Ходих на фризьор инцидентно,ще ходим в събота на кино защото само в мола на стамб.ни устройва като време.Колко часа е това чудо?
Ели как е новата работа?
Спомням си с Мариян като бях и два пъти ходих с фалшиви тревоги до болницата - зор за раждане
не че не ни пуснаха все пак..

. Обаче аз нямам навика да нося дрехи с мен като излезем и отидем някъде, та на батко и на рождения ден се видяхме в чудо и то не че се е напикала, ами като отиде да пишка в тоалетната и аз как съм я държала та опика гащите и чорапогащника отгоре - точно където и са на кръста, свалих и ги, една приятелка услужи с един памперс, добре че на чорапите им нямаше нищо и на панталона, а той пък беше леко ватиран
, отсега нататък трябва пак да слагам по един резервен чифт, независимо дали ще ми потрябва. Тя постоя с онзи памперс не повече от час, но веднага се беше зачервила отдолу и казваше че я боли, като се прибрахме веднага го махна памперса. 
- единият щипе, другият хапе - леле мале, снощи даже Вероника накрая я наказах, че ми изпили нервите, нестига че тя се закача и е виновна, ами идва после да ми реве на мене.