Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 828
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Значи аз следващия път да не смесвам златистото с светлото русо.
Ами светло русото от опит ти казвам,че изобщо не хваща,а златистото стои добре на много светло кестенява коса.Иначе на нашите бабешки коси Laughing не би хванала-при Ети както не се получи също.

# 361
На Eti123, мисля, че беше златен пясък а аз ще взема златисто русо. Доста по - тъмно би трябвало да се получи.
Като взема боята ще я снимам, че в нета на мога да намеря точния цвят.

# 362
Здравейте!Отскоро и моето място е в тази тема.За съжаление не видях някой с проблем като моя, но се надявам да ми помогнете. 8 години се боядисвах черно и тъмно кестеняво и преди 2 месеца реших да се боядисам светло кестеняво ,като преди това се обесцветя с прахче в домашни условия.Резултатът след обезцветяването с прахче беше катастрофален.Имах всички цветове на дъгата по себе си.След това ходих на фризьор и след две обезцветявани с блондор(първо на цялата коса, а след това само на крайщата) и боя пепеливо русо заприличах на човек.Слидващия месец обаче след боядисване при същата фризьорка,но по светло пепеливо русо забелязах ,че в корените и крайщата съм рижа.След това пробвах още два пъти да се боядисвам вкъщи ,но все същото:корени-рижи, дължина-светла, крайща-рижи.Незнам ако опитам с изсветлител в корените и крайщата и след това да сложа боя.Исками се да се видя равномерно руса и много по светла.Русото е като наркотик.Веднъж боядисаш ли се искаш все по -русо и по -русо.

# 363
  • Казанлък
мамита и аз имах същия проблем ,но стилиста ми слага някакъв тонер в друг цвят , само за корените ,който убива червеното - рижото което остава.и после ми разбърква останалата боя за цялата коса.до сега не съм се обезцветявала,като се има пред вид че години наред се боядисвах с черна боя и то синьо черна.е русото дойде след етап от червено ,после керемидено кафяво та се стигна до русо.одисеи ама стана:)като за всеки етап ми трябваха поне по няколко месеца.....питай там кудето се боядисваш дали правят така.ако не ,ще питам при моя какво слага и ще ти кажа.

# 364
  • Sofia
Край, вече не съм блондинка!  Embarassed Днес отидох на фризиор и всички бяха втрещени как от толкова светло искам на другата крайност да ида без кичури и без експерименти как ще стане. Ем...страшно съм доволна! Успех на вас блондинки и някой ден може пак да се върна към русото, но засега съм тъмно кестенява.  Hug Hug Hug

# 365
Eti123,и на мен ми харесва цветът ти. Wink Но наистина пак си е светъл...

П.С. Момичета,внимавайте само с тези тъмноруси нюанси,че те са доста опасни.С тях понякога много бързо можете да се превърнете от блондинка в брюнетка. Peace

# 366
Край, вече не съм блондинка!  Embarassed Днес отидох на фризиор и всички бяха втрещени как от толкова светло искам на другата крайност да ида без кичури и без експерименти как ще стане. Ем...страшно съм доволна! Успех на вас блондинки и някой ден може пак да се върна към русото, но засега съм тъмно кестенява.  Hug Hug Hug

Пусни една снимчица, ако не те притеснява.

Sassie, аз за това пробвам първо на кичур. Нали за малко щях да стана лилава от боята Брилянс.

# 367
Аз така преди известно време бях светло руса и се намазах с тъмно русо и си станах много ама много тъмна.Незнам дали бях тъмно руса или кестенява,но наистина си бях дале4 от светло русото.

А сега да питам друго.Корените са ми доста жълти и се 4удя дали ако си ги намажа с пепелно руса боя ще станат по-бели. newsm78

# 368
И аз мисля вече първо на кичур да пробвам и после да мацам цялата коса.Така е най-добре май. Peace

П.С. sapunci,и на мен ми е любопитно да видя цвета ти. Simple Smile
Между другото аз есента като реших да се правя черна и точно два месеца след като го направих,и реших да се завърна към блондинството. Blush

# 369
Ще ти бъда много благодарна да ми разясниш какво слага точно твоя фризьор.В Лом няма фризьорка на която да се доверя и ходя на фризьор в друг град.За съжаление скоро няма как отида и затова ми се иска да се справя сама вкъщи.

# 370
Ети, какво злато е това ooooh! Това си е съвсем пепелно, аз точно такъв цвят искам, а все ми става златно и в корени и по дължина. Много трудно убивам това жълто. Май трябва да пробвам по-лилави бои.

deskata_90, не мисля, че ще стане, т.е ще стане, но за 2 измивания ще се измие. Като гледам твоя пигмент е като моя-все избива жълтото.

И аз съм била тъмно руса, ето:  http://i990.photobucket.com/albums/af21/veron4e/P1030215.jpg http://i990.photobucket.com/albums/af21/veron4e/P1030441.jpg?t=1265925013 и ми харесваше, защото съм светла със сини очи, но мъжът ми ме харесва по-светла.

# 371
А дали ще стане ако върху жълтите корени сложа palete A10,тя нали е изсветляваща.Дължините са ми ето такива http://desislavkaaaaa.snimka.bg/friends/desi.434756.15548640 а корените са ми по-жълти,защото реших вместо блондор да използвам palete E20,вкоято също има прах4е но не изсветлява толкова много.Вие как мислите,дали ще стане или ще трябва да се направя по стария на4ин-с блондор?

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 00:58 от deskata_90

# 372
  • София
Браво на вас момичета, какви сте екпериментаторки. С удоволствие ви чета и гледам резултатите след боядисванията.  Hug

# 373
Момичета, да ви кажа измих си косата, и цветът стана много хубав/ по - светъл/.
Утре пак ще я измия, и мисля и вдруги ден,  Rolling Eyes  да се предаде в някакъв вид.

# 374
  • Пловдив
very nice , цветът който си била многооооо ми харесва, това е което искам в момента. Да попитам .....на двете снимки с една и съща боя ли си, понеже на едната ми се видя по тъмно, на тази която си снимана отзад с каква боя е? Наистина е страхотна.....

Общи условия

Активация на акаунт