Отговори
# 570
portokalcho - ми значи съм ти сравнително близо.  Laughing Така като обикалям мога да направя конкурс за сладкиши  Mr. Green Mr. Green Mr. Green само дето с тази алергия на дария или каквото е там  не мога да кансумирам такива работи.

klodia - За съжаление не можем да предвидим всичко - аз като малка съм си напълнила носа с шишарки от кипорис...мънички са, но от влагата в носа се раздули и станало страшно......всеки има такива изпълнения май.

ПОСЛЕДЕН БЮЛЕТИН ОТ ОРЛОВОТО ГНЕЗДО ЗА ДНЕС......ОТНОВО ВАЛИ СНЯГ

# 571
  • София
Привет и от мен!

Днес съм доволна  Laughing, бяхме на консултация - 5300гр е детето и 58 см. От последния път е качила около кило, което е добре. На 25-ти като стане на 3 ще слагаме ваксината най-после... След това пък бях на гости на Лулу и се запознах с Мария и e_valkanova и техните бебчовци.

За реването след и по време на баня - при нас го няма. Най-много към края на обличането да се размрънка, но и това е рядкост. Опитва се вече и да рита в коритото, та скоро ще трябва да я къпем в банята.

Щях да пиша и друго, но съвсем ми излетя от главата,  напоследък мъжо постоянно ми припомня колко съм била изключила  Confused

Лека и спокойна нощ ......

# 572
Ох момичета да ви се оплача.
Днес бяхме на консултация. Имаше страшно много хора да чакат при нашата педиатърка. И кашлящи всякакви. И непрекъснато идваха и нови и нови хора. Никой не искаше да ме пусне. На Митко му дойде часа да яде и той се разрева. Какво да правя пред кабинета извадих циците и той взе да цука. Пуберите дето чакаха и за други кабинети се накупиха да ме гледат. Ужас направо. До тук добре ама докъто цукаше се изака. Добре че в чантата имах памперс и кърпички. На кушетката за чакане сменях памперс и представете си никой дори не предложи да мина ами всеки си чакаше драгоценния ред. И само ми гледат сеира.Не само не ме пуснаха ами взеха и да ме предреждат. Накрая след 2 часа чакане вече не издържах и влязох. Една се разсърди и влезе с мен като съм била със бебе никой не бил длъжен да ми отстъпва ред. Докторката слава богу я изгони да изчака. Направо нямам думи в каква държава живеем.

# 573
Иначе сме добре. И дано да не сме прикачили някой вирус.

Митко тежи 5,830 висок е 62см, обиколка на глава 43см и обиколка на гърдите 41 см

# 574
Здравейте.
sinapovaaya  наистина хората са злобни и несъобразителни аз за това вече се обаждам на лекарката и и казвам,че идвам за да не чакам и като ида тя веднага ме приема независимо колко хора има пред кабинета,все пак сме с малки бебета а болниците са пълни с кашлящи и кихащи и всякакви болни.
Тази вечер Ралица е направо истерична,едвам я приспах два часа я друсах,без ръце останах.
И да ви кажа дочакахме на Стейси мъжа от Афганистан,сега се очертава да чакаме и моя  Sad,мисията е за Враца и започват да подават документи и моя каза,че сигурно ще ходи.
Айде лека и без много ревове.

# 575
Sinapovaaya - ти не се ли оплакваше от педиатърката...Това е било много глупаво да те оставят да чакаш с малчо навън. Даже си била много търпелива..аз не бих седяла 2часа. Би трябвало да има часове само за бебенца. Не ми се мисли какво си преживяла там..дано не ти се случва повече

# 576
  • София
Ох момичета да ви се оплача.
Днес бяхме на консултация. Имаше страшно много хора да чакат при нашата педиатърка. И кашлящи всякакви. И непрекъснато идваха и нови и нови хора. Никой не искаше да ме пусне. На Митко му дойде часа да яде и той се разрева. Какво да правя пред кабинета извадих циците и той взе да цука. Пуберите дето чакаха и за други кабинети се накупиха да ме гледат. Ужас направо. До тук добре ама докъто цукаше се изака. Добре че в чантата имах памперс и кърпички. На кушетката за чакане сменях памперс и представете си никой дори не предложи да мина ами всеки си чакаше драгоценния ред. И само ми гледат сеира.Не само не ме пуснаха ами взеха и да ме предреждат. Накрая след 2 часа чакане вече не издържах и влязох. Една се разсърди и влезе с мен като съм била със бебе никой не бил длъжен да ми отстъпва ред. Докторката слава богу я изгони да изчака. Направо нямам думи в каква държава живеем.

леле, синаповая, много-много ти съчувствам, наистина е било много гадно изживяване. аз пък се чудя на лекарката ти? няма ли си приемни дни за детска консултация?!?!?!? ние като ходим аз отивам директно пред маниполационната и й звънкам и тя идва, въобще не се доближавам до кабинета й с чакащите болни...

# 577
Здравейте,

СИСИ87, най-добре отидете на лекар.
Kиkи , от тези линкове ми се отваря твоят профил, но явно си позволола клипчетата само за приятели и немога да ги видя  Sad
desitalee, аз бих започнала тази работа. Предполагам, че в началото ще ти е много трудно, след като 4 месеца си била денонощно с Тео. Погледни го от положителна гледна точка: ти ще си сред хора поне веднъж седмично, а Тео ще свикне да остава с други хора. Финансовата част също не е за пренебргване.
didkata86, аз Криси я оставям да си реве, но тя се успокоява само като я взема. Нищо друго непомага. Тя е толкова гръмогласна, че нито приказки, нито дрънкалки могат да се чуят докато реве.
Миме, представям си какво ти е било  Hug

За кафето - докато бях бременна пиех 3 в 1, но с малко вода. Сега от време на време пия мляко с малко нес. Необичам разни разредени блуткажи. Ако ще е кафе, да е кафе. Та предпочитам да не пия. За сметка на това си пийвам по 1-2 чаши кола. Мнооого я обичам и немога да се откажа.

Ние проблем с банята нямаме. Щом са голи им е екстра и голямо ритане пада. Криси само като усети, че започвам да я обличам и се почва един рев едно чудо  ooooh!

Аз да почерпя, понеже днес станахме на 4 месеца.

# 578
Добър вечер  и от мен!
Ние днес бяхме на консултация,качили сме почти 1100гр/вече сме 5080гр/ и 2см и половина/вече сме 58.5см/Биха ни втория Пентаксим и поплака малко,малко е нервна този път в сравнение с предния път ама общо взето издържа се засега.Педи каза да почвам сок от ябълка  ooooh! и аз не знам...чудя се...Моя вика "тя ти е казала за добро все пак ко се чудиш".
Дидката,и Анджи плаче като я обличам за разходка,давам и бибата и спира,плаче по-скоро от това,че като я навлека с космонавта и не може да шава много та затова почва....
Миме , наистина лош инцидент,дано не се случва повече,че ужаса е голям знам!
desitalee и аз мисля като Яничка,почвай си работа спокойно,един ден не е нищо работа,аз бих  Peace
Синапова,,съчуствам ти!Аз преживях почти същото онзи ден,като ходих да ме преглеждат с бебето.Дремах на студа с количката и никой не се сети да ми даде ред!Защото кабинета на лекарката е в кметството и чакалнята е много тясна и малка и ако влезех с количката тва значеше че никой нямаше да може ни да влиза ни да излиза.И все жени-раждали и те,оглеждат ме злобно,и даже се опитват да ме пререждат,затварят вратата уж че им е студено да не мога да си следя реда  ooooh! ама аз като влезе жената след която бях веднага застанах до вратата,оставих Анджи сама вънка,за което се чувствам виновна  Sad ама нямаше как да вляза с нея,а трябваше да ме прегледа,да не направя някоя по-сериозна работа.Та така,човешката злоба е голямо нещо!То мъжете повече се смиляват над нас,и в автобус са ми правили път,и на опашки,а жените.....ех ние жените,обръщат се на другата страна... Tiredзащо бе ,повечето са минали през това,защо е тази злоба-не разбирам????
Синапова и аз не бих издържала толкова време/макар че оня ден чаках 40 мин/наща лекарка си има определени дни за консултация,и  да доидат други хора пьрво пуска бебетата.
Ама хора разни.....

# 579

Добро утро и много усмивки днес Grinning Grinning Grinning

# 580
Добро утро! Лулу, мерси за кафенцето!  Hug

Янечек, Яничка, Синческа, мерси момичета за съвета!  Hug Като оставих информацията да престои в главата ми през нощта и наистина съвсем ясно сутринта видях ползите от това да се върна на работа. А и все пак става въпрос само за един ден в седмицата... Надавям се това да сложи окончетално край на следродилната ми депресия  Blush

Мария, мога само да си представя какъв ужас си изживяла с падането на малката  Shocked Ама от сега нататък май такива случаи ще има все по-често и по-често, като се има предвид, че бебчетата започват повече да шават, да се обръщат, да пълзят, да лапат разни неща. Трябва да си държим очите отворени на четири  Flutter

sinapovaaya, съчувствам ти за преживяното! За съжаление обаче, няма как да промениш хората. Единственото, което можеш да направиш е да се мобилизираш с търпение и непукизъм, и естествено нахалство, защото ако ти не си браниш интереса, нямо кой... За нещастие случилото се е типично за ширините на БГ. В Корея на няколко пъти ми се е случвало да изпадна в трудна и неловка ситуация с бебо, но винаги се е намирал някой непознат да ми помогне, и то без да съм молила, без да говоря езика или да имам вид на супер безпомощна... И тази помощ идва предимно от млади мъже или възрастни жени...

Много ви завиждам за срещичките, момичета!!! С нетърпение чакам и при нас да се позатопли, за да започна и аз да се срещам с тукащните бг мами - които са точно три на брой, освен мен. До сега все отлагахме, защото децата ни са на различна възраст - техните са по на година-две и все боледуват, отделно има и бременни, които са още в периода на гаденето... Тъкмо до пролетта всички ще сме излезнали от рисковите групи и ще обикаляме парковете и кафетата  в Сеул  Mr. Green

Аз все още си чакам шезлонга   Rolling Eyes Мъжът ми ми каза, че от сайта, от който сме го поръчали, ги пращали директно от Америка и затова отнемало толкова дълго време... Лошото е, че вече едвам издържам от нетърпение да го получа - най-вече защото ми е много трудно тия дни да дундям Тео, понеже ме боли китката - нещо ми се е разместило там и един кокал стърчи от средата й, а изобщо не му е там мястото... В понеделник ще ходим на лекар да видим дали не може да понамести нещата  Confused

Другото ново е, че при нас вали сняг днес. Чудо на чудесата! Ама както обикновено не натрупва, а директно се топи като докосне асфалта. Така че този път няма да има масово слагане на вериги, хихихи... и обявяване на бедствено положение  Laughing

Хайде, оставям ви за сега, че е време да стягам Тео за разходка с кенгуро под валящия сняг  Grinning
Хубав ден ви желая и много, много усмивки!

П.П. Яничка, честита ви четвърта месечинка!   bouquet

# 581
yani4ka_83 -честита четвърта месечинка Grinning

# 582
Добро утро!

sinapovaaya ,sin4eska сменяйте си педиатрите.Такова чакане пред кабинети с малки бебета е недопустимо.Когато избирах педиатър,много важно за мен беше кабинета да не е в болница/подади разбираеми причини и за има отделен прием на бебета.Засега съм доволна ,но ако ми направят подобен номер ,да чакам ,веднага я сменям Naughty

Писихриси надявам се при вас всичко да е наред. Hug

За паданията не ми се ще да мисля от сега какво ни чака ooooh!

Тази нощ спахме малко нервни,да видим какво ще е събуждането  Thinking

# 583
Добро утро и от мен.
Бре колко съм редовна вечеееее.
Лу мерси за кафенцето.

Мимка - децата порасват вече. Добре че Господ ги пази. Ох като се сетя колко падане и сълзи сме имали и колко още ще има.
Дано са малко нараняванията. Но истината е, че децата стават големи и  им е нужно повече внимание.
Каката е падала и тя от дивана, Габито още не е но ......

sinapovaaya - направо ти съчувствам мила. Такива са хората. При нас поне консултацията е само в сряда и е в друг кабинет, та сме само майки и бебета.

yani4ka_83 - честито много сте големи вече. Да са ти живи и здрави

desitalee - три три пак е нещо.  Hug А и ние сме тук.

Ставам че ревем, целувки

# 584
Добро утро,мами!
Завърнахме се по живо ,по здраво от лудницата София.Оф,да ме извиняват столичанките,ама го ненавиждам тоя град!Иначе с Вики всичко е ок,здравичко е детенцето само ще си пием хапченцата.
Вечерта си нагушках какичката и си бях пак аз -мама с2 момиченца-без угризения!
sinapovaaya и ние вчера преживяхме този кошмар в Университетска детска-идваме в 9.30,вземаме си номерче 2 на регистратурата.Доки вместо в 10,започна да преглеждав10.40 и таман да ни доъде реда и сестрата си показва главата на вратата и казва да влезнат близнаците,които бяха на ред след нас .Аз даже не можах да реагирам!Не очаквах!И нали се сещате,че близнаци значи 2 прегледа и отиде още 1 час чакане-Вики спеше,но времето за хранене наближаваше....И като влязоха в кабинета с примряло от глад сънено бебе-познайте!!!!Мериха ни ,теглиха и тримата(и нас с татито и Вики) да сметнат колко трябва да расте и наддава.Татито ни е висок185см,а сестрата тапичка като мен и бая зор видч докато го измери,ама така и се пада като ни пререждат нейни хора.оказа се ,че Вики се е матнала дунда на баща си и е на горната граница.Отделно и Вики си и отмъсти като се наака докато я мереше и сменяхме памперс в кабинета-да ароматизираме малко!Та така големи нерви ,но и голям купон в "Голямото мръсно"!
Миме-голям стрес,а!Аако знаех,че си толкова мобилна да те бях повикала вчера да чакаш с нас!Сладкишче нямаше за жалост,само автомат за снакс
мама АЖ-нашата кака не ревнува,по-скоро се изживява като малка мама на Вики.Позволявам и да помага много като има желание-да полива при къпане,дасъблича,сменя памперси и др. и да не усеща че трябва да се моли за внимание.За спането-тяспи вдетската,а малката при нас,но в кошарата.При какатаима и бебешко легло и тя чака лятото дапреместим Вики при нея в детската.
Диета няма да ми се налага да пазя-вчера на кантара чукнах заветнит е50кг.,колкото бях преди да забременея!Коремните преси и упражнениятаявно при мен са направили чудеса!
Айде да ви се махам от главите!
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт