АПРИЛчетата ни растат щастливи, пълзят и ходят със крачетата игриви

• 26 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте от нас!
Маги79 Ччестит рожден ден, да си жива и здрава bouquet
Честита месечинка на днешните априлчета, да са ни живи и здрави Heart Eyes
Поем може и да си права за това че има връзка между интереса на Вики към книжките и проговарянето тъй като когато посочи нещо в книжката и чака да и отговоря и ме гледа в устата как я изговарям Crazy Peace
ma_lolо честито ви изправяне! Heart Eyes
Олче много се радвам за батко Вели, дано бързо да напредва в терапията и скоро да си говорите с него Hug Heart EyesБлагодаря че сподели с нас болката си Hug Hug Много сладък Вели с това шише Heart Eyes Heart Eyes, а Елинка бубулинка просто нямам думи Heart Eyes Heart Eyes
Емили Арие аз киви още не съм давала, за Стийм мопа една приятелка има и каза че е много доволна та също има малко бебче на 11 месеца  Peace
Принцеске  Шишетата и аз сменям на 3 месеца, но не мисля че останалата посуда трябва да се сменя на определено време , когато прецениш ти Hug Hug PeaceБраво на Ния колко бързо те опроверга Heart Eyes За яденето на обяд и ние сме така понякога не иска това дете и това е Tired Днес последно хапна към 11 часа вече е  17 часа , а не иска да яде Tired Аз си мисля че е от зъбите Hug Peace
Дидка 132 радвам се че не е АБКМ Hug Hug Heart Eyes
Браунай малка пакостница си имаш ти Heart Eyes И ние сме така като кажа НЕ имам чувството че нарочно прави това което не е позволено, поглежда ме и продължава само ми следи реакцията Crazy
Аничка много сладки снежни снимки Heart Eyes Heart Eyes
Чоколина  Hug сигурна съм че всичко ще е наред с работата, а Пипо ще е добре с леля си Heart Eyes
asia_nika това със свекървата е голям проблем, аз го имах същия в началото на брака ни, но седнах и си поговорих със съпруга ми и двамата преценихме че е по добре да не се месят в нашите отношения и мноооого деликатно им го показахме, че нямаме нищо против това да ни помагат, но до там в противен случай предпочитаме без тяхната помощ да се оправим но няма  да позволим да се намисат в нашите неща Hug По - добре си поговорете със съпруга ти и решете заедно проблема Hug Hug
Миме много сладка Диди и как стабилно си стои на крачетата Crazy Heart Eyes

# 586
  • not found
Честит рожден ден на Маги79 - желая ти здраве , щастие , любов , късмет и пари , малките да те слушкат много  Hug

Благодаря за почерпката , обаче след като я видях излапах набързо всички запаси от сладко в къщи и после трябва да отида до магазина  Whistling
Асе, много се радвам , че се появи , Васко много красив е станал  Hug
ася ника, когато дават пари и си мислят , че по този начин могат да ти казват кога какво да правиш с детето си и какво да му даваш или не  #2gunfire То и аз с моята голяма уста май скоро ще се засичаме в подфорума на самотните родители  ooooh!

# 587
Гандия, благодаря за отговорите за яденето и шишетата! Hug
Ния отказа и следобедното ядене! ooooh!Ей, голям инат е значи, дадох й от днешния обяд- не, дадох и каша- не, дадох и мляко- не! #Cussing outСамо пищи и се дере...направо ме изкара извън нерви! smile3511сега пак реве ей така за няма нищо....ей, писна ми вече казвам ви!Едва преживях коликите й, които спряха наскоро, а сега и пустите зъби...вече и аз рева заедно с нея! Tired
За шишетата аз си реших проблема, купих и на Томи Типии, всичките им продкти са без бисфенол! Laughing
Вери найс, къде си, как е Вики? Rolling Eyes

# 588
  • София
Ч.Р.Д, Маги79! Здраве, щастие, любов, успехи и много усмивки!

Ася, много порастнал и чаровен Васко си имаш! Как удържа толкова време да не пишеш  Laughing, а само да четеш...? На мен би ми било невъзможно Blush, покрай многото готини мами тук. Някак си ще ми се струва престъпление да имам толкова пропуснати, не-споделени моменти с нашата мила Априлска дружина... Rolling Eyes Heart Eyes Hug

Golden*Carnival,asia_nika,brawneye, съжалявам да прочета, че имате такива семейни ядове Confused, дано с цената на един (или повече) сериозни разговори нещата се поуспокоят и попроменят. Животът е достатъчно гаден, за да си го сгаждаме за глупости. Wink

принцеске, според мен Нийката не е гладна в часа, в който и предлагаш пюрето. Rolling Eyes Ени попара(закуска) не яде, със ставането си омита едно шише АМ, в 12 вече е озверяла от глад и няма да ти казвам как обядва... Laughing
Мое мнение, но за мен попарата не е по-полезна и важна от пюрето, с всичкото му там месо/жълтък/сирене, давани през ден.
Допълвам към написаното от теб сега... напълно си е в реда на нещата бебе да изгуби апетит заради зъби. Представям си колко нерви ти коства, но не си ги изпускай пред нея, влошават се нещата. Търпение, не и е добре на душицата, затова не и се яде. Ще си навакса, мъничето. Wink Споко и ГУШки на вас двете! Hug Hug

миме, да са и честити новите слончета на мъничката ходеща кукла. Е тая снимка ме размаза направо! Heart Eyes Няма такава невинност! Innocent

GANDIA, толкова си мила и внимателна към всички, нямам думи! Heart Eyes Покажи красавицата синеока! Hug

Като стана дума за синеоки красавици Blush, Мамочка и от теб, да се чувства поканена и Деси(ре) с тъмноочката Heart Eyes, чакаме снежен фотомат'риАл... Blush photo Nature Snowman

Оставям ви, че новопропълзялата се завира навсякъде и си тресна кратунката-неувряла 100 пъти. Акъл обаче не и идва. Дава откат и продължава. Animal Snail Уфчицата на мама... animal085

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 18:34 от ღолчеღ

# 589
Олче  Hug мерси за милите думи, ама как се представя за невинна душица, а каква е хитруша само и как ни строява всички не е истина само Joy
Принцеса Рая и аз мисля че е от зъбките, ти пробва ли да и даваш хомеопатични капки със лайка? ВериНайс беше писала за тях, на нас много ни помогнаха, дано се оправи скоро Нийката и пак да си папка Hug
Мацки имам един въпрос към вас- вашите мъже как се държат с бебетата? В смисъл внимателни ли са - ще ви дам пример моя Убавец учи бебето да прави кълбо и вчера като го видях щях да го тресна с нещо по главата Shocked та тя е бебе още хрущялено човече, ще я повреди викам, карам се обаче Петкан си е Петкан #Cussing out

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 20:47 от Мимето*

# 590
Олче, Миме, Hugмисля, че не е проблема в часа на ядене, защото днес яде в 13.30 и после в 18.00ч се дра на поразия и не прощя да яде, едва малко АМ хапна и то с триста зора, а на обяд като пак не искаше си изпи млякото и заспа!Толкова рева, че спа 3 часа!Мислех на кухня да я записвам....каква ти кухня, само парите да си давам... ooooh!
Определено мисля, че от зъбите идва проблема, това неядене е на периоди, преди си ядеше като голям човек, а и за един месец е наддала повече от 1кг!А и вечер вече изпива по 330мл, и то от доста време насам, а вечерята й е 2 часа след кашата, която обикновено я яде.То вече няма шишета за повече от 340мл, трябва по две скоро да й правя... ooooh!..абе пълна каша е нашето манджане... ooooh!
оф, стига съм ви надувала главите, благодаря още веднъж! Hug

# 591
  • София
Хайде добър вечер от мене и понеже дзверо се дере само набързо да честитя на наште сладки месечинки днеска:

и на Маги79 да й пожелая приятно изкарване днескаю и да е много щастлива и усмихната:

сори ма няма как да пиша повече тази вечер ще опитам утре пак.  bouquet

# 592
Привет, момичета!!!
Не съм чела последните 2 страници, но все не успявам да пиша, затова първо ще се разпиша,  апосле ще изчета.
След като се поизгубих малко имам да разказвам доста неща....

На 30.01. направихме прощъпулник на нашия Виктор. Получи се много хубаво. Виктор си хвана едно барабанче от Куба /набелязано за музика, танци, DJ, сценични изяви/ и почти едновременно и портмоне. Екстра!!! Хем купон, хем  парички Simple Smile))) Снимки ще се пробвам да кача утре.
В тази връзка - Миме, страхотна питка!!! Браво на малката адвокатка! Simple Smile))

Спането при нас е голям проблем! През деня заспива към 12 ч. в количката и спи около 2 часа, след обяд пак в количката около час. Вечер мъжът ми се опитва да го приспива с шише с мляко - понякога по час, два.... Ако му дам да сучи, заспива, но иначееее зор. През деня вече не търси да сучи и затова единственият вариант да заспи е в количката. Днес валеше дъжд и се измъчи вкъщи... в крайна сметка не заспа.... и пак излязохме навън в дъжда. Вече сучи само през нощта, но поне започна да се събужда само по 2, макс. 3 пъти.

Виктор си има вече 8 зъбета. Последните 2 излязоха през 3, 4 дена. Почти не усетихме кога. Обаче аз му взех едни хомеопатични хапченца и мисля, че имат ефект. Вечер към млякото му дабавям чай на Хип "Лека нощ"- в него има лайка, маточина май... и още нещо. Орагел за съжаление тук няма.

