На пазар за прежди, обръчи и куки

• 110 670
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Може ли някой да ми препоръча лятна прежда комбинация между памук и вискоза 50/50, но по-тънка, 100гр. да е 400м. Прерових всички български интернет магазини, но не откривам такава.

# 706
# 707
Здравейте момичета, можете ли да ме посъветвате, къде в София мога да купя евтино вълна. От тази за терлици, най- обикновена и най- евтина. Благодаря ви предварително!

# 708
  • София
На Кирковския пазар не продават ли някъде бабите  newsm78

# 709
Това къде е Embarassed ?

# 710
  • София
Това къде е Embarassed ?

Женския пазар  Sunglasses
На самия пазар сигурно има баби дето продават прежда, обиколи от страната с дрешляците и грънците

# 711
http://www.gazzal.net/

Нова турска прежда!  #Crazy

# 712
Момичета , вчера ходих до складовете на ул. "Братя Миладинови"104, понеже търсих една прежда която неможах да я намеря в магазините по центъра. Ами там цените са много ниски в сравнение с магазините но трябва да купиш най-малко 5 килограма, независимо от преждата както си е на пакет.Аз търсих една прежда която купувах зимата за 70 лв. килото а там ми излезна 41лв. на кило, понеже жената от магазина от който я купих каза че сега няма да я зарежда понеже е зимна прежда, аз се принудих да я търся под дърво и камък,за да си довърша само ръкава. Накрая от друг магазин ми казаха от къде зареждат техните магазини (а именно от тези складове), та се обадих по телефона и съм попаднала на шефа им и той ми обеща че ще ми даде по изключение по малко от 5 кила ,но ако взема поне една опаковка. Та така сега имам от преждата в повече но по- евтина. Та въпроса ми беше ако се организират няколко човека да си купуват общо 5 кила, ще им излезне по евтино , но трябва да се ходи на място.Забравих да пиша , склада се намира улицата зад 2 градска болница посока гарата.

# 713
  • на Русе
Момичета , вчера ходих до складовете на ул. "Братя Миладинови"104, понеже търсих една прежда която неможах да я намеря в магазините по центъра. Ами там цените са много ниски в сравнение с магазините но трябва да купиш най-малко 5 килограма, независимо от преждата както си е на пакет.Аз търсих една прежда която купувах зимата за 70 лв. килото а там ми излезна 41лв. на кило, понеже жената от магазина от който я купих каза че сега няма да я зарежда понеже е зимна прежда, аз се принудих да я търся под дърво и камък,за да си довърша само ръкава. Накрая от друг магазин ми казаха от къде зареждат техните магазини (а именно от тези складове), та се обадих по телефона и съм попаднала на шефа им и той ми обеща че ще ми даде по изключение по малко от 5 кила ,но ако взема поне една опаковка. Та така сега имам от преждата в повече но по- евтина. Та въпроса ми беше ако се организират няколко човека да си купуват общо 5 кила, ще им излезне по евтино , но трябва да се ходи на място.Забравих да пиша , склада се намира улицата зад 2 градска болница посока гарата.
А за кой град става въпрос  Embarassed

# 714
 ooooh! За София.

# 715
  • Norway
Здравейте!  Hug
Може ли някой да ми препоръча мекичка, не много дебела прежда за плетене на една кука от този сайт http://www.yarn-paradise.com/products/
Ако може също да е евтина, просто искам да пробвам сайта, а ако случайно си получа преждата - добре дошло!  Laughing

# 716
Габка, пробвай го във вторник. Тогава е прИмоцията. Сайтът е проверен и надежден. Не се безпокой! Поръчвай си смело.  Simple Smile Ето ти всички летни - http://www.yarn-paradise.com/knitting/yarns_for_summer:_linen-ba … o-viscose-cotton/

# 717
  • Norway
Пуфанке,   bouquet  Hug
А с Пей Пал ли плащате или направо с карта?
Хм, тоолкова неща си харесааах!
Ще почакам вторник да видя промоцията!

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 16:08 от Габка

# 718
От  сайта на Еделвайс(Габрово) само пакети ли могат да се поръчват или може и по-малко бройки?

# 719
Габка, щом имаш Пейпал, задълже се него. Щото нали ... в БГ сме! Сайта е невероятнише!

Общи условия

Активация на акаунт