Звездни компромати - 57 част

• 67 133
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
Да, и в Горещо беше така, даже й звънна по телефона, говориха си, той я наричаше Райнуш.

# 271
  • София

Тия устни .... Crazy Иначе е сладка.
Като видях Райна, и се сетих, че довечера Константин ще е в Шоуто на Иван и Андрей, заедно с новата си приятелка.

Кой знае какви простотии ще ръси по адрес на Райна WhistlingНе можа да се примири че го заряза Райнушка,той така й викаше Mr. Green

Не знам кой с какво не е примирен, но досега не съм чула в някое интервю да каже нещо лошо за нея, а напротив, само суперлативи по неин адрес.

Е,сигурно неправилно се изразих или не ме разбра...простотии не значи че говори лошо за нея,просто прекалено вече дрънка за тяхната вече минала връзка и то където отиде LaughingАми има си Надето да говори за нея Naughty

# 272
Аз и за Версаче не съм видяла снимки. Tired

# 273
# 274
Снимки от новия клип на Райна. Heart Eyes
Много е естествена и красива.
Цък
Цък 2
Цък 3
Цък 4
Отново

# 275
Красива е наистина,но червилото и е доста гадно,ако и бяха сложили просто гланц в телесен цвят щеше да е хиляди пъти по-добре.  Crossing Arms

# 276
Много е сладка новата приятелка на Коцето. Супер нежничка.

# 277
 Shocked много е хубава,наистина.На мен ми харесва повече от Райна.

# 278
Много е сладка новата приятелка на Коцето. Супер нежничка.

Ау и на мен ми е много нежна! От снимките не успях да си създам впечатление, но сега пуснах да я видя и...  Flutter

# 279
Показаха я в супер близък план по едно време, страхотна е.
Иначе е доста притеснена, но това е нормално.

# 280
За червилото на Райна, още по време на VIP Dance забелязах, че когато излъчваха кадри от тренировките, устните й  почти винаги бяха очертани с молив, няколко тона по - тъмен от червилото, което пък беше в кафявата гама. Вече никой не се гримира така, тая мода беше преди десет години.

Наистина новата приятелка на Коцето е много сладка и много различна от Райна, сигурно е и с “по - мек„ характер от Райнето или поне на мен така ми изглежда.

# 281
  • София
Ох, как ме е яд, че изпуснах да видя новата приятелка на Коцето (сигурна бях, че ще изляза от банята преди да почне шоуто) Някой може ли да ми поправи грешката, линк нещо, снимки? Сигурно е рано, де  Rolling Eyes

# 282
Ще пуснат снимки, и ще я видиш. Те я показаха за не повече от 5 минутки, между другото.

Преслава в розово
В Лондон

Анелия
Анелия с Ивон

# 283
http://vbox7.com/play:44cee472   >>  Клипа на Галена, в който може да се види всичко от Lady GaGa, през Rihanna, та чак до Beyonce.. Стайлинга й по никакъв начин не се връзва на ... песента (с типично чалгаджийския текст)

# 284
Тая Галена винаги ми е била гнусна.Колкото и скъпи да са й дрехите пак изглежда евтино...

Знаете ли вики Бекъм на колко години е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт