Пералнята тъкмо ми сигнализира, че е финиширала с работата си и ей Богу само как ме мързи да стана....
Днес отново е ледено студено, но с мъжа решихме да отидем в Старбъкс да пием лате и ядем кроасан с масло след малко. Ами то не е работа да се стои само у дома. А и провизиите ни в хладилника намаляха значително и трябва да заредим малко провизии.

Аз пък съм от хората, които обичат да излизат вечер, но в кръчма не стъпвам. Мразя кръчмарска музика и миризмата в този тип заведения. Виж с дружки в някое готино заведение мога да изкарам до сутринта. Дискотека, откакто съм положила подписа, съм посещавала точно веднъж. То за тийнове вече са само този тип заведения, поне в нашия китен град е така.
За ските- аз преди 3 години се качих за първи път по настояване на Петър. Е, не че не ми хареса, но не съм толкова ентусиазирана, колкото е той. На него сега да му каже някой е готов да тръгне. Ако има сняг на Пампорово тази година края на февруари, началото на март ще отидем за 3-4 дена, заради него.
, ама не виждам смисъл от тях. За какво да ги чета, да се запозная само с психиката на мъжа и пак как трябва и защо и кога Аз да се съобразявам с тях, ами те с мен
. Те колко книги са прочели за нашата чувствителност и за нашата мисъл
. Айдеее да си гледат работата, може би мисля така щото нямам оплаквания от мъжо, толкова е гледал децата, че няма и накъде повече и в къщи много помага 
, вече втори път ни се случва, първия път беше от некадърен монтаж, а сега.....явно са си пак последствия от това, не ми се дават пак толкова пари за нова машинка, ама като свикнете с някакво удобство 
Вечерта се сдобрихме,но на сутринта аз станах пак намусена
- нещо се самосъжалих и повторихме спора.....ужас ви казвам- не съм цвете за мирисане... После се оправихме и сега сме екстра....еми като изкарахме цялата пара
Днес му дадох картофче и пак се намръщи 

ами върти се човека,защото ще тръгва на работа,а жена му точи лигите с ..........
ами нали скоро излизахме с приятелките-е друго си е да си пия винцето,да оклюкариш целия град,да оплюйте на бърза ръка мъжете
ами падам си по такива кръчми-с музика на живо,и хора си поиграхме,и някоя друга чалгичка по масите
,народни,балкански хора сме си ние

/ определено не ми липсва, но ако бях на 24