"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 187
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Николет Шеридън / Иди/ е била махната от сериала зашото завела иск срешу един от продуцентите,че я е ударил. Сега делото е в съда.
http://uk.tv.yahoo.com/06042010/19/sheridan-sues-housewives-producer.html
И аз го четох вчера.
Оплаква се също от нечовешкото му отношение към актрисите на снимачната площадка и заявява, че след конфликт между двамата като наказание е убил героинята и в сериала.

# 481
  • Велико Търново
Сори че се намесвам ама защо не  излъчиха тази вечер серията по БТВ? Нали не е свършил сезона?

# 482
  • София
От мен един бърз запис. Любимото ми филмче е това, изгледах последния сезон на един дъх и сега ще ви следя за нови серийки.

# 483
  • Sofia
Здравейте! Чета ви само и не се вкл да пиша, но сега не се стърпях. Докато чакам новата серия си преглеждам старите- сериала ме отпуска, действа ми релаксиращо. Та какво забелязах по въпроса с удушвача. Ако се върнете на 8ма серия май беше ще видите как на този който души момичето в кафето му се вижда част от лицето. Паузирах  го и мисля, че това определено е Ник Болен. Същият нос!!! Flutter Поне на мен така ми се видя. А и момичето каза- "забрави ли нещо?", все пак той беше последен в кафето, логично е ако той се е върнал ?са да е такъв! Но...относно Джули- не е той! Позволява си да удуши това момиче 1во защото чу разговора му и 2ро- защото смята, че ще припишат действието на този който е удушил Джули. За нея мисля. че е бил Дани!
А на мен ми се струва, че Ана е душила Джули, защото харесва Дани, а и си пада гаднярка. Laughing

# 484
А на мен ми се струва, че Ана е душила Джули, защото харесва Дани, а и си пада гаднярка. Laughing
Да бе! И е толкова яка, че като я стискаше за врата, я повдигна от земята... Laughing

# 485
Е, като на филм защо не Mr. Green Ама и на мен не ми се вярва да е Ана, въпреки че има мотив Thinking

# 486
  • Sofia
Да бе! И е толкова яка, че като я стискаше за врата, я повдигна от земята... Laughing
Хаха, този момент не го помня!
Но може от злоба да са й дошли мегасили.  Joy

# 487
офффффффффф с това излъчване на един епизод в месеца полудявам  #2gunfire

# 488
това е най готиния филм който съм гледал

# 489
С това излъвоне и млко ми стана тъп няма я онази сладка интрига и с нетърпение да чакам нова и нова серия не съм гледала последните 3-4 епизода  Blush Laughing
И неможах да се стърпя да не ви се похваля  Blush знам че не е по темичката,но не се стърях  Blush Моята Теди е на корицата на сп Бебе за този месец  Hug

# 490
офффффффффф с това излъчване на един епизод в месеца полудявам  #2gunfire
Сташаме две полудели. Всеки понеделник се чудя има или няма серия. Да не говорим,че забравих какво стана в последния епизод.
Тук почнаха да дават сезона по телевизията  януари и много по добре. Няма паузи и ще свърши когато и в америка свърши сезона.

# 491
аз вече забравих какво се случи в последния епизод !

# 492
А по БТВ защо спряха да дава 5-ти сезон?

# 493
  • София
Дано утре вече го има качен и по нашите сайтове епизод 19 - вижте какво намерих : http://www.tv.com/desperate-housewives/show/24641/episode.html

разказват с няколко думи за следващите серии, чак до 22 епизод Simple Smile

# 494
Момичета ,някой да знае дали снощи имаше излъчена серия,че имах гости и пропуснах. Ще съм благодарна за линк,да си го сваля bowuu

Общи условия

Активация на акаунт