Маги79 Ччестит рожден ден, да си жива и здрава

Честита месечинка на днешните априлчета, да са ни живи и здрави

Поем може и да си права за това че има връзка между интереса на Вики към книжките и проговарянето тъй като когато посочи нещо в книжката и чака да и отговоря и ме гледа в устата как я изговарям

ma_lolо честито ви изправяне!

Олче много се радвам за батко Вели, дано бързо да напредва в терапията и скоро да си говорите с него
Благодаря че сподели с нас болката си
Много сладък Вели с това шише
, а Елинка бубулинка просто нямам думи

Емили Арие аз киви още не съм давала, за Стийм мопа една приятелка има и каза че е много доволна та също има малко бебче на 11 месеца

Принцеске Шишетата и аз сменям на 3 месеца, но не мисля че останалата посуда трябва да се сменя на определено време , когато прецениш ти
Браво на Ния колко бързо те опроверга
За яденето на обяд и ние сме така понякога не иска това дете и това е
Днес последно хапна към 11 часа вече е 17 часа , а не иска да яде
Аз си мисля че е от зъбите

Дидка 132 радвам се че не е АБКМ

Браунай малка пакостница си имаш ти
И ние сме така като кажа НЕ имам чувството че нарочно прави това което не е позволено, поглежда ме и продължава само ми следи реакцията 
Аничка много сладки снежни снимки

Чоколина
сигурна съм че всичко ще е наред с работата, а Пипо ще е добре с леля си 
asia_nika това със свекървата е голям проблем, аз го имах същия в началото на брака ни, но седнах и си поговорих със съпруга ми и двамата преценихме че е по добре да не се месят в нашите отношения и мноооого деликатно им го показахме, че нямаме нищо против това да ни помагат, но до там в противен случай предпочитаме без тяхната помощ да се оправим но няма да позволим да се намисат в нашите неща
По - добре си поговорете със съпруга ти и решете заедно проблема

Миме много сладка Диди и как стабилно си стои на крачетата

То и аз с моята голяма уста май скоро ще се засичаме в подфорума на самотните родители
Само пищи и се дере...направо ме изкара извън нерви!
сега пак реве ей така за няма нищо....ей, писна ми вече казвам ви!Едва преживях коликите й, които спряха наскоро, а сега и пустите зъби...вече и аз рева заедно с нея!
, покрай многото готини мами тук. Някак си ще ми се струва престъпление да имам толкова пропуснати, не-споделени моменти с нашата мила Априлска дружина... 

Уфчицата на мама...

))) Снимки ще се пробвам да кача утре.

, та е кисела и тя колкото си ще

Жалко че Миша още не може да се държи в шейната, защото с количка няма как да излизем