Clarins

• 72 929
  • 561
  •   1
Отговори
# 30
От къде паразувате козметиката на Clarins. Интересува ме серията Daily Energizing, но предпочитам да тествам мостра първо.  Simple Smile

# 31
  • София
От къде паразувате козметиката на Clarins. Интересува ме серията Daily Energizing, но предпочитам да тествам мостра първо.  Simple Smile
От feelunique,има доста добър избор.
За съжаление обаче точно сериятна Daily Energizing я няма,мен ме интересува кремът.

# 32
От feelunique,има доста добър избор.
За съжаление обаче точно сериятна Daily Energizing я няма,мен ме интересува кремът.

Аз първо там я потърсих. И мен кремът ме интересува.  Hug

# 33
  • In transit
Точно тази серия я има само в Douglas. Цената на крема беше около 50 лв. имат и мостри там. Иначе другите продукти ги купувам от echemist -излизат най-евтино или в краен случай от feelunique.

# 34
Точно тази серия я има само в Douglas. Цената на крема беше около 50 лв. имат и мостри там. Иначе другите продукти ги купувам от echemist -излизат най-евтино или в краен случай от feelunique.

Благодаря ти!  Hug

# 35
  • София

Благодаря ти!  Hug
Благодаря и аз,на мен ми се струва че във feelunique си е най-евтино.
Иначе от няколко дни в echemist не ми излизат продуктите Sad

# 36
  • In transit

Благодаря ти!  Hug
Благодаря и аз,на мен ми се струва че във feelunique си е най-евтино.
Иначе от няколко дни в echemist не ми излизат продуктите Sad
в echemist малко им куца оформлението на сайта и търсачката, иначе имат всички продукти, но трябва като си в раздела на Clarins, най-долу вляво има Quick links оттам си издирваш продукта, който ти трябва и си го добавяш в кошницата. В момента продуктите са с 20% надолу без да го пише никъде и дори да не купите нещо си го сложете в кошницата след като сте се логнали, там си остава на тази цена, дори в сайта да се вдигне. Постоянно сравнявам цените в двата сайта и дори с 10% отстъпка във feelunique, в другия цените идват с още 10% надолу  Wink а и последния път ми пратиха доста мостри бонус.  Peace

# 37
Mikkey, благодаря за подробната информация. Ще се възползвам и ще си харесам нещо от марката.  Hug

# 38
http://www.evecare.com/store/clarins/shapingfacialliftcontours,r … 50ml17oz_2302.php
 ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ СЪС СТЯГАЩО ДЕЙСТВИЕ  И "ЛИФТИНГ" ЕФЕКТ
Някой ползвал ли го е? Моля за отзиви! Praynig

# 39
  • Пловдив
Да се похваля че днес си купих Екран,утре е тест деня Mr. Green

# 40
  • In transit
Да се похваля че днес си купих Екран,утре е тест деня Mr. Green

Чакам отзиви, аз не можах да го открия и си купих този: http://int.clarins.com/sun-wrinkle-control-cream-for-face-spf-50/C040201019/ днес ще си го взема от пощата и ще споделя как е.  Peace

редактирам се: екрана 50+ е страхотен! Много лек като текстура, попи веднага и ухае страхотно - правя сравнение с 50 фактор на Avene, La Roche -Posay и на Vichy, които съм ползвала и са доста тежки и мазни дори тези, които са за мазна/комбинирана кожа. Сега се изкушавам да си купя от същия и за тяло...въпреки, че не ми е нужен реално май  Mr. Green взе да ми става мания да си купувам козметика ooooh!

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 21:26 от Mikkey

# 41
  • In transit
http://www.evecare.com/store/clarins/shapingfacialliftcontours,r … 50ml17oz_2302.php
 ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ СЪС СТЯГАЩО ДЕЙСТВИЕ  И "ЛИФТИНГ" ЕФЕКТ
Някой ползвал ли го е? Моля за отзиви! Praynig
интересен продукт! Виж  тук има доста мнения за него, може да намериш нещо полезно  Peace

# 42
А какво ще кажете за това?

# 43
  • Paris
B & C, това е уникален продукт на Кларанс. Няма аналог в друга марка. Препоръчва се за всякакъв тип кожа и възраст. Наричат го "фитнес за кожата". Нанася се само вечер, със специален масаж. Пробвай, няма да съжаляваш. Връща тонуса, еластичността и добрия вид на кожата. Peace
Мисля, че ще ми е трудно да изброя всички мои любими продукти на марката. Вие сте писали за част от тях. Мога да кажа, че качеството и ефективността на продуктите  надхвърля цената им. Задължително пробвайте маслата им за тяло-Тоникс и АнтиО, антицелулитния продукт, новите стягащи продукти за тяло, екран 40, почистващите им продукти, новата Енергизираща серия за лице-цените са много добри. За декоративната козметика-мога смело да заявя, че сенките им за очи са едни от най-добрите сред селективните марки. А новите балсами за устни-прекрасни. Спиралите-също са в топ5. Фон дьо тените-също. Мога още дълго да пиша. Пробвайте задължително!

# 44
  • Пловдив
Да се отчета за Екран. Е няма такъв крем! Все съм купувала но толкова добър не съм! Не е мазен,не лъщи,не оставя бели следи.Перфектен е! Заслужава си цената до последният лев!
Сега мисля да пробвам антицелулитния крем Grinning Някой има ли отзиви за него?

Общи условия

Активация на акаунт