Запленяваща сърцето / Gönülçelen от 19.02 по ATV

• 67 867
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
Ринче, Бог да те поживи за предпоследния пост. УмрЕх! Praynig Praynig Praynig

# 227
Тинче, как мога още да те зарадвам? newsm78 Кого искаш да гледаш?

# 228
Затаили сме дъх и чакаме с нетърпение Тинчето да напише :  ето го превода...... Shocked

# 229
Севи, страхотна си! Много благодаря!!  Heart Eyes Сега ми се изясниха някои неща, които не успях да схвана. А аз така и предположих, че тайнствената дама е майка на момичето, което се самоуби. Явно защото са мислели, че Мурат я е бутнал, но после са го оправдали, а тя изглежда не вярва и го следи... Ще видим какво ще излезе.
Страхотен сериал! И направо съм влюбена в работата на режисьора, тези преминавания от една сцена към друга, от един кадър към друг, от една музикална тема към друга са много добре направени.

# 230
*Asi*, като гледаме картинки така ще е... Аз пък си мислех, че дамата ще излезе истинска майка на Мурат / че е осиновен/. Още повече, че баща му се разхождаше по брега самотен и си мислех, че може да е имал тайна връзка или нещо такова... Останах с впечатление, че бащата на Мурат е един кротък, един благ, пък той си хойкал.... Thinking Crossing Arms ooooh!

Затаили сме дъх и чакаме с нетърпение Тинчето да напише :  ето го превода...... Shocked

Май сме поразглезени от преводачките .... Снощи филм, днес чакаме субтитри.... Laughing Laughing

# 231

Страхотен сериал! И направо съм влюбена в работата на режисьора, тези преминавания от една сцена към друга, от един кадър към друг, от една музикална тема към друга са много добре направени.
Asi, напълно съм съгласна с теб. Режисьорът много ми допада. А пък и попаденията с актьорите! Аз лично повече харесвам като визия Джансел. Дано да си допаднат с прекрасната Туба.

# 232
И музиката също, сега при повторното гледане обърнах внимание, че автори са Kirac и Garbiyeli. Една и съща ТВ, по едно и също време, Мурат и Кърач..остават различните екипи..и ние да се наслаждаваме на произведенията им..Simple Smile)

# 233
  • София
здравейте момичета,

нямах възможност да гледам серията, НО изчетох отзивите ви и след вечеря засядам пред компа да гледам и да чета паралелно резюмето на sevi_nil, за което й благодаря от сърце (отново) bouquet Иначе няма да е такава тръпката ако го прочета предварително Wink
Предполагам, че Туба се е справила както винаги блестящо и още с 1-ва серия е разбила всички по рейтинг.
Джансел е роден в Измир, интересна личност ще е, след като и Кудрет е роден там и явно вижда нещата доста модерно, а и тук от форума разбрах (темата за "Любов и наказание"), че Измир е супер развит град и хората там са с доста модерно мислене Peace

# 234
Дженсел е живял доста време във Франция.

# 235
  • София
Един по един. Joy
Преводът става бавно, да не презорваме момичетата. bowuu
Ринче, аз съм моногамна - трудно ще ме улучиш. hahaha hahaha hahaha
И да, Джансел доста време е живял във Франция. На места в сериала дори му дублират гласа, защото има лек акцент - макар че е по-сладък с него. Във Франция е бая известен. baby_neutral

# 236
да се запознаем с Гюлай Караджаоолу - сестрата на Хасрет Гюлназ:

# 237
# 238
  • BG
Здравейте момичета. Чак тази вечер успях да изгледам филма, снощи не ми се отваряха никакви стр.  #Cussing out, но да кажа мнението си:много силно начало  HugПърво- музиката е страхотна, аз мисля, че за да е успешен един филм и да има голямо въздействие върху зрители много е важно каква ще е музиката. Второ-още в началото с това бягане из тези тесни пътечки/улички се създаде едно чувство за динамика, движение, емоционалност, страхотна работа на оператора HugТрето-Джансел и Туба бяха много добри, и двамата се бяха вживели страхотно в ролите си. Тя-красива , млада,първична, Мурат- тих, срамежлив, но много чувствителен, абе с една дума музикант, точно така трябва да изглежда и да се държи. Някои четох, че смятат ,че е бил много свит , но мисля, че точно така трябва да се държи и изглежда(нали се сещате Димитър Атанасов от Мюзик айдъл 3 как все го обвиняваха, че е дърво на сцената Joy, ми те хората на изкуството са си такива).Та така де:музика+танци+комични ситуаци+добра актьорска игра+професионален екип=голям успех и висок рейтинг.
Почва да ми става  малко мъчно за Мурат Йълдъръм и жалко за Бурчин-всичко от което се е опасявала горката женица ще се случи  .

# 239
Песента ми е позната ,но не мога да се сетя от къде newsm78
Дали някоя наша певица не я е пяла ,но с друг аранжимент?

Общи условия

Активация на акаунт