Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 791
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Момичета,до сега не съм била руса. Естественият ми цвят е тъмно кестеняв. Преди 2 дни се боядисах с това   http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/icc … /c9-silver-blond/ .   Косата ми се изсветли,но само 4 пръста от корените надолу.Останалото почти нямаше разлика. Днес повторих,този път се изсветли,но отгоре все пак е по светло,а надолу с 1 тон по-тъмно и си личи разликата. Цветът,който исках да постигна е този   http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/int … si/n7-svetlo-rus/   и за да стане нюанса по-светъл,реших първо да изсветля косата. Проблема е,че тя стана доста суха и се страхувам,че ако нанеса още веднъж боя,ще си съсипя косата. В същото време обаче не ми се ще да ходя с 2 цвята на главата. Моля за съвет!

(съжалявам,че не мога да приложа снимки,но все още нямам фотоапарат)

# 406
Venisss, искам цвят точно като на аватара ти  Crazy

И аз горе- долу такъв искам, обаче тя има и тук- там руси кичури.
Аз за това като ми се измие боята преди да се боядисам пак, ще изкарам някой друг кичур.

# 407
  • Parsberg
Godiava,точно за ЕСНО питах преди време това са гръцки бои и се водят нещо като професионални.Много приятелки ми ги препоръчаха и аз днес си купих.Иначе се казват ФАРКОМ взех си едната 1079 перлено русо и 10 много светло пепеляво русо та утре ще видя какво ще стане.Намазах си един кичур но резултат никакъв ще видя какво ще стане като ги смеся и се боядисам.

# 408
  • София
Това на аватара ми съм аз боядисана с Крамер колор №9.2 - много светъл тютюн.
Станах кестенява без да смесвам бои. Само с Гарние  8.1 се намацах и резултатът беше светло кестеняв.

# 409
Това на аватара ми съм аз боядисана с Крамер колор №9.2 - много светъл тютюн.
Станах кестенява без да смесвам бои. Само с Гарние  8.1 се намацах и резултатът беше светло кестеняв.

А сега де  newsm78 От къде съм се заблудила,че си смесила два нюанса на Гарние,единия пепелен,другия 8-ца?

# 410
  • София
Ами защото така мислех да направя, но в последствие си взех две еднакви бои Simple Smile

# 411
Ами защото така мислех да направя, но в последствие си взех две еднакви бои Simple Smile
Joy Божеее божее,аз така да съм заблудена.Ми добре,я ме посъветвай,според тебе 8-мицата ще стане ли много тъмно?Не ща да съм кестенява-просто хубав по-тъмен цвят -
Аз 9 пробвах-нямах грам разлика
 Naughty

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 21:56 от GodaiVa

# 412
  • София
Аз имах доста по-тъмна основа от теб. Бях се правила преди това с 8.2 на Крамер колор и беше станало тъмно русо. После с комбинацията от 9.1 и 9.13 на Гарние постигнах само рижави корени, а дължините си ми останаха тъмно руси. Та аз насложих 8.1 върху вече тъмна основа и затова се получи толкова тъмно чак. Пък дори и така пак на всяко миене изсветлява. На теб с твоето светло русо не мисля, че ще ти се получи твърде тъмен цвят

# 413
Аз имах доста по-тъмна основа от теб. Бях се правила преди това с 8.2 на Крамер колор и беше станало тъмно русо. После с комбинацията от 9.1 и 9.13 на Гарние постигнах само рижави корени, а дължините си ми останаха тъмно руси. Та аз насложих 8.1 върху вече тъмна основа и затова се получи толкова тъмно чак. Пък дори и така пак на всяко миене изсветлява. На теб с твоето светло русо не мисля, че ще ти се получи твърде тъмен цвят
Вярно,че беше така  Peace
Ами ще рискувам,пък каквото стане
  Flutter

# 414
Godiava,точно за ЕСНО питах преди време това са гръцки бои и се водят нещо като професионални.Много приятелки ми ги препоръчаха и аз днес си купих.Иначе се казват ФАРКОМ взех си едната 1079 перлено русо и 10 много светло пепеляво русо та утре ще видя какво ще стане.Намазах си един кичур но резултат никакъв ще видя какво ще стане като ги смеся и се боядисам.
И двата нюанса съм ги пробвала, много хубави цветове се получават, но при мен не бяха никак трайни.

# 415
Аз,както бях писала по-назад в темата,съм ставала доста тъмна.Тогава се правих с гарние 7 "РУС".Беше си направо кестеняво,но ина4е много ми отиваше,ама нали съм си пристрастена към русото та......Сега се 4удя дали да не запо4на да си се правя пак с нея.

# 416
Аз,както бях писала по-назад в темата,съм ставала доста тъмна.Тогава се правих с гарние 7 "РУС".Беше си направо кестеняво,но ина4е много ми отиваше,ама нали съм си пристрастена към русото та......Сега се 4удя дали да не запо4на да си се правя пак с нея.
Ее,имаш ли снимка да те видя Praynig

# 417
Предпоследното ми боядисване беше с тази гръцката боя-ECHO и останах доволна от нея.Цветът,с който се правих аз,беше светло пепеливо рус.Добре се получи и косата ми имаше страхотен блясък след това. Crazy
Сега като се замисля може и пак да си взема от нея.
Мислех да се боядисвам този уикенд,но се отказах май ще го отложа за март месец.Много ще ми стане,засега ще си взема само един перлен балсам на Престиж. Simple Smile Трябва да се кротна с този рус цвят,в противен случай ще остана без коса. Tired

# 418
Момичета,до сега не съм била руса. Естественият ми цвят е тъмно кестеняв. Преди 2 дни се боядисах с това   http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/icc … /c9-silver-blond/ .   Косата ми се изсветли,но само 4 пръста от корените надолу.Останалото почти нямаше разлика. Днес повторих,този път се изсветли,но отгоре все пак е по светло,а надолу с 1 тон по-тъмно и си личи разликата. Цветът,който исках да постигна е този   http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/int … si/n7-svetlo-rus/   и за да стане нюанса по-светъл,реших първо да изсветля косата. Проблема е,че тя стана доста суха и се страхувам,че ако нанеса още веднъж боя,ще си съсипя косата. В същото време обаче не ми се ще да ходя с 2 цвята на главата. Моля за съвет!

(съжалявам,че не мога да приложа снимки,но все още нямам фотоапарат)

Подбутвам си въпроса,че ми е важно. Ще съм благодарна,ако някой реши да се отзове!   Peace

# 419
Ее,имаш ли снимка да те видя Praynig

http://desislavkaaaaa.snimka.bg/friends/desi.434756.17381893 това е с гарние 7.Снимката е доста стара и е правена с телефон.

Моля за съвет  Praynig .Според вас как ми отива пове4е-с тъмна или със светла коса? newsm78

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 23:28 от deskata_90

Общи условия

Активация на акаунт