FarmVille - 15

• 33 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
не става, жгмъц
http://www.facebook.com/FarmVille ето тук пускайте линковете

# 181
браво  записвам се на 13 ст

# 182

Минах и аз 70-то ниво, може да ме видите на клипчето колко съм изморен от копане Simple Smile !
http://www.youtube.com/watch?v=nmOk91nzAWI&feature=player_embedded

# 183
здравейте, моля ви помогнете--- mariela kaimakova, моя приятелка си блокира приложението и фермата и из4езна, няма я нито в моите съседи, имам я само като приятелка в фейсбук, като съседка я няма на никой. Немога нито да и пратя покана да ми стане съседка, нито подарък да и пратя изобщо не ми излиза. Някой знае ли нещо, може ли да се разблокира, или нещо е изтрила напълно  Peace Неможе и нова ферма да направи , изобщо приложението ве4е не и излиза  newsm78

# 184
  • София
Честито Lele Male .

# 185
  • София
ако си го разблокира отново, обаче се боя, че ще почне от 0та

# 186
не и дава изобщо да го разблокира  newsm78 явно трябва нова регистрация в фейсбук и да направи нова ферма  newsm78 Ама се си мился, 4е би трябвало да може да се разблокира

# 187
Аз пък да викажа какъв мил съсед се оказа,че си имам.Той е от друга държава и нито го познавам и досега не сме си писали дори.Праща ми някакъв линк и какво да видя,този прослувут звънец.и сега съм мнооого щастлива

# 188
  • София
здравейте, моля ви помогнете--- mariela kaimakova, моя приятелка си блокира приложението и фермата и из4езна, няма я нито в моите съседи, имам я само като приятелка в фейсбук, като съседка я няма на никой. Немога нито да и пратя покана да ми стане съседка, нито подарък да и пратя изобщо не ми излиза. Някой знае ли нещо, може ли да се разблокира, или нещо е изтрила напълно  Peace Неможе и нова ферма да направи , изобщо приложението ве4е не и излиза  newsm78

А как е успяла да го блокира? Нали не става с един клик, иска потвърждение или още един клик нещо такова беше!

# 189
И аз тук да следя новините   bouquet

# 190
При мен фейса е все още яко объркан  Crossing Arms.
Изчезнаха ми 2 мист-а .

# 191
Съжелявам за спама, но искам да кажа, че ако забравя да ви върна няма проблем да ми пишете дори ще е по-добре защото аз винаги връщам...ако не забравя.

# 192
Сега докато помагах,из съседските ферми ми се показваха лисиците,бобри,листа,но не и прозорците за да ги махна.Директно ми даваше да торя и оправям кокошки.Що така.
А и минах едно ниво и не ми излезе и прозорец да го публикувам,нито пара ми даде.

# 193
Сега докато помагах,из съседските ферми ми се показваха лисиците,бобри,листа,но не и прозорците за да ги махна.Директно ми даваше да торя и оправям кокошки.Що така.
А и минах едно ниво и не ми излезе и прозорец да го публикувам,нито пара ми даде.
Незнам обаче това с появяването на лисиците, бобри  и т.н. и на мен ми се е случвало само ми дава да торя и да храня кокошките. Мислех си, че само при мен се случва. Много странно  newsm78  Сигурно е някакъв бъг отново  Thinking

# 194
  • София
здравейте,
а като си приемам подаръците, има бутонче Thank you gift, който ми дава да върна същия подарък на изпращача. Не знам обаче дали работи, защото до днес не го бях пробвала. Върнах няколко, някоя от вас получи ли го?

Общи условия

Активация на акаунт