Спамо-чат 25.01 - 31.01 - СРЕЩА ГОРЕЩА!!!

• 54 326
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 905
а мен ме пропусна в списъка, а Козова  Crossing Arms на миЕн не ми ли се радва  Whistling

# 1 906
  • някъде ... тук ...
Мечо, по-хубава си с такава коса, не-руса Crossing Arms
Синеочката и Меца са се подкъсили на черти, или така ми се струва.

# 1 907
Мечо, по-хубава си с такава коса, не-руса Crossing Arms
Синеочката и Меца са се подкъсили на черти, или така ми се струва.

не ти се струва а е така  bowuu

# 1 908
Пухи и на мен ми хареса повече с този цвят, за Мецана,Нуката и Синеочка няма да коментирам. страхотни прически Heart Eyes
А Петя много ми хареса леко накъдрена Grinning

# 1 909
# 1 910
# 1 911
...качват се...още  Close

# 1 912

[/quote]
Пухи и на мен ми хареса повече с този цвят, за Мецана,Нуката и Синеочка няма да коментирам. страхотни прически Heart Eyes
А Петя много ми хареса леко накъдрена Grinning
Смартифръцкова Heart Eyes Blush
Пета не е накъдрена, просто е бръкнала в контакта Mr. Green Hug Heart Eyes...знам пръдла съм Mr. Green

# 1 913
От купон на купон - все по пухкави изглеждаме (нищо, че ме няма на снимките, и  аз съм в групата  Crazy)

По-натам може и да сколасам за някое събиране.
Няма ни Бойка Дангова, ни Иво на тия снимки. Да не са били при тиквите  newsm78

Хубаво сте си изкарали мръсТници такива  Laughing

# 1 914
а мен ме пропусна в списъка, а Козова  Crossing Arms на миЕн не ми ли се радва  Whistling

Сръдлоооооо, чей си поема дъх малко, ма ooooh! Heart Eyes  Кво да казвам за тебе, шматка и половина Joy Joy Joy  В крайна сметка не разбрах- изяде ли си броколито? Crazy  

Елитке- Hug цвета е готин, но нещо не ми е моя цвят. Скоро пак ще съм блонди, а до тогава- по-тъмно кестеняво от това.

На Меца прическата много ми хареса.

ИзчакА ми се чакалото, силиконке ooooh!  Heart Eyes Между другото- къде е въпросната опция в Снимка-та, да се качват наведнъж? newsm78 В настройките ли трябва да цъкна? щото на мене ми дава да ги качвам 1 по 1.....  Thinking

# 1 915
А Пета сложила ли си е силикон, или просто се е развила? Thinking

# 1 916
аха изпапах го с помоща на Леозиния Whistling

# 1 917
  • някъде ... тук ...
Мечо, и по-тъмно да е. На мен специално много светлото русо не ми харесва Simple Smile
Силиконка?!?

# 1 918
Знатке- ти ходи ли на среща на седмокласниците?(или осмокласниците?)  Thinking      Heart Eyes  А това на главата ми ако искаш много да знаеш, е каска на Оптимус Прайм Crossing Arms  Ай на бас, че не знаеш кой е той? Whistling Joy

# 1 919
На мен специално много светлото русо не ми харесва Simple Smile

аЙ сЯ ша са обиждаме ли  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт