим по женски, после ще включим и малкия мъж, пък бате ще ни е шофьор... Mr. Green
Честити месечинки!

# 433
ооооооооооо, Бамба, избухвала си май, а hahaha hahaha hahaha

По-скоро така Joy hahaha

# 434
Момичета, има нещо, което доста ме притеснява. Може би трябва да звънна на педиатърката, но първо исках да попитам дали на някоя от вас се е случвало подобно нещо. Вече 3 или 4 пъти се случва докато кърмя Сами, изведнъж както си суче, да започне да треперят главата и ръчичките му. Това нещо трае няколко не повече от минута, но е доста стряскащо. Първият път помислих, че ми се е сторило, но ето че започна да се повтаря. Днес пак се случи и вече съм много притеснена. Докато трае това трепере, той не спира да суче, но е много странно. Моля ви да изкажете мнение, че ще се побъркам.

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 16:14 от kiαrrα

Общи условия

Активация на акаунт