Командировка-презервативи

• 12 983
  • 139
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Слагам презервативи  в моя багаж,преди командировка.За себе си да мисли сам,не е много малък вече...

# 122
О, да  взимам и благословия от местния поп, да му върви в блудния грях!  smile3544 Каква тема доживях  ooooh!

# 123
Презервативи чак няма да сложа ама на майтап ще подметна да внимава в "картинката" и да ползва презервативи.... smile3538

# 124
Знаете ли почвам да си мисля, че много от темите тук са пуснати от агент-провокатори, които имат за цел да проучат до колко са пропаднали вече хората  Peace

# 125
  • Благоевград
Дали е провокативна темата, не знам!  Laughing
Но, сериозно отговарям:
Сам си събира багажа и тръгва без презервативи,
НО
когато се прибира в багажа има няколко бройки презервативи.  Grinning
Обяснението му е , че знае че аз няма да купя, а и тези които са останали
у дома при заминаването му може вече да ги няма.
Няма място за сърдене, а само за взаимно доверие!  Peace

# 126
Знаете ли почвам да си мисля, че много от темите тук са пуснати от агент-провокатори, които имат за цел да проучат до колко са пропаднали вече хората  Peace

Божееее...ми тогава живи да ни оплачеш.Веднага ще ни пратят в кожно-венерическото... #Crazy

# 127
Презервативи чак няма да сложа ама на майтап ще подметна да внимава в "картинката" и да ползва презервативи.... smile3538
  Twisted Evil и аз тъй,даже му казах да СИ купи Дурекс,да не се излага с презервативи от 20 стотинки. Crazy

# 128
Не е лоша идея. По-добре да се върне с два презерватива по-малко, нежели с една срамна болест.

# 129
Или пък след време да му връчат призовка за доказване на бащинство...

# 130
Не е лоша идея. По-добре да се върне с два презерватива по-малко, нежели с една срамна болест.
Абсолютно съгласна.

Моето Теле от години си държи в хюмнетката запасите от презервативи. И ся квоооо? Laughing

# 131
Моето Теле от години си държи в хюмнетката запасите от презервативи. И ся квоооо? Laughing

Е как к`во - ами подмени му ги с нови като са "от години". Тези за нищо не стават вече.

И какви са тия простотии - да му приготвям багажа, айде бе - да не е дете???

И аз това не мога да го разбера  Thinking 
Бих му стегнала багажа в един единствен случай... Laughing

# 132
Мъжът ми не ходи в командировки,кюта си в града.Презервативите съм си ги прибрала в колата!! Embarassed

# 133
Аз, като изпращам жената в командировка, приготвям й багажа, слагам презервативи, вазелин, за всеки случай и вибратор. А тя на мен ми приготвя багажа, слага презервативи, за всеки случай и виагра, да не се изложа, слага и вазелина, че може и на мен да ми излезе късмета.  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

# 134
Бих му стегнала багажа в един единствен случай... Laughing

тогава поне няма ли да добавиш и презервативи

Общи условия

Активация на акаунт