Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 289
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро слънчеви момичета!
  bouquet smile3525

# 676
Ади бре пали пежотката и към Софето...ние сме така ...мислиме пак да се събираме...само требе да накъткам кокошките.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

нема кой да ми купи винетка- от мързел че умрем. Ако я бях купила досега да съм отишла при Алинка!!! Thinking
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 и може да отскочим чак до Софето на гости newsm08 newsm08 newsm03

Ама минете през Пловдив ,за по - кратко  Praynig  Praynig Praynig

# 677
А сега , добро утро , мили дами !   bouquet
Много ми хареса историята на Бризка,направо съм  Shocked #Shocked newsm09 smile3501
А един въпрос към софиянките, вие няма ли да идвате на екскурзийка към Филибето smile3506, или Асеновата крепост smile3506 или Стария ПЛд  smile3506...та да наминете да ви нагушам  smile3506
Зизка, мъж ти като го видях на снимката на аватара ти първия път,много ми заприлича някак си на "пловдиволюбител" - ако е така, да пусна едно заявление и да искам да те пуска на гости ???? newsm78

# 678
  • Варна
Слънчев и прекрасен ден от мен!    bouquet

# 679
  • Варна
Ади бре пали пежотката и към Софето...ние сме така ...мислиме пак да се събираме...само требе да накъткам кокошките.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

нема кой да ми купи винетка- от мързел че умрем. Ако я бях купила досега да съм отишла при Алинка!!! Thinking
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 и може да отскочим чак до Софето на гости newsm08 newsm08 newsm03

Ама минете през Пловдив ,за по - кратко  Praynig  Praynig Praynig

Аууууууууууууууу, сакън, джанъм, не давай такива идеи, че Пловдив ми е любим град!!!! Stop Stop Stop Stop Stop Че земем да се довлечем до там. Тук всички знаят, че не бива да се споменава нищо интересно в Пловдив, щото на часа стягам багажа! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 680
Добро утро!

Ей, една вечер да ме няма и вие сте спретнали купон и четири страници сте изписали  Hug Hug
Бризче   bouquet  bouquet за историята. Хайде, купувай една адашка и с Алинка през Пловдив към София.

# 681
Бризче, стигам до извода,че май Кака е вложила доста в сценария от истинския живот ,а в образа на Есмер от този на Сарухан.... Сега като каза и за стъкларя, още повече се убедих....
А поправи ме  ,ако греша,ти ли беше споменала,че много обичал децата и наистина ? Сетих се за това вчера като гледах как онова дете му стисна ръката и той извади един много искрен поглед , все едно щеше да изтича и да го гушне  newsm78

Бризкааааа, идвай , стягай багажа, че сега като се стопли откриваме сезона с майка ми на Небет тепе,   отиваме редовно на заведението горе до римските разкопки   Hug  От там мога да ти покажа къде е моят квартал... ( аз от там гледам редовно Зизка дали праща колетчетата)  hahaha
Бризче, личен въпрос : качвала ли си се до Асеновия надпис ???? Че ако не си ,и ако нямаш клаустрофобия, ще се катерим май месец  Hug
( и до всички отправям призива да стегат багажа )  Hug  smile3506 newsm68

# 682
  • Варна
Бризче, стигам до извода,че май Кака е вложила доста в сценария от истинския живот ,а в образа на Есмер от този на Сарухан.... Сега като каза и за стъкларя, още повече се убедих....
А поправи ме  ,ако греша,ти ли беше споменала,че много обичал децата и наистина ? Сетих се за това вчера като гледах как онова дете му стисна ръката и той извади един много искрен поглед , все едно щеше да изтича и да го гушне  newsm78

Бризкааааа, идвай , стягай багажа, че сега като се стопли откриваме сезона с майка ми на Небет тепе,   отиваме редовно на заведението горе до римските разкопки   Hug  От там мога да ти покажа къде е моят квартал... ( аз от там гледам редовно Зизка дали праща колетчетата)  hahaha
Бризче, личен въпрос : качвала ли си се до Асеновия надпис ???? Че ако не си ,и ако нямаш клаустрофобия, ще се катерим май месец  Hug
( и до всички отправям призива да стегат багажа )  Hug  smile3506 newsm68
по тепетата не съм брисала- аз обожавам оная улица с огромните дървета в центъра- там около Тримонциум, която води, мисля към гарата, там като ме изтървеш мога цял ден да бриша и да зяпам короните на тези великани, незнайно как запазени в сърцето на града!

# 683

Първо една екскурзийка до тепетата ( между др там има една сладкарница ориенталска в подножието на едното тепе ,дето има онова нещо пишмание ) , после на акция намери съфорумките и разкажи играта на Сару....  hahaha имаме ли споразумение с тебе ?  Praynig Hug

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 11:33 от единичката

# 684
  • Варна

Първо една екскурзийка до тепетата ( между др там има една сладкарница ориенталска в подножието на едното тепе ,дето има онова нещо пишмание ) , после на акция намери съфорумките и разкажи играта на Сару....  hahaha имаме ли споразумение с тебе ?  Praynig Hug
Имаме го bowuu Айде отивам за винетка, ама дали ще стигна до там newsm78 newsm78 newsm78 Дано котка не ми пресече пътя Thinking

# 685
Ако видиш котка на пътя , мятай и нея в колата и газ до дупка.... hahaha hahaha hahaha
до после , мили дами, да видим тази вечер как ще е серийката  Whistling Hug Hug Hug  bouquet

# 686
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюнайдън къзлар... Hug Hug Hug
Насалсънъс???

Малееее...само не вденах Бриииз кви че ги върши...на Софето ли че идва или у Филибето че маа... #CrazyАма она че си реши.., Flutter

Тонкааа...Гаргамел е Пловдиволюбител мноооо отдавна ...най редовно се командирова там...ама имаме проблем... Naughtyнеме води с него, но...сега кат се опрай времето кат тръгнем за Саруханлъ мое да прескочиме до Филибето за по кафе...малееее...я. ти и Гаргамел....романтика... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 687
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ако видиш котка на пътя , мятай и нея в колата и газ до дупка.... hahaha hahaha hahaha
до после , мили дами, да видим тази вечер как ще е серийката  Whistling Hug Hug Hug  bouquet
Бриииииз...ако видиш мачка метай я в колата...ама да не забрайш на Тонката пощенския гълъб дето го загуби преди месеци...ако го срещнеш метай и него у колата... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532....А на път за София се огледай за моя прилеп...последно беше у Венета ама незнам дали не го изфърлила на вън...така че натовари и него... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 688
Споко Зизу, прилепът спи дълбоко зарит в шумата. И между другото вече е вегетарианец  smile3532 smile3532 smile3532

# 689

Общи условия

Активация на акаунт