ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 355
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • София; Дружбето
Дам, кризите немат край според мене. От 1 в 2 годишната, послед 3, ся и 4, после пубертет, после шсе залюбат с неподходящи. Цял живот ще ни тормозят, тва е Mr. Green
Мерка, пу, сладур

# 691
Нинче, а пробвала ли си го да го оставиш напикан и да му стане некомфортно? Обикновено тогава се сещат какво трябва да се направи Thinking

# 692
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Благодаря,благодаря момичета Grinning/каза Дани Mr. Green/ Сту, и аз вчера открих,колко много си приличат с Ники на тази възраст/що ли Mr. Green/

Ама и ти - две деца роди, все същата мръсница си остана,ей Mr. Green Mr. Green/аре, раждай още една мома, и ще разбереш Дани наследил ли е батковците си Crazy Crazy/

# 693
Магнолия, страхотни сте! Ама голям бузан е този Даниел... Grinning

# 694
   Магнолиамм,много сладки снимки!
   Особено онези със цялото семейство! Hug
    Дани е прекрасно бебче!  Heart Eyes Не прилича на току що родено.... Wink

# 695
  • Русе
Магнолиам, супер снимки - много сте сладки всичките  Hug

# 696
Магнолиа, страхотни сте! Целувки за всички!!! Сладури

# 697
Магнолиа,много сте сладки всички!!!пу пу!Живи и здрави да сте!
ох,Цвета колко си права.Както казва една позната:"Наблагодарна работа е това майчинската" JoyАма пък какво иначе щяхме да правим ;-

# 698
Нинче, а пробвала ли си го да го оставиш напикан и да му стане некомфортно? Обикновено тогава се сещат какво трябва да се направи Thinking

Да, 2 лета подред.....ич не му пука...доказателство:
http://ninishte.snimka.bg/family/marina.378468.14037032

остава ми да се надявам Марина да го засрами това лято

# 699
Нин, ама това е лятото...остави го сега  Laughing

# 700
magnoliamm, голям сладур е Даниел. Батковците, мама и тати също изглеждат великолепно.

ninishte, много хубави снимки.

# 701
  • София
Мангич, пу-пу, да не са ви уроки!  Heart Eyes Ама, бива те да твориш момчета!  Mr. Green

Цвет, аз тази седмица съм по командировки, но другата...  Party ще ги ръчкам дружките да те налазим!  Naughty

Снощи ходих на концерт-рецитал на Недялко Йорданов - в ъ л ш е б н о!  Sunglasses Толкова красива, но и забавна поезия, събрана ударно в 3 часа, зала 1 на НДК!  Crazy Crazy Crazy

# 702
   Нинище, малката Маринка е възхитителна! Heart Eyes

# 703
  Софиянки,при вас има ли мъгла?
  Чудя се,откъде изникна толкова внезапно,пред половин час я нямаше...... Rolling Eyes

# 704
  • София; Дружбето
Ужасна мъгла, магазина не се вижда ooooh! Определено днес ще се готви и чисти само

Общи условия

Активация на акаунт