Пие сокчета, като аз ги разреждам с вода. Благодарение на тях започна да попийва течности, вече го докарахме до към 60 - 80 мл. на ден. Купувам бебешки сокове или му правя фреш от портокали, мандарини. Тук те са едни от първите плодчета, които се дават на бебетата и не се водят алергени. Аз отдавна му давам цитрусови плодове.

Последните дни съм на вълна детска кулинария:
По този повод да ви предложа едно десертче за бебоците - Мляко с ориз:
Сварявате в 300-400 мл вода 3 с.л. оризов грис. Малко преди да свалите от огъня, добавяте при непрекъснато бъркане 2 с.л. нишесте (царевично брашно) размито във вода, малко канела, ванилия, захар на вкус и истисквате 1/4 лимонче. Преди да го дадете на бебчо да си го хапва се добавя 30-40 мл. АМ.
На същия принцип му правих крем супа - (моята беше с картоф и тиквичка), схарих ги, пасирах с масло и малко свежо сирене и преди хранене добавих АМ. Ммммм, вкусотия! Simple Smile))

Хайде стига за днес, отивам да чета...

# 593
princessa raia, тук съм, но не искам само да се оплаквам и затова не пиша. През деня е горе-долу добре Вики, но вечер се буди на половин-един час. Аз ти бях писала един път, че като я мъчат зъби да й даваш само AM, нищо няма да й стане няколко дни да е на АМ. Аз давам детска кухня, защото така ми идва по-евтино, купонът струва 1,20лв., а иначе само за 1 пюре е 2лв., което го яде много по-малко. От кухнята яде на обяд няколко лъжички супа, после около 50гр. пюре и накрая кремче около 50-100гр. Следобед й давам останалото кремче, а вечер пак давам от супата и пюрето.
Шишета не съм сменяла, но и аз почти не ги ползвам. Сега ползвам само шишето с накрайник-чаша. Също така не съм сменяла и залагалките още, но и от тях ползваме 3 едновременно и не ми се струват захабени. Купих й една нова биба за над 6месеца, но не я харесва, май пак ще й купувам малка. И Габи беше така до 2 години беше с биба за новородено на Нук.
В момента най-много ме притесняват екземите й по лицето. Смятах утре да я водя на хомеопатката, ама с този сняг ще видим как ще стане.
snesh, ти се опитваш да го отбиваш ли? Как е с проходили крачета?
И аз май ще почна да правя сокчета от киви или да й го давам направо без семките-против запека.

# 594
  • Някъде там...
Здравейте!
Прибрахме се вчера от гостито в един голяяяям сняг, едва изпълзяхме до София. Гостито като цяло мина добре, но Йоана настина. Случи се точно това, от което се притеснявах.  Tired Смяна на климата, смяна на отоплението, духащ климатик, много хора наоколо и ето ти беля. Вчера беше с 38 градуса температура, днес кашля, болят я мускулите явно, защото реве яко като се опитам да я разтрия. Ще звъня днес на педката. Иначе е бодра, шета наоколо...
Не съм ви чела, извинявайте, имам една камара багаж за оправяне, имам да пера и т.н., знаете как е.

# 595
  • София
Добро утро мили мами Hug
Олче дано се оправя вече батко Вели и стига вече с тея температури Close
Ма лоло жалко за излизането,не е успокоително и на мене ми се е случвало,така са ни дечицата искат си мама и тате Hug
Мимето* ха честитти ви нови обици дано да стоят повече Laughing
ася много сладък синеочко васко Heart Eyes
Ася ника свекървите са си  такива повечет ма като знам че и аз ще съм свекърва Whistling дупе да й е яко на снаха ми. Laughing
Вери найс пиши Hug и аз нямам с какво да се хваля но се разтоварвам много във форума и се изнервям повече като не влизам няколко дни.Дано малкото Вики даде на мама малко почивка тези дни Praynig Heart Eyes
Принцеса Рая и аз му се нервя на Томи като нищо не ще да яде но няма какво особено да се направи ooooh! Tired
Десито честита ви младоженска вечер и аз ще го гледам този филм,мерси за линка  bouquet
Рони много си смела ние си стоим вкъщи с Томи по тея студове #Puppy dog
На 14 февруари сме на сватба,тъкмо умувахме къде да сме а то ще бъдем на най-хубавия праник на любовта newsm47
Снеш браво на малкия купонджия ще си бъде най-добре с парички и музичка цал живот Laughing
Но нейм право на Перси за гърненцето,дано успеете с яслите и ние с Л.В. се опитваме упорито Hug
И не на последно място да честитя аз на днешните ни месечинки:

и една любимка сред тях имам аз ЕЛИНКА-БУБУЛИНКА на Олчето,за нея специално:

да стане една кръшна мома та тати и бате да си купят пушки да я пазят Laughing
Целувки от нас и до скоро  bouquet
Жабче писали сме заедно,добре дошла липсваше ни и дано йоанка бързо да се оправя Hug Praynig Heart Eyes

# 596
Добро утро! Hug
малко кафенце за събуждане:

Жабче, добре дошли на Софийска земя!Ееее, много съжалявам, че така се е случило, милото детенце дано скоро се оправи, щом е бодра сигурно бързо ще отмине!А Яна как е?
very nice ,  Hugпри нас пък е обратно, през нощта е що- годе добре, ама през деня особено следобяд и привечер е ужасссссс, кисела, кисела, та чак прокиснала... ooooh!Пробвах преди няколко дни да е само на АМ, добре беше, после на следващия ден всичко си яде, и после пак отказва и така... Tired
snesh, видях те че четеш вчера Winkи тъкмо за тебе си мислех, браво на малкия Виктор, добре се е ориентирал, направо му завидях, че аз навремето съм хванала отверка и червило... Crazy
Enigma, ти все така набързо минаваш напоследък, ей, милия Томи няма ли малко повече време да ти отпусне!Как е той?ааа, изпревари ме! Hug
Честито и от мен на днешните ни месечинки!Да са ни живи и здрави!Специално за Елина на Олчето и за Ники на Дена-клв!!! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 09:42 от princessa raia

# 597
  • София
Хиляди благодарности за честитките към моята 10 месечна бандитка!  bouquet  bouquet  bouquet
Божее, кога минаха 10 месеца... ooooh!

принцеска, Енигма, страхотни сте, толкова сте мили...  Hug Hug
Енигма, чувствата са ни взаимни, и на мен Томи ми е слабост! Heart Eyes И ако навия мъжО на 3-то, ми се иска да е момче и да го кръстя така. Ако доживеем от тоя студ да се видим, ще ти разкажа защо... Wink Hug Hug Hug

принцеске, пак към теб, дано бързо мине на киселявицата малка Mr. Green и да пробият бисерните зъбки... Praynig Наистина няма какво особено да направиш, спомням си, че на Вели педката ме предупреждаваше на всяка дк, че няма да има апетит от зъби, е той си имаше Rolling Eyes, засега и Ени, въпреки, че и на нея май и пробива 4-тия отгоре newsm78, та е кисела и тя колкото си ще ooooh!, но съм виждала около мен бебчета, които се съдираха от рев и бутаха всички пюрета и шишета. Представям си колко ти е трудно, но ще мине. За това да реве, само здрава да е, преживява се. На мен Велизар повече ми е ревал от зъби, пупуу, де, да не се хваля. Praynig

Жабче, бързо да оздравява принцеса Йоана и Яна да не прихваща... Ей, и аз изтръпвам, че ние сме през седмицата на къща, камина, климатици, изцяло различен "климат", събота и неделя - в апартамента на парно. Изнежват се двамцата и обикновено в неделя - бум, на 2 дена неотоплявана къща... И докато се загрее. Умирам от страх да не настинат и аз. Confused
Много ни липсваше и щях да почна да ви издирвам. Blush Дай отчет, като оправиш багажериите, а и със снимки да ни зарадваш... Heart Eyes

После пак. Hug

# 598
Олче, минавам само да честитя 10-те месеца на твоята малка принцеска!

smile3525 smile3525 smile3525

Наистина ужасно бързо минава времето... Sad

Жабче, добре дошли!   bouquet Бързо да й минава на Йоанка настинката!  Praynig

# 599
Добро утро! Днес направо "Пушкинската зима" : "Мороз и солнце, день чудесный..."  Sunglasses Жалко че Миша още не може да се държи в шейната, защото с количка няма как да излизем Sad
Принцеске, чух за Норбеков, но не съм последователка на него Simple Smile По принцип,като ме кофти, аз го изкарвам много бързо, така че до форума не стига Mr. Green

Жабче, болничка Йоана да оздравява скоро! Hug

Вчера оваргалях ме семейно цял двор пред блока, съседи явно много се смяха, направих още едни фитнес, като изчистих колата, че днес, този половин метър сняг който я затрупа, щеше да е премръзнал мъртво! Маги имаше сополи след градина, но благополучно се отърва от тях, като опита сняг на вкус  Laughing  Миша стоя в столчето за кола и ни гледаше подозрително. Но пък след това спа много сладко.
Это и малко снимки:
Миша с подозрителен поглед
война с топки
усмивка
Маги опитва сняг на вкус
супер вкусно!
кълбо с тати
зачервих ме бузките
Мишенка-бузанка

Честити днешните месечинки на Елинка-калинка и Ники на Дена!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт