˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 092
  • 335
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Таня, мога ли да дам един съвет, надявам се няма да ми се разсърдиш  remybussi. Мисля, че ще е добре да питаме новите мами какво ги интересува и да обхващаме и началните въпроси на всяка една майка бременна за първи път.  В смисъл ако трябва поименно както се вика Simple Smile Че те се и притесняват. А отделно да си обсъждаме и темите, които си предвидила. Защото новите мами стояха и се чудеха за какво става дума, особено забелязах едната мама как се беше ошашавила.

# 46
  • Пловдив
Аз нали бях седнала между две бременни, които бяха за пръв път. Преди да ревне малкия тръгнах да си говоря с тях, защото определено се чудеха какво става, но дзверчето ми провали намеренията.

# 47
  • Пловдив
Аз нали бях седнала между две бременни, които бяха за пръв път. Преди да ревне малкия тръгнах да си говоря с тях, защото определено се чудеха какво става, но дзверчето ми провали намеренията.
Здр аз съм една от тези бременни Joy Малко бяхме омотани ама следващият път обещавам да се стегнем Hug

# 48
  • Пловдив
krems82, не се притеснявай, съвсем нормално е да сте омотани - попадате в нова среда, всред съвсем нови и непознати хора, а за материята, която се разисква изобщо не сте подготвени и не знаете какво да очаквате. Аз ви съветвам - за следващата среща (която според програмата ще е на 27.02), подгответе си конкретни въпроси, които ви вълнуват в момента.

# 49
  • До хладилника, който обичам
Всяка една среща е на определена тема - а самите теми се сменят.
Който е идвал на повече срещи, знае, че и начинът, по който се поднасят темите, се сменя - не само с цел забава Wink но и за да се покрият най-различните страни на нещата.

В срещи, в които е предвиден 'отворен' формат - тип 'да говорим за каквото кажете', се прави така Simple Smile Правили сме такива, помните. В други случаи, когато е по-удобно да има подготвени въпроси, които да се дискутират, се прави иначе - дали с листчета за четене или друго подобно, много пъти дискусията има нужда от насочване и някой път от ограничаване на страничните разговори Laughing заради което и има водещ на срещата. Трети път избираме съвсем трети подход - зависи кое ще работи по-добре при специфичната тема Simple Smile

Следващата среща е за избягване и преодоляване на често срещани проблеми - мисля, че ще е интересна за много хора Simple Smile

# 50
  • До хладилника, който обичам

27 февруари, събота, 10:30 часа, ЛЛЛ среща в Пловдив.   Grinning

Темата е

Избягване и преодоляване на често срещани трудности: „Това нормално ли е или трябва да му се обърне внимание?”

часът е 10:30, мястото е в залата на био бутик I feel good, ТЦ "Гранд", ул. "Капитан Райчо" № 56, Магазин 1-66, до кафето

Чудесна възможност да споделите опит за преодоляване на проблемите, с които може би сте се сблъсквали, да се информирате как да избегнете евентуални пречки, както и всякакви въпроси, които може да има в тази връзка Simple Smile

Поканени сте да носите нещо дребно (но здравословно по възможност  Grinning) за почерпка или пък вода/сок.

Срещата е неформална, в дружелюбна обстановка, продължава час - час и мъничко.

Забележка: Моля ви, опитайте се да дойдете навреме, за да може срещата наистина да започне в 10:30 - 10:40ч. Разбира се, с малко дете пътуването и стигането някъде в определен час може да е наистина трудно, но нека се опитаме отново да започнем по график Simple Smile

Моля, запишете се в темата кой ще дойде!

Заповядайте!

# 51
  • Пловдив
Ние сме там  Peace

# 52
  • Пловдив
Аз започвам една детоксикация, та този път няма да мога да дойда. Confused

# 53
  • Пловдив
Аз не знам дали ще идвам, зависи дали ще дават заплати в петък Simple Smile Ако дават - идвам, иначе съм в криза Simple Smile

# 54
  • Пловдив
И ние сме там! Янтра, стига с тез заплати  Laughing Ти ела пък ще пропуснете пазара тоз път Mr. Green

# 55
Ако е хубаво времето, идваме.

# 56
Този път ще пропуснем  Sad

# 57
Аз се надявам да дойдем с малкия.

# 58
Омотахте ме с тези 2 теми в едно Simple Smile
И ние ще се появим Wink

# 59
И аз се записвам в бройката Peace

Общи условия