Малък Сечко вън върлува, ЮЛЧЕТО в къщи палува!

• 19 654
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ами Яна да ти кажа и аз като Никола бях,сега незнам на какво ти приличам огън или вода Laughing
Ходих на фризьор инцидентно,ще ходим в събота на кино защото само в мола на стамб.ни устройва като време.Колко часа е това чудо?
Ели как е новата работа?

# 676
  • sf
Към 2,5- 3 часа с рекламите.
Резервирайте си билети,че може да няма ако отидете направо на място.

# 677
  • София
как да резервирам? Embarassed

# 678
Янче, де да знам...харесвам водолеи - мъжт ми е такъв, свекърва ми също, ама и двамата са ми много флегматични и мудни и ако това си е типична черта на зодията май предпочитам риби Grinning няма значение каква зодия, само да ми е здраво Grinning

# 679
Да,резервирай определено.Но незнам дали не трябва лично,пробвай по телефона.Тази събота като бяхме казвам ви не бях виждала Мола толкова пълен.Нямаше места дори на трето ниво,вътре лудница,по микрофона постоянно съобщаваха за кражби,да си пазят хората багажа,децата реват,абе все едно бях на гарата.
Мудни водолеите?Моят Никола лъв е по-муден познавам само Нур на Клара пък тя е скорпион.Аз водолеите които познавам и те са много дори за мен са нервни,с тва граничат освен с лудостта.Явно е характер това при твойте.

# 680
  • sf
http://www.programata.bg/?p=31&l=1&c=1

избираш си оттука салон и има сайт за онлайн резервации- аз преди малко си записах два за петък.
МИналия уикенд свеки като отишли вечерта нямало места, а за следващата вечер само две свободни и то смотани.
Ако ходите следобяда обаче може и по-спокойно да е.

# 681
Хех, Марти, а кога ти се ражда ?!?  Grinning Спомням си с Мариян като бях и два пъти ходих с фалшиви тревоги до болницата - зор за раждане  Laughing
Това с  местата за киното е интересно - тъкмо да доубедя мъжа ми, който смята, че киното замирало.Това, че той не ходи и здраво дърпа от нета не е причина да мисли така  Mr. Green

# 682
Цитат
Хех, Марти, а кога ти се ражда ?!?   Спомням си с Мариян като бях и два пъти ходих с фалшиви тревоги до болницата - зор за раждане
ами като си купя слинг и поръчаме детската стая и кухнята Laughing то задачите край нямат де, когато тогава

Янче, може само при тях да е - майката е научила сина си на това. Те и двамата са много пипкави, перфекционисти, взират се в детайлите, но ако всичко това го правеха по-бързичко цена нямаха да имат Laughing

# 683
Здравейте
 за срещата още нищо не мога да кажа много е далече.
С Ади и тази седмица си седим в къщи, че да се закрепи, ама ми се ходи на лекцията на 9 месеца в петък, че лектора ще е Масларски и се чудя дали да я пусна за един ден на ясла или да я взимам с мен, то кафето е с детски клуб, само да не забравя да се запиша, че в петък незаписаните ни строиха до вратата да чакаме  Crazy не че не ни пуснаха все пак..
 Марти стискай  Laughing

# 684
  • София
Ели как е новата работа?
привет
тамън забелязах как не ми е останало никакво време да драсна 2-3 реда, но да кажа- засега бива, нямам грандиозни очаквания, но така или иначе си имам вече 2 задачи Simple Smile
опитвам се да се адаптирам.... ама
мама нещо не е добре, много й действа вече това лечение, та сега ще бързам да се прибера да я видя как е Confused
коки е на ясла ама подкашля нещо...
и това е
поздрави от мен на всички ви Hug

# 685
  • София
Вики благодаря ти,ти на 3 Д ли ще я водиш?препоръки искам

# 686
  • sf
Да, на 3Д. Само да не ми мине котка път.

Гледате ли Листопад?

# 687
  • София
Не гледам само класика,рев писъци и истерии от мъжките Joy
благодаря довечера ще опитам и аз да запазя

# 688
  • Варна
Тук съм, чета ви, радвам ви се  Laughing
При мен нищо ново- работа, деца, работа, деца и така докато ми се завие свят  Rolling EyesЧувствам се като стара баба, уморена.Светлината в тунела която ме крепи е, че Милко можеби ще се върне по-рано от предвиденото- засега в самото начало  на март.Дано не мине котка път  Praynig
Иначе новото при нас е свързано с Преслав. Падна му вчера първото зъбче/т.е извадихме му го на зъболекар/. Оказа се, че новото е започнало да си расте отзад и понеже няма място е тръгнало в грешна посока, та се наложи лекарска намеса. Вече всичко е ок и си мина по реда. И зъбната фея дойде снощи  у нас  Mr. Green
Във Варна е започнала някаква акция по детските градини за реимунизация с ваксина против морбили. Аз съм категорично против и исках да попитам, някой знае ли дали така може да се бият ваксини на поразия?
Надявам се всички да сте добре и да няма болнички  Hug
А, да забравих да питам- някой махнал ли е нощния памперс?Нашия е сух със седмици и се чудих дали е подходящо време сега през зимата  newsm78

# 689
  • София,
У нас днес е дискотека  Mr. Green - почти цял следобед нямаме ток, ту изгасне ту дойде, - през деня добре, но вечерта като се стъмни и малката се плаши, та настава една паника и един рев. Едва успях да приготвя вечеря набързо в една половин часова пролука в която светеха лампите и котлона работеше Mr. Green.
НИе махнахме всичкиЯ памперс - дневен - нощен - всичко Blush. Обаче аз нямам навика да нося дрехи с мен като излезем и отидем някъде, та на батко и на рождения ден се видяхме в чудо и то не че се е напикала, ами като отиде да пишка в тоалетната и аз как съм я държала та опика гащите и чорапогащника отгоре - точно където и са на кръста, свалих и ги, една приятелка услужи с един памперс, добре че на чорапите им нямаше нищо и на панталона, а той пък беше леко ватиран Sick, отсега нататък трябва пак да слагам по един резервен чифт, независимо дали ще ми потрябва. Тя постоя с онзи памперс не повече от час, но веднага се беше зачервила отдолу и казваше че я боли, като се прибрахме веднага го махна памперса. Peace
Яна и моите са същите зодии - ВОдолей и Лъв, само дето са в обратния пол, но много се карат - направо като се прибере баткото от училище и в къщи просто настава третата Световна война #Cussing out- единият щипе, другият хапе - леле мале, снощи даже Вероника накрая я наказах, че ми изпили нервите, нестига че тя се закача и е виновна, ами идва после да ми реве на мене. #Cussing out

Айде отивам да я къпя и да я слагам да спи, тази седмица пропуснахме яслата, но още и се запушва нослето и не искам да рискувам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт