Лакове за нокти-3-та част

• 86 150
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
Какви изсушители ползвате?

# 436
аз имах на Перфект преди време - не бях доволна /отново  Laughing/
имам спрей на Арт Деко, но привършва и също се оглеждам за нещо ново
Голдън Роуз видях, че имат и може такъв да си взема - доволна съм от продуктите им за нокти

# 437
А от Арт деко доволна ли си?

# 438
повече отколкото от перфект, но нямам друга база за сравнение
просто не искам спрей, с 'капките' ми е по-лесно

пп на перфект не съм ползвала спрея

# 439
  • В полите на Пирин планина
Много неприятно - това ме отказва от тези лакове, със сигурност. Иначе имам Top на Перфект, който е бързосъхнещ по описание и наситина е такъв. Снощи пробвах и още един пак на Перфект - нов някакъв - Нано Топ - също съхне бързо.

# 440
Аз пък съм изключително доволна от матиращата база на Перфект,ноктите ми бяха много чупливи,а сега са доста по-здрави.Лично не съм имала проблем с лаковете на Перфект,относно съхненето...може би само при мен е така...много ми харесват цветовете им също...

# 441
Аз пък съм изключително доволна от матиращата база на Перфект,ноктите ми бяха много чупливи,а сега са доста по-здрави.Лично не съм имала проблем с лаковете на Перфект,относно съхненето...може би само при мен е така...много ми харесват цветовете им също...
на мен също ми харесват цветовете.даже вчера гледах че страшно нови неща имат-скраб нано серум основа топ и още 3-4 не ги запомних всичките.

# 442
  • Belgium
Какви изсушители ползвате?

Писала съм няколко пъти, че съм доволна от изсушителя на Ейвън.

Сега съм с изсушител на Дебора, но все забравям да го ползвам  Laughing

Повечето ми лакове съхнат бързо, а откакто съм с топ лака на Мейбълин ми се струва, че съхнат още по-бързо. Може и да си внушавам  Thinking

# 443
Да,аз видях че имат и флуоресцентен топ,който се чудя дали да си взема,но нз дали е добър..

# 444
  • София
За поред път, за тези които още не са си го купили  Laughing

Вземете си Seche Vite Dry Fast  Top Coat, не съм имала по-добър топ+изсушител. Обикновено се лакирам вечер и след 15мин. лягам, лака остава перфектен.

# 445
  • София

Вземете си Seche Vite Dry Fast  Top Coat, не съм имала по-добър топ+изсушител. Обикновено се лакирам вечер и след 15мин. лягам, лака остава перфектен.

Още един глас за този  Peace
имам и спрея на Арт деко - нищо общо няма като качество.
Преди да "открия " Seche Vite Dry Fast  Top Coat - ползвах на ОПИ - също е добър

# 446
  • София

Има ли магазин, от където може да се лупи този лак, че с един сайт се разправям сумати време. Има обявен магази, но бил преместен, но къде не казват, в сайта не виждам колко е доставката ако го поръчам и вече не ми се занимава.. по- скоро от Ибей да го търся, отколкото тук.... много се изнервих..

# 447
  • София
Аз лично си го купувам от lookfantastic
но ако имам възможност предпочитам от Щатите да ми ги донесат - там е 6-7 $

# 448
Лу, Над-таб, little stranger, благодаря ви  Hug
 Seche Vite Dry Fast  Top Coat  има ли го в магазин в София? Не съм разбрала, че е и изсушител, мислех, че е само топ лак. А като ползваш изсушител само него, без топ лак, или те са си 2 в 1? Ще ме извинете за много въпроси, но не съм ползвала досега.

# 449
И аз да се присъединя към питането за Seche Vite, само от този сайт ли може да се поръча и от адреса им Ул. Цар Петър 13, или ги има и в друга търговска мрежа:
http://sparklingnights.bg/Seche/Produkti/SecheVite-Seche-Vite.html

Общи условия

Активация на акаунт