СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 13

• 21 505
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Още едно бързо въпросче - цепят ми се ноктите и СТРАШНО ми пада косата. Знам, че е временно и ще се се възстанови, но вече се притеснявам, останах без коса. Знаете ли нещо по въпроса, може би да пия някакви витамини  Thinking
Витамини А и Е  са за тез болежки Peace Вземи си някаква комбинация от тях,може и калций да включиш също, няма да ти е излишен Peace
Здравейте момичета, приемате ли нови членове? Покрай бандата в къщи съм ви изпуснала. Heart Eyes
И аз имам същия проблем, само че с косата. Може ли да е и липса на желязо? Кои да са витамините? Нямам време да ходя на лекар да си пусна изследвания, че големите са ми с настинка и са в къщи. 

# 646
  • До хладилника, който обичам
А в БИЛЛА памперсите са УЖАСНО СКЪПИ... #2gunfire #Cussing out Тея хора акъл нямат за 2 ст. как може ПУФИС 3 - 27,90.... Crossing Arms #Crazy
Защо не пробваш с промоцията на Памперс? Аз си взех - джъмбо пакет за 19,90 лв. Така и така ги ползвам (верно, предпочитам турски, ама... и тези стават Simple Smile )

Как мислите, по-трудно ли е да си жена, по-лесно или все тази?

Косата не пада от липса на желязо, маминко Simple Smile Ще мине. Ако се притесняваш, чуй се с джипито по телефон и вземи витамини за кърмачки - видове бол.

# 647
maminko,добре дошла сред нас Hugда знаеш за да си в темата трябва да носиш на простотии/особено на моите Joy/

поздравявам те за смелостта да родиш три деца bouquet

за витамините-според мен доктор трябва да каже,защото има значение кърмиш ли или не Peace

# 648
  • София
Добре дошла maminko !
Ами аз си пия такива витамини, каквито и по време на бременността, като редувам центрум матерна с Пренатал...засега нямам проблеми...+ Омегата...
Незнам дали е по-трудно да си жена, но знам, че не искам да съм мъж...тоя кеф с бременността, раждането/аз съм секцио/ но пак си ми беше кеф и кърменето...никой мъж неможе да изпита, камо ли да осъзнае за какво иде реч....

# 649
  • София
Благодаря момичета за сърдечното посрещане  Hug  Ами за съм от кърмещите и само кърмещите. До днес имам общо 3г 2мес опит и след проблеми с ранното захранване на каката съм за късното захранване - та дори и към 7 месец. Определено има значение желязото (консултирах се с гинеколожката ми, но ме посъветва да отида за кръвен тест, но сега не мога Sad)
nahodkata  и аз съм секцио 3 пъти (последния беше най-добре - така мога и още бебета да родя, ама стига)

# 650
  • София
Маминко, добре дошла  bouquet Леле 3 хлапета секцио и с толкова малка разлика, наистина си смела! Даваш ми кураж, че не е невъзможно Mr. Green
Аз пия бирена мая /не толкова заради витамините, колкото заради кърмата/. Не знам дали е от нея или просто хормоните се наместват вече, но косата ми започна да пада по-малко.
Памперсите в Билла ми се струват на добри цени (аз ползвам на Памперс обаче), но виж във Фантастико е направо чудо. Веднъж в началото купих малък пакет двойка за 30 лв #Crazy Повече тази грешка не я повторих като видях, че на другите места джъмбо пакетът е по-евтин.

# 651
  • Karlovo
Момичета Ицо е болен ,от снощи подържа 38 градуса температура и не мога да му я смъкна.Давах Панадол ,днес му изписаха Ефералган на свещички и пак не спадна .Казвайте ефикасно средство ,че се е отпуснал и само лежи и спи .
Изписаха ни и три вида капки -за почистване ,за изсушаване и лекуване на носа, сироп за кашлица и антибиотик при нужда.Като го гледам как не я сваля тая температура отивам да взема и антибиотика ,че ми се реве като го гледам такъв .
maminko добре дошла  Hug и аз съм с три деца ,но с голяма разлика.Възхищавам се на жените които са като теб ,три хлапенца и то с малка разлика  Heart Eyes .

# 652
Ха добър ден!
Настигнах ви.  Hug За анкетата още сме на мамино мляко  Simple Smile. Микровелето го ползвам непрекъснато и друго от темите забравих.
Цвета, затова ли снощи те излових в темата на Котка за короната  hahaha, ти поне се престраши а аз не  Whistling

Маминко, добре дошла
Пари и аз имам  bowuu
Ние днес отидохме на консултация, но се оказа че педито ни е следобед #Cussing out а вчера и  се обаждах и я питах  ooooh! В резултат след малко трябва да се храним и излизаме отново, а Боряна от студеното и разходката кърти като за световно
Бу, трудно е са се каже, но мисля, че е по трудно. Егати тавтологията направих  Flutter
Косата и на мен пада като за световно, но ноктите са ми ОК.
Това запомних.
А, Уиш каква каша даде?

# 653
  • София
Колкото до памперсите - някой използва ли BabySitter? Не мога да ги открия напоследък. И двете ми деца съм си отгледала с тях (изключително високо качество), но от два месеца ги няма в борсата на Женския пазар. После минах на Huggies, но покрай блокадите на границата са свършили и последно вчера мъж ми купи Молфикс (е голям боклук са - при едно изпишкване стават на желе).
dreems благодаря  Peace а поти ли се, за да я смъква от Ефералгана - на моите действа Нурофен (не че давам често).

Аз още нямам парички - ще чакам да видя кога ще дойдат.

# 654
  • Karlovo
Поти се ,преобличам и след около час пак е 38 ,а лекарствата се дават най-малко през 4 часа .Пратих Антон за ябълков оцет и го почвам с компресите ,че много му стават лекарствата .

# 655
Maminko, добре дошла  Hug
Ние бяхме навън за час и половина. Ей, измръзнаха ми ръцете! Сега ме болят чак... И съм гладнааа!!! Не закусих, не обядвах... Ся и кърма остава да няма.....

# 656
Момичета Ицо е болен ,от снощи подържа 38 градуса температура и не мога да му я смъкна.Давах Панадол ,днес му изписаха Ефералган на свещички и пак не спадна .Казвайте ефикасно средство ,че се е отпуснал и само лежи и спи .
Изписаха ни и три вида капки -за почистване ,за изсушаване и лекуване на носа, сироп за кашлица и антибиотик при нужда.Като го гледам как не я сваля тая температура отивам да взема и антибиотика ,че ми се реве като го гледам такъв .

Това, което аз правя при такава ''средна''т.к температура: през 3 часа редувам Панадол и Нурофен, може и на свещички, само че тогава Ефералган, че те са  с Парацетамол. И ако поддържа повече от 3 дни, значи има някаква инфекция и чак  тогава почвам с антибиотика, то е хубаво и да се разбере каква е де.

Маминко:добре дошла Hug

# 657
  • Варна
Здравейте и от нас!
Редовно ви чета, даже постоянно е отворен форума, ама не пиша. Що ли и аз не знам
Да се отчетем. Сложиха ни втория Пентаксим днес. Героинята на мама само измърка и дотам. Много ми е смело момичето. Вече сме обло 8кг. разположени пропорционално  Laughing върху 64см. Педи каза да увелича вигантола на 3 капки, че много ни се потят крачетата. За зъборазтежа каза да давам дентокинд. Някоя от вас май беше споменала, че дава. Има ли ефект?
Все още сме само на кърма,затова не мога да се включа при обсъждането на реакциите на бебоците от въвеждането на нови храни.
Бебешондел измъчихте се вие, дано най накрая сте открили проблема и да го решите. Hug
И мен НОИ пак са ме пропуснали Crossing Arms Гадове #2gunfire
Айде и това време и то да се стопля вече,поне да не духа и да се стопи снега та да си спретнем пак едно преброяване на варненските пиленца/дано този път повече майчета да си доведат пилетат/ у МОЛ-а, а при убаво време що не и в морската newsm53.
Ето малко нови снимки и от нас http://septemvri2009.snimka.bg/baby/denica-na-vanyaned.444199.17220300
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
Брейййййййййййй много пишете бе

# 658
Може да разправят, че е лигавщина и излишно да се черпи и да се честитят месечинки, но трябва да ви кажа, че когато видя, че някой се е сетил за моето дете, въпреки проблемите и несгодите си ми се свива сърцето, става ми много мило, благодаря ви!  love001
А сега да ви почерпя, 5 месеца е сериозна цифра, заслужава си почерпката...

Честито и на сладичкия Сами Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 16:21 от Вecитa

# 659
  • София
dreems белтъка на яйцето го мажеш от вътрешната страна на китките на Ицака, на вътрешната сгъвка на на ръката /въобще там където се усеща пулса/  . Изпробвано - работи!  Peace Това ако ти се занимава с бабешки работи! Това, което арлина е написала го подкрепям...за 3 те дена...и Т.
. И ако поддържа повече от 3 дни, значи има някаква инфекция и чак  тогава почвам с антибиотика, то е хубаво и да се разбере каква е де.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 16:11 от EmiR

Общи условия

Активация на акаунт