Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 763
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мммда, тази маска и тук я похвалих. Много се радвам, че и на вас ви е харесала. Аз също смятам да се запася с още 2-3 кутии точно от опасения да не й скапят качеството като на всичко останало след определено време. Иначе другата с меда сигурно тези дни ще си я взема да я пробвам и ще пиша и за нея отзиви.

# 601
А тази за която говорите за боядисана коса ли се води?    newsm78

# 602
  • София
Да, за боядисана е. Аз точно това писах, че съм я взела по погрешка защото винаги ползвам такива за суха и изтощена коса и тази я взех съвсем по инерция защото бях чувала добри отзиви за марката и мислех, че има само един вид маска. Чудех се даже дали да не се върна до магазинчето да ми я сменят, но добре, че не го направих  Flutter

# 603
Благодаря ти, още утре ще отивам да я търся.

# 604
A дали и шампоаните са толкова хубави?

# 605
  • София
За шампоаните не знам, но в темата за здравата коса хвалеха един от балсамите им

# 606
Значи се предполага,че и шампоаните ще са добри. Wink

# 607
Аз ползвам и шампоана и балсама и сам супер доволна  Peace Маската не съм я взимала,но ше взема и нея,макар че балсама е невероятен и върши чудесна работа  Wink

# 608
  • Варна
Адри,и аз така все си купувам маски за суха,изтощена коса,обаче сега се сещам,че имаше една за боядисана коса Елвив(червена) и тя ми се отразяваше добре.Абе запасявам се яко аз и няма да я сменям скоро.Иначе имам още 6 други маски наполовина.  ooooh!

# 609
Здравейте, как сте момичета?
Аз да кажа,че си взех от серията -шампоана и го пробвах...
Е,такъв обем не бях правила от години.Шампоана за моята коса е много добър,косата,става много мека,лъскава и обемна. Peace
Сега мисля да взема и маската,нали я хвалите,няма начин да не я купя и нея Laughing

# 610
http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=42&lang=bg

kakво мислите за този блондор някой пробвал  ли е?

# 611
  • Пловдив
Лееее като ви чета, ще взема и аз да потърся тази маска Rolling Eyes, макар да имам в момента други, но направо съм изкушена след толкова похвали. За шампоана, снаха ми ползва някакъв от тази марка, каза - нищо особено, не е лош за парите си.
Стимуланта за коса си го купувам от аптеки, дрогерии, добре заредени козметики.

# 612
живи ли сте блондинки? Whistling

# 613
  • София
Аз ще се боядисвам в неделя с Гарние 9. Дано да стане ОК. Ще се намацам след това с маската на Орзен с мед и ще пусна снимки и отзиви Simple Smile

# 614
Здравейте момичета. )))
Аз искам да попитам дали някоя от вас се е боядисвала с Палете делукс 204 - Gold Gloss Almond. На кутията е доста светла, но тъй като не използвам блондори, а ще боядисвам директно върху моята (естествено руса, но не чак толкова светла и бяла като вашите) едва ли ще стане точно такъв цвета. )
Все пак ме интересува как е боята като качество и др. )
До сега съм взимала 2пъти на Лореал, но за подсилване на цвета, тоест почти същият като моя.

Общи условия

Активация на акаунт