Юли 2007

• 23 668
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Кирова, успех!!!

Яна, не е клиника, ходих в частния кабинет на една професорка от онкологията.

# 526
Кирова, успех! Hug
Хриси, Никсъна си има собствено виждане за празненство  Laughing Много сладък  Heart Eyes
Ками, честита придобивка, със здраве да си я носите.
Преди месец-два подпуках мъжа ми да ми вземе прахосмукачка или пералня. С прахосмукачка вече се сдобих, сега е ред на пералнята и имам идея каква да искам   Grinning  Той дълго време разправяше, че съм искала перяща прахосмукачка и прахосмучеща пералня  Laughing

# 527
Галенче,моля те дай ми кординати на лични.Мен ме посъветваха точно в онкологията да ида за да ми я изследват голямата бемка,а не в козметичен център.

# 528
  • София
ехооо привет на всички
първо честита баба марта, бъдете много здрави всички, малки и големи и само успешни начинания
   bouquet

после да кажа че на новото място е добре засега, имам си бая четене, но пък е интересно. коки милия миналата седмица се беше продрискал, някакъв ентеровирус явно, но пък се посъвзе за 2- дни само и после беше на диетка и така. радвам се че си бяхме заедно макар по повод болничен.
за хвалба имам да кажа че най-после си изплатихме лаптопа и си е наш-наш а за посипване на главата с пепел ще кажа че за срам не успявам д стигна до цитонамазка и преглед.... признавам че е безотговорно но наистина не виждам кога.... а и с лекар  имам "проблем" че моята май си е още вкъщи, та....
да кажа и че мама с приключи с процедурите най-после, последните бяха ад, но слава Богу всичко свърши, сега си пие хаповете и чака изследванията да видим как са. бяха казали че има не много добри на черния дроб, но не е окончателно.

туй от мен накратко, целувки на всички и да се пазите Simple Smile Hug

п.п. кирова интервю за работа ли, аз чел недочел,. но стискам палци!  Peace
галена тва за бенките искам и аз инфо ако може на лс, плс, понеже няма да имам шанса да прочета дали си ми отговорила сигурно  Praynig Peace на ицо миналия месец 15 му изрязоха с някакъв електрически нож ли как се казваше.... Confused и аз имам една две големички и релефнички та след цитото съм натам.
веси, а от какво го прави този дерматит"? и съжлаявам  Confused много гушки на ина  Hug

# 529
  • София,
Момичета много благодаря за пожеланията   Hug

Ками честита ти придобивка със здраве да си я ползваш, както казват днешните тийнеджъри  Wink много е яка Wink.
И аз като повечето май не съм запозната с новите технологии, но определено ще го имам в предвид. Аз от преди две години искам да си купя нова пералня, че моята е вече на около десетина годинки, пере си милата, ама си плаче за смяна, и точно се беше поразвалила, миналото лято и аз доволна и щастлива, че ще се сдобия с нова, но уви не ме огря, мъжът ми я направил и сега още си карам с нея Sad. нищо де ще я ползвам до откат, то и без това няма смисйъл тук да си купувам нова, но в новото бъдещо жилище съм се зарекла, че нищо няма да вкарам от старите мебели и вехтории Joy, така че събирам мнения и препоръки Peace
много сладък малкия Минзухар, а и с характер, ама явно е било гладно детето, Хриси - и моята като се пхрибере вечер и не спира да яде, все едно гладни са ги държали цял ден в тая ясла.
Кирова какво стана, как мина, надявам се всичко да е наред, чакаме резултати.
Аз днес пък бях на училище, а Верониката съответно на ясла. Вчера и те имаха театър, но неможах да разбера нещо съществено от нея. Днес пък имат голямо тържество на цялата градина послучай утрешния празник, но сигурно няма да ходим, баща им вече ги бил взел от съответните учебни заведения и ги прибира в къщи. Аз пък готвя и трябва да седна и да поработя, но нещо голям мързел ме е налегнал. Crossing Arms
Галена, а Кая нали си ходи на ясла, защо и вие ще кандидаствате за градина, тя не е ли в ОДЗ, в ОДЗ тата яслените деца ги прехвърлят директно.
Ува успех с училищата Peace

# 530
  • София
Само ясла е нейната, не е ОДЗ.

# 531
  • София,
Само ясла е нейната, не е ОДЗ.
М да, кофти, дано имате късмет и я приемат на градинка  Peace

# 532
Момичета благодаря за стиснатите палци и за подкрепата .Минах ме но сега ще макаме да видим кой ще остане и кой ще си отиде .

# 533
Кирова, дано имаш късмет. Аз като гледам колко сте изписали за 1 ден  ooooh!
Никсъна е голям сладур, а как му отива това оранжево само, пу пу
Галена и мен ме интересува това за бенките. Търсих назад но не намерих... какви трябва да са за се решиш на такава манипулация  newsm78 Аз имам една на лицето която е и изпъкнала като връх на всичко.
Милата Ева и тя ли прави обриви??? И Алек така миналата година, че в чудо се видях. И кръв от веничката му взимаха , милия. Оказа се алергичен към всичко което се сетите... Аз подходих скептично към резултатите и имаше защо. Сега само кашличката му остана, но... ще се консултирам отново с алерголог късната пролет.
Слушам ви и ви се радвам. Дечковците си имат тържества в яслите, а моето... Има ли някой с детенце в 26 ОДЗ. Аз малко съм разочарована от госпожите в яслата. Дано в градината не е така и дано ни вземат в тази до нас.

# 534
Вили, това Алек ли е на снимката? Grinning

Хриси, стискам палци  Peace

минзухарчо е страхотен, кефи ме характера му   Laughing

Уинксче, на майка ми е кръстен да. Щеше да е Георги, ако татко беше жив. За майка ми уж нямаше значение това на кого ще е кръстен, обаче сега  е много радостна. Бяхме на фризьор преди да родя и девойките в салона ме питат как ще се казва. Аз казвам Валери и те прават някакви коментари за името, ама не за това на коко е кръстен и майка ми, да не би някой да не е разбрал, се провиква под каската "на баба си Валя ще е"  Laughing

# 535
  • sf
Ние все пак решихме да прехвърлим колата официално. Станало е много бързо и само за 90лв.  Mr. