FarmVille - 15

• 33 189
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • E-CLM & CH-VD
Намерих откъде излизат публикациите само за фермата  bowuu

Условието е да сте сложили съседите си в група, примерно Фармвил. Моите съседи по принцип са в такава група от самото начало. После отивате на панела най-отляво, под снимката ви. Там са: новини, съобщения, събития, снимки, приятели. Поне при мен са подредени в този ред. Като кликнете на приятели, оттам пада меню и едно от нещата, които излизат там, е именно групата Фармвил,  Mr. Green, кликвате на нея, и имате само фермерските новини.

Ако някой не знае как да си направи групи и как да сложи контактите си в определена група, да казва.

# 511
А сега ако успееш и да ми кажеш как по дяволите да си направя такава група ще си злааааатна , златна =)))))

# 512
  • E-CLM & CH-VD
Горе вдясно на синята лента - Настройки, Редактиване на приятели.
Най-вляво, в по-тъмен цвят пише списъци, и под него пише приятели. Кликвате на "приятели" и ви се показва списъка с всички приятели. Над снимката на първия ви контакт има бутон "създай нов списък". Натискате, и излиза прозорец, в който са всичките ви контакти, а над тях има празно поле, в което пише Enter a Name. Там пишете фармвил, или както решите да си наречете групата. След това натискате бутона Създай списък. И списъка е създаден, прозореца се затваря и пред вас е списъка с контактите ви. Срещу всеки от тях пише добави в група. Натискате и се отваря падащо меню, в което е току що създадения списък Фармвил, кликвате на него и срещу контакта вече изписва, че е към група фармвил. По същия начин се прави с всички контакти и готово.  Дано съм обяснила добре  Rolling Eyes

# 513
Хехеееееееее Кали Мей ти си цяло злато   bouquet  Hug

Аз днес също нямам никакви оплаквания от фейсбука - оправиха се нещата. А тази опция да се показват нещата само от фармвил групата така или иначе не я знаех до преди да сменят облика  Embarassed  Laughing Разбрах я след като почнахте да се оплаквате, че вече няма такава опция Simple Smile На мен ми харесва така вече.

# 514
Много ти благодаряяяяяя =)))))) сега ще се опитам да го направя .... и дано стане =))))

# 515
  • МАРС
На мен ли ми се привидя ,или обрах едно дърво на един съсед? Исках да натисна на квадратче, но натиснах на дърво (явно) и ми изписа harvesting  newsm78

И видяхте ли, че може да съживявате реколтата на съседите безплатно.
Тъкмо си мислех че аз съм луда,вчера влизам да торя една съседка и докато се усетя че вместо торя и бера розите,обрах два квадрата JoyТолкова се притесних,че чак затворих играта,после се замислих,дали е отчело ХР за това ама...Ще има да се чуди кой и е свил розите Laughing

# 516
  • София
Добро утро Simple Smile
Някой ще ме светне ли какъв е този пръстен ???
Струва цели 250 книжни парички - чак пък толкова  newsm78

# 517
  • София
Добро утро Simple Smile

Може само да го пратиш като подарък, не да го купиш за себе си.
Който получи такъв пръстен, никога вече няма да му изсъхва реколтата.

# 518
  • София
Добро утро Simple Smile

Може само да го пратиш като подарък, не да го купиш за себе си.
Който получи такъв пръстен, никога вече няма да му изсъхва реколтата.

Аз предпочитам истински пръстен, ако някой реши да ми го прати.  Mr. Green Mr. Green

# 519
Добро утро!

Май новите мистериозни кутии въобще не си струват... яд ме е , че не си купих от старите  Rolling Eyes

# 520
  • София
Добро утро!

Май новите мистериозни кутии въобще не си струват... яд ме е , че не си купих от старите  Rolling Eyes

Какво има в новите, аз се колебаех дали да ги чакама ?

Dream* добавих те!

# 521
Dream*, пратих ти покана за приятелство. Играя от скоро и си търся съседи.

# 522
Нови подаръци от яйцата

Golden Mystery Egg Prizes:
Black Cottage
Pink Cottage
Copper Butterfly
Grain Silo
Gold Gnome
Golden Chicken

Black Mystery Egg Prizes:
Black Chicken

Brown Mystery Egg Prizes:
Brown Chicken

White Mystery Egg Prizes:
Trowel (collectable)
Spigot (collectable)
White Chicken
20 XP

# 523
От днес и аз съм с новия профил.Е не е чак пък толкоз зле,ама стария по ме кефи.
Още не съм торила комшии та давидя какво ще си обера Grinning

# 524
  • ах, морето...
Горе вдясно на синята лента - Настройки, Редактиване на приятели.
Най-вляво, в по-тъмен цвят пише списъци, и под него пише приятели. Кликвате на "приятели" и ви се показва списъка с всички приятели. Над снимката на първия ви контакт има бутон "създай нов списък". Натискате, и излиза прозорец, в който са всичките ви контакти, а над тях има празно поле, в което пише Enter a Name. Там пишете фармвил, или както решите да си наречете групата. След това натискате бутона Създай списък. И списъка е създаден, прозореца се затваря и пред вас е списъка с контактите ви. Срещу всеки от тях пише добави в група. Натискате и се отваря падащо меню, в което е току що създадения списък Фармвил, кликвате на него и срещу контакта вече изписва, че е към група фармвил. По същия начин се прави с всички контакти и готово.  Дано съм обяснила добре  Rolling Eyes

bouquet, много добре си обяснила, страхотна си! HugТолкова се нервих, като трябваше да презареждам постоянно и вси4ко ми излизаше на едно...заслужаваш почерпка, макар и виртуална. cook  food010 Popcorn newsm74!

Dream* добавих те и аз !

Общи условия

Активация на акаунт