Февруарче вече плаче, кой на ред е - да не чака! (44)

• 22 100
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Моя и да му запуша носа и да му наливам кафето зорлем в устата с фуния, нема да се освести.  Crazy Е, старае се човекът, ама после ходя след него и дооправям.  Laughing

# 661
тук съм си Simple Smile Разходих се сутринта,после поспах,гладих и сега едва ви изчетох,мноого сте писали днес,но то и много бебчовци са се появили,изгубих им бройката-да са живи и здрави всички и много,много щастливи  Heart Eyes

# 662
явно самичка си кукувам тази вечер

# 663
  • София
тази вечер всички окапаха рано-рано Simple Smile

# 664
Aз сега се събудих Tired и ръфам ябълки ,утре сутринта съм на тонове и пак ще заспя на кушетката Grinning

п.п Я колко нови бебета си имамеее newsm51 да са живи и здрави,и браво на дружината в МД Grinning

# 665
  • София
Ех, ти поне през другото време успяваш да поспиш малко, а аз и това не мога. Днес се опитах да поспя след обяд, но безуспешно. Направо не знам вече какво да правя с това безсъние.
Каза ябълка, и аз отивам да си взема една ( да не остана гладничка )  Joy

# 666
Танче -папкай папкай..мен нещо ме се опитва да ме боли главата и ми се гади newsm78

Shocked леле ,цъкам си в снимка.бг и гледам неква голааа-ахахах та я е луда hahaha, да си беше сложила парола на албума Joy

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 01:30 от ПИПИТУ

# 667
  • София
ПИПИТУ, това с гаденето не е добре. За главата може да вземеш едно парацетамолче ако имаш, да предотвратиш главоболието, че знам какво е,  аз съм с мигрена и мен заболи ме е някакъв ад. И през него преминах предишните месеци, но сега почти само с кисилините и безсънието се боря за щастие ( и апетита, такова плюскане му удрям последния месец, че чак ме е срам от себе си, ама как се поддържат +17 кг  Embarassed )

А за голата мацка....... хора всякакви  Shocked

# 668
Пък аз си мислех че в снимка.бг  има цензура newsm78
 Ей на който му се гледа як филм да ви препоръчам Шарлок Холмс много се накефих, лека нощ от мен утре ще чакаме попълненията от Ника и Гери и който друг се дореди.Въх аз сега се сетих че баткото скоро рожден ден ще има , чудя се как да го отбележим,хем искам да го зарадвам с рожден ден с приятелчета хем се чудя дали е уместно newsm78

# 669
Честито синче на galinka_76 и късмет на февруарското майско момиченце! Praynig

# 670
ДУ, момичета!
Спорен и усмихнат ден!

# 671
Дубрутру и от мен  Hug
Пак е имало нощна смяна  Shocked

Ами честито бебче на Налика, да е здравичко, щастливичко, да радва мама и тати!

Галинка, и на теб честито, здраво и щастливо бебче да си отгледаш, а вие да сте горди и усмихнати родители Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мерси за закуската и кафенцето, Шоколадче, аз вече си взех моите!  newsm51

Скоро трябва да имаме новини от Ника и Гери  fingerscrossed
Днес трябваше да си правя изследвания, ама пусто изкуфяла съм smile3555, закусих, та утре ще е... То и без това ще ми е трудно да се добера пеша, ама по-късно ще се разходя Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички, периодично ще ви преглеждам за приятни изненади  love001

# 672
  • Бургас
Добро утро ! Hug
Шоколадче,мерси за кафенцето и закуската !  Hug

Честити ни нови бебчета !
Честита принцеска Габриела на Дими32
Ехеее,това за 3 в 1 много ми хареса,със сигурност е веселко при вас.
Честито бебче Лора на Плами .
Честит малък Жорко на Боби
Честита сладуранка Ирина на Ла Вида Лока
Честито бебче на Налика !Малкия Теодор да им е жив и здрав.

smile3525 smile3525 smile3525

By The sea, при нас положението е горе долу същото,ама след съветите на Мяуче се пробвам от няколко дена без АМ, че да видим как ще потръгнат нещата.Иначе съветите,които тя ми даде са почти същите като тези,които момичетата в темата са ти писали.Мен ме притеснява това,че не ака често .Днеска ще ходим на пробно кърмене уж при педиатърката ,ама то си е нож с две остриета,май не показва много точно  newsm78

Отивам да закусвам,че голям глад ме гони....

# 673
SuNnY SkY, пак от опит - пробното кърмене хич не е показателно, според него Бубу беше изсукала само 30 гр. , когато го правихме. Да, обаче като я мерихме след 1 месец, беше наддала 1, 400 кг. Проблеми с акането също сме имали, на мен най - ефективно ми действаше сок от круша, натурален, 100 %, действие имаше почти мигновено и при двете.  Laughing

# 674
Добро утро момичета!Аз започнах деня с новината ,че един приател е станал татко Party а с жена му бяхме с еднакви термини!
Искам и аз вече да си гушкам бебока ама почва да ми се струва малко далечно, никакви признаци(явно му харесва в корема ми).
Днес мисля пак да почистя,че на вън не става за разходки,а не ми се бездейства! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт