Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 26

• 65 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Код за БД от Debenhams Wink: SHW2
Free delivery when you spend £30 or more at debenhams.com. Enter SHW2 at the checkout. Shhh! You have been specially selected to receive this offer, it’s not available to everyone. Must end Sunday 21 February

# 511
Момичета много хубави неща кажете отговарят ли си размерите от bon prix и как са като качество
Аз определено съм доволна, качеството е добро, трикото е качествено, пак ще поръчам  Peace
Получих това
http://www.bonprixsecure.com/uk/Longsleeve-2274113-bundle.htm?id … 4b5844d6&sk=5 размер 164/170
http://www.bonprixsecure.com/uk/Tee-990480-bundle.htm?id=1495609 … 454574-0-4b584569 размер 176
Размерите си отговарят, тези дрешки са за дъщеря ми, но стават и на мен, ще си ги менкаме  Mr. Green

# 512
Искам да попитам поръчвалите чрез TheWin ... , наистина ли начисляват само 5лева на килограм, при поръчка над 100лири . И също от кои сайтове може да се поръчва ? Благодаря 

# 513
Момичета много хубави неща кажете отговарят ли си размерите от bon prix и как са като качество
Аз определено съм доволна, качеството е добро, трикото е качествено, пак ще поръчам  Peace
Получих това
http://www.bonprixsecure.com/uk/Longsleeve-2274113-bundle.htm?id … 4b5844d6&sk=5 размер 164/170
http://www.bonprixsecure.com/uk/Tee-990480-bundle.htm?id=1495609 … 454574-0-4b584569 размер 176
Размерите си отговарят, тези дрешки са за дъщеря ми, но стават и на мен, ще си ги менкаме  Mr. Green

[

/quote]                                                                                                                                                                                                                          Трендафила Кукуригова благодаря   bouquet

# 514
Палтенцето и маратонките Embarassed

По размер е 2-3г(98см).Дълж.е 38.5см,а ръкава ит рамото е 32.7см.Много е сладко и мекичко става да се носи до късна есен.
Маратонките са чисто нови само ги обухме веднъж и разбрах че са ни много големи.Дълж.на подметката им е 20см.,а на стелката 17.6см.Много са красиви.По EUR28 a UK10. Peace
Ще са малки,благодаря  bouquet

# 515
Ок мила! Peace

# 516
  • София
Момичета, от Debenhams,  с какви дебитни карти плащате?  Hug
Ей, хиляда пъти си поправих поста, опитах се да платя с дебитна на ПИБ и не стана, някой плащал ли е с дебитна на ЦКБ, да знам дали внасям парички в нея, че е празна.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 11:28 от emy_emy

# 517
  • Плевен
ЗАПИС И ТУК  Peace

# 518
Някой ще сподели ли размерите на шапките от Pumpkin..
Пише S, M, L...
Интересно как да се ориентира човек.Simple Smile

# 519
Здравейте,някой мисли ли да пуска обща поръчка от пъмпкин,че искам да се включа с 3-4 неща.От Пловдив съм.Моля пишете ми на ЛС,ако решите да пускате.Благодаря!
Малко по-късно ще снимам новите дрешки от Некст,които получих за малката от Алмуз.Много съм доволна за 10 дни пристигнаха и то в Пловдив.Нямаше излишни пари за куриери.

# 520
Момичета от Сф, за първи път ще ходя до офиса на Емпреса, тази улица Пирин не я намирам в интерактивната карта на София,  а и не ми отговарят на тел, помощ с линк на карта или поне някакъв ориентир.
Благодаря предварително!

# 521
  • София
Да питам как се ориентирате кой цвят дрешка е на снимката, когато от падащото меню са повече newsm78 И къде се гледа другият цвят?
А размер 4 дали ще е голям за момиченце на 3г точно и 95см? За летни рокли ми е питането основно и за блузки с дълъг ръкав за есента Rolling Eyes
Извинете, че се повтарям - за Пъмпкин ми е питането Embarassed Мога ли да поръчам и платя сама? Или само с посредник?

# 522
  • Варна
Момичета, от Debenhams,  с какви дебитни карти плащате?  Hug
Ей, хиляда пъти си поправих поста, опитах се да платя с дебитна на ПИБ и не стана, някой плащал ли е с дебитна на ЦКБ, да знам дали внасям парички в нея, че е празна.

Преди няколко месеца направих поръчка с дебитна на ЦКБ и мина без проблем. Декември опитах пак да поръчам, отхвърли картата още преди да довърша поръчката до края. Парите обаче се блокираха. Реших да пробвам и с дебитната на ПИБ - същото се получи. Писах на сайта с въпрос защо не ми приема картата, при положение, че имам успешна поръчка с нея, отговориха ми, че не приемали Виза Електрон. Това обаче не беше вярно, защото после и с Мастър кард отхвърлиха поръчка. Така че не знам къде е проблемът, може би в адреса, както е при ММдирект.

Мила мама, можеш сама.

# 523
Някой поръчваше кухненски пособия но не мога да намеря сайта. ако някой го има  Praynig да го пусне.

# 524
J'adore,наскоро Didka_b сподели за шапките от Пъмпкин(по-точно за каскети).Ето част от публикацията й:

"Имам три каскета от Пъмпкин - този и един в черно каре, като двата са размер L, а последния който дойде е S Първите бяха големи, а този малък.И така по метода на налучкването, установих че дъщеря ми е за М, та пак ще поръчвам.
Размер S по етикет е с обиколка на главата 50 см...
"

Общи условия

Активация на акаунт