LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 192
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 905
Моля за помощ  Cry
Миналия месец съм пуснала 3 поръчки на 8 15 и 19 плащам през Пейпал Картата ми е виза електрон на ДСК и си проверявам наличността прес ДСК Директ Когато пуснах поръчките ми дръпнаха парите а в пейпал статуса им беше пендинг ,сега вече е комплийтед но са ми дръпнали парите повторно и за трите поръчкки
Какво да правя ще си получа ли парите обратно?

# 1 906
тези обувки са разкошни, преди няколко дена ги получих, произведени в Испания, но в момента са само черни 40 номер, което означава, че е за мацки с крак 41 номер

http://www.laredoute.fr/vente-escarpins.aspx?productid=324147369 … &numberpage=2

# 1 907
  • Варна
Здравейте...искам да попитам на какъв майл мога да задам въпрос за поръчката си. Пуснах на 20.01-досега нищо. А досега никога не съм чакала толкова за поръчка. Благодаря  bouquet

# 1 908
  • Пловдив
Има ли тазгодишни чаршафи?
Искам да си пусна един комплект.Загледах се в
този  и този
Отзиви?
Първите са супер! Имаме ги в сиво - чудесни цветове и материя и не са мръднали Peace

# 1 909
  • Там....където всичко е възможно ....
Прочетох последните няколко станици,видях че имате проблеми с двоино блокирани суми,но днес на мен за ПРЪВ ПЪТ МИ СЕ СЛУЧИ ЗА ЕДНА И СЪЩА ПОРЪЧКА ДА МИ ИЗТЕГЛЯТ ДВА ПЪТИ ПАРИТЕ Close.Направила съм поръчка на 18.01 на стоиност 14.98 евро.Едно нещо за 1 евро не е фактуриранои изтеглената ми сума от картата на 21.01 е 27.24лв.Само да поясня ,че понеже пускам много поръчки за да не се бъркам и за да знам за коя сума са ми дръпнали парите и за коя не ,си записвам автом. код с които после ларедут си искат плащането.Дотук всичко добре ,но снощи имаш 30лв. в картата ,а на сутринта жълти стотинки.Прегледах подробно онлаин банкирането и останових ,че ларедут са поискали сума от 14.98евро без автоматичен код и ДСК ,веднага им ги е дала.След двучасов телефонен разговор с кал центъра  разбрах ,че на 5.02 ларедут са поискали плащане на стоиност 14.98евро ,че кодовете съвпадат С ПОРЪЧКАТА НАПРАВЕНА НА 18.01,заступорените пари също и всъщност аз съм благотворително дружество и от всичките саитове от които поръчвам,ако си поискат пари от моята карта ДСК ще им даде Crossing Arms
Толкова много се ядосах,а служителката ми обяснява да съм пишела писмо на ларедута да ми върнат парите ,да съм им обяснила случия:shock: Много се ядосах,а и ухото ме беше заболяло да държа слушалката и и казах на служителката ,че просто това е безобразие,на 5.02 нямам направени поръчки,след като нямам бликирана сума,как е възможно да  раздават пари от картата ми. Crossing Arms ooooh!Утре Спорт директа ще поиска пари и аиде и на тях ще се даде.АБЕ КОЙТО ИМА НУЖДА ОТ ПАРИ ДА ОТИДЕ ДО ДСК И ДА КАЖЕ ,ЧЕ ИМА ДА ВЗИМА ОТ МЕН ПАРИ И ТЕ ЩЕ МУ ДАДЪТ  #2gunfire
Препратиха ме при някакъв експерт финанси.Разбра ,че грешката е от тях ,че са ми раздали парите и каза ,че до няколко дни ще оправят проблема и ще ми се обадят.
Да видим каква ще е развръзката Crossing Arms
Да потчерпая ,плащам си с картата не през пейпала.
Друг е въпроса защо ларедут са си поискали да си изтеглят 2 пъти сумата. newsm78

# 1 910
  • Пловдив
Цъфс ето тези са Кокай
Ето снимки от последните ми две поръчки тук
[/quo

Много са ти хубави покупките,повечето неща и аз ги поръчах на 13-ти,но още не са ми пристигнали.Искам да питам пуловера от 3 евро,намален от 95( виждам,че го имаш в албума ) дали си отговаря на номера,че аз нося 34/36,но успях да поръчам 38/40.Чудя се дали няма да ми е голям,а най-много държа на него.

# 1 911
  • София
Момичета, тези дънки омалени ли бяха : http://www.laredoute.fr/vente-jean-entrej-88-cm.aspx?productid=3 … &numberpage=1  newsm78Моля ви за бърз съвет, че съм се разпазарувала като за последно.  Mr. Green

# 1 912
  • София
Може ли някой да ми каже колко е стелката на номер 39 или 40 на тези маратонки

Предварително благодаря   bouquet

# 1 913
Здравейте...искам да попитам на какъв майл мога да задам въпрос за поръчката си. Пуснах на 20.01-досега нищо. А досега никога не съм чакала толкова за поръчка. Благодаря  bouquet
За успокоение аз чакам от 06.01. по намаленията е така. Има голямо забавяне.

# 1 914
Момичета, тези дънки омалени ли бяха : http://www.laredoute.fr/vente-jean-entrej-88-cm.aspx?productid=3 … &numberpage=1  newsm78Моля ви за бърз съвет, че съм се разпазарувала като за последно.  Mr. Green

Аз мисля,че си отговарят - нося 36 и проблема ми е обикновено само в талията,ако са по-височки,тези са някъде 2 пръста под пъпа,но нямат еластичност,модела и материята са хубави,тънки,за по-топло време,ако някой иска да смени 38 за 36 да свирка,че тез не ги закопчавам  Crossing Arms

# 1 915
  • София
 HugМерси! Аз направих една запомняща се поръчка за закриване сезона на зимното намаление.  Joy Намират се някои покрити неща.  Peace

# 1 916
Някой да е поръчвал тези ботички на Типстър?

http://www.laredoute.fr/vente-boots.aspx?productid=324163550& … &numberpage=1

# 1 917
  • До хладилника, който обичам
Дайте реф. номер за шапките Пума, на всяком случае, моля.

# 1 918

аз  Wink но още ги няма, като пристигнат ще снимам

# 1 919
Аз си ги поръчах размер 38, но не съм ги получила все още.

Общи условия

Активация на акаунт