Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 59-та тема

• 115 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Въпрос за пърленките - може ли да се ползва обикновена скара за сандвичи? Или скарата от фурната?Благодаря!

Аз ги пекох на грил тиган без мазнина. За обикновена скара не знам дали ще стане newsm78

# 616
Пълнени чушки:

За втори път Солената короната, този път сложих и кисели краставички, но без тях ми хареса повече:

И едно здравословно хлебче с много видове брашна:

# 617
  • забравих си мисълта...
Момичета, разкошни неща сте показали както винаги. Всички сте  NR 1   bouquet.
Нордина и аз чакам за рецептата на шоколадовия сладкиш без глутен.

# 618
Venetta,Val ,M_Nik ,merydit ,благодаря ви момичета за интереса  Hug Заповядайте рецептата.....

Шоколадов сладкиш с кокос без брашно/ глутен

# 619
  • Русе/София
ето и от мене една спанак-сарма/правено е като дроб-сармата,само че без дроб/

връщам се назад да ви чета.Приятен и ползотворен ден.

# 620
  • забравих си мисълта...
Nordina, благодаря ти  Hug  bouquet!

# 621
  • Пловдив
Аsyalein моля те кажи как направи кокосовия крем за бисквитената торта!Много пъти съм опитвала да правя,но все не ми става  Sad
И да си покажа десерта от снощи-мляко с ориз и фурми,а вчерята беше леща(без снимка)

# 622
  • Ispania
nordina  Hug Hug Hug Hug

# 623
Eх.....ех....ех.....колко е вкусно тука,идва ми да изям монитора  Mr. Green

Мишле_ може ли рецептата "телешко с моркови"  Hug
Леля Ог ,относно "кисела",пазарувам си аз в магазина и гледам на щанда за кремчета "кисел",веднага се върнах в детството ми...(спомени спомени) и реших да купя и направя,но.... определено не е това което очаквах или по-точно си спомних(не ми хареса).Затова мили кулинарки,ако някой скоро е правил или знае рецепта за "кисел" да сподели  Hug

Вчера правих едни "пърленки с много спанак" ,по-рецепта на Pety-  bouquet,супа-топчета и дом. туршия

....Гледам едно пакетче бисквити "Еверест"(кафяви),гледам в шкафа се е скрил един крем на д-р Йоткер и набързо спретнах едно мини-торте,да ви кажа крема е божествен,много е приятен.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:19 от Veseto_

# 624
  • В сърцето на живота!
Най накрая бонбони рафаело Mr. Green Laughing
Това е трети успешен опит Joy hahaha

# 625
  • София
Мишле_ може ли рецептата "телешко с моркови"  Hug

Весе, позволявам си да цитирам това, което ми е изпратила Мариета, така рецептата е в "оригинал"

Телешкото беше от буркан - стерилизирано само, но и с прясно става - свари го малко предварително.
Гъбите се режат на полумесеци, лукът - наситно, морковите - на по-едри парчета. Зеленчуците се задушават в малко мазнина докато омекнат. Прибавяш малко джоджен /или подправка по ваш вкус/, сол, черен пипер и 1/2 ч.ч. червено вино. Слагаш и месото при зеленчуците.
Прехвърляш в тава и печеш на фурна до готовност.

# 626
  • гр.Златица
Момичета,да ви развеселя малко с "шарена филийка",както нарича сандвичите моята дъщеря.  "Палава маймунка" :

# 627
  • забравих си мисълта...
Schlemmerfilet a la Bordelaise  този път с прибавка на спанак.

Салата                                                                                                                   и Торта

# 628
Marieta,може ли рецептата за Солената корона.
 Simple Smile

# 629
при нас тази седмица беше

Общи условия

Активация на акаунт