Сега ми се изясниха някои неща, които не успях да схвана. А аз така и предположих, че тайнствената дама е майка на момичето, което се самоуби. Явно защото са мислели, че Мурат я е бутнал, но после са го оправдали, а тя изглежда не вярва и го следи... Ще видим какво ще излезе.

Иначе няма да е такава тръпката ако го прочета предварително 

, но да кажа мнението си:много силно начало
Първо- музиката е страхотна, аз мисля, че за да е успешен един филм и да има голямо въздействие върху зрители много е важно каква ще е музиката. Второ-още в началото с това бягане из тези тесни пътечки/улички се създаде едно чувство за динамика, движение, емоционалност, страхотна работа на оператора
Трето-Джансел и Туба бяха много добри, и двамата се бяха вживели страхотно в ролите си. Тя-красива , млада,първична, Мурат- тих, срамежлив, но много чувствителен, абе с една дума музикант, точно така трябва да изглежда и да се държи. Някои четох, че смятат ,че е бил много свит , но мисля, че точно така трябва да се държи и изглежда(нали се сещате Димитър Атанасов от Мюзик айдъл 3 как все го обвиняваха, че е дърво на сцената
, ми те хората на изкуството са си такива).Та така де:музика+танци+комични ситуаци+добра актьорска игра+професионален екип=голям успех и висок рейтинг.Препоръчани теми