Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 515
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте и от мен!

И аз гледах преди малко но Нова тв на живо раждането със секцио и така се развълнувах, че още немога да се успокоя. Така го изживях, все едно на мен ми се случваше и сълзите сами си течаха, беше мн вълнуващо и добих реална представа за това какво е секцио  Rolling Eyes

# 436
И аз гледах Гала до сега- и аз раждах секцио със спинална упойка, но при мен беше като че ли по-весело. Анестезиолога ми разказваше вицове, а тази майка милата бая стресирана изглеждаше (кво няма- дават я по ТВ Laughing). Бебчето беше прекрасно Heart Eyes. Иначе наистина по същия начин мина и при мен.

# 437
Здравейте.Вчера си зададох въпроса,ни май никой не отговори.От няколко дни много ме боли стомаха,като гастрит и се надува и имам ужасно много газове.Някой знае ли лек?
Хубав ден от мен  bouquet
tenderseducer, не зная дали мога да ти бъда полезна, но поне да те успокоя че и аз имам подобни стомашни неразположения- болка не, но коремът ми е ужасно подут и газове също имам. Това неприятно усещане го имам предимно вечер, имам чувството , че коремът ми ще се пръсне, през деня - не. Споделих с моя АГ и той ми препоръча активен въглен, който пия вечер, а освен него и 3 пъти по 1 нош-па. Отделно киселините ме мъчат от самото начало, независимо от храната, а въглена помага и за това.

# 438
  • Пловдив
Привет и от мен.
Вчера бях на ЖК, всичко му е наред на бебето и имам още едно (почти) потвърждение, че ще си имаме мацка. Laughing
За болките в корема - аз имам такива от два - три дни, и то най вече като тръгна за работа или се връщам, т.е., когато ходя пеш. Ниско долу са, вдясно. Все едно съм преяла и ми е тежко. Питах вчера док, той каза, че е нормално да започва дами тежи, макар и малко да е рано. Каза ми да пия Но-Шпа.
Тендерче, най-добре е, ако много се притесняваш, да отидеш на лекар все пак. Каквото и да ти казваме тук, нашите болежки сигурно са по-различни от твоите.

Аз да ви се оплача, че днес си направих вторите изследвания - кръв и урина. И понеже съм с вени под прикритие, не знам какво направи лаборантката, но сега така ме боли свивката на ръката... А се зарадвах, че я намери от първия път, друг път започва едно мушене на иглата наляво-надясно... ooooh! Вената ли ми спука, що ли... Tired

# 439
  • варна
И на мен днес ми взеха кръв и понеже лаборантката ме видя 4е се притеснявам, аз и обясних 4е след последните 2 пъти наистина се притеснявам, защото и аз като теб имам проблем с вените(т.е не се виждат) и единия път ходих 1 месец със синя ръка и много ме болеше, втория път ме боди 4 пъти преди да ми намери вена, та тогава моми4ето ми обясни 4е за да не ми става синя ръката трябва след като ми вземе кръв 5мин да претискам силно памука.Така и направих и сега нямам нищо  Grinning

# 440
Здравейте, мамчета Simple Smile

Напоследък само ви чета и не ми остава време да пиша.

За изследванията - и на мен досега само веднъж са ми взимали кръв и урина, може би на следващата консултация ще ми вземат за втори път.Така поне се надявам.

С килограмите засега съм ок и въпреки че корема ми е според мен смущаващо голям вече, съм само +4кг. А сме едва на половината път, направо ми е странно накъде още ще расте... Shocked

Всички ли вече спряхте с фолиевата к-на? Има ли някоя мама, която мисли да я пие до края?

Хубав ден от мен!   bouquet

# 441
Здравейте,мами! Отдавна не съм писала,и е крайно време да се включа ....
dovega, аз също все още пия фолиева киселина. Питах доки на предната консултация (на 7.01.) и тя каза да си доизпия опаковката-имах още около 60 таблетки. Та продължавам де ...
Искам да ви попитам нещичко - кожата ми стана много суха - особено в областта на гърдите (ареолите ми направо стоят на миниатюрни люспички) и корема .... а как сърби да не ви казвам .... Препорчайте ми някакво кремче или мазило,моля!  Praynig

# 442
.........................

Всички ли вече спряхте с фолиевата к-на? Има ли някоя мама, която мисли да я пие до края?

Пиех я до преди 2 дни, но ми изписаха Матерна /и в нея я има/ и я спрях.
Според мен, ако пиеш допълнителни витамини, фолиевата в тях е напълно достатъчна. Все се притеснявам от предозиране, та дори и на витамини.  Confused

Момичета, дали ще може да ми пратите user и password за пощата и албумчето?   bouquet Благодаря предварително!

# 443
  • Варна
.........................

Пиех я до преди 2 дни, но ми изписаха Матерна /и в нея я има/ и я спрях.
Според мен, ако пиеш допълнителни витамини, фолиевата в тях е напълно достатъчна. Все се притеснявам от предозиране, та дори и на витамини.  Confused

Момичета, дали ще може да ми пратите user и password за пощата и албумчето?   bouquet Благодаря предварително!

Доколкото съм запозната, фолиевата киселина не може да бъде предозирана. Организма си усвоява, колкото у е нужно, а останалото се изхвърля.
За другото писах ЛС.  Peace

# 444
здравейте тумбачета  Heart Eyes

как сте ?
аз мога да се похваля че бебе Тони вече ме тормозииии Heart Eyes

syreen има шишета на томи типи без тръбичка ,който са антоколикови също ,тръбичката е сензора за топлина

darry  и при мен е така мила -даже вече рани си направих ,но и аз не знам с какво да се мажа вече  (мажа се и сутрин и вечер )

# 445
Момичета защо в пощата ни, в тълкуването на имената не ми излиза шрифта, а само някакви си символииии  Sad

# 446
  • Варна
Момичета защо в пощата ни, в тълкуването на имената не ми излиза шрифта, а само някакви си символииии  Sad
Опитай първо да го изтеглиш и тогава да го отвориш.  Peace

# 447
Благодаря на mar4ela5 и Feichkata  newsm51

# 448
Аз искам да попитам вия решихте ли къде ще раждате,и трябвали да се ходи предварително в болницата ,която сте си избрали,аз си избрах Шейново,но се притеснявам,че моето бебе е застанало седалищно

# 449
  • С-я
Време бол до термина, бебето не се знае още колко пъти ще се извърти.
Хубаво е да се посети болницата в някой Ден на отворените врати, за да се види как стоят нещата отвътре. Някой от варненските мами вече ходиха и май имаше доволни.
Аз още не знам къде ще раждам. Лекарката ми изражда в 2-ра градска. Ама на мен ми е мн далече от вкъщи (то все едно ще родя за 20 мин, де) пък и онзи квартал там ми е мн кофти. Искам да раждам в окръжна- не знам защо- първосигнално ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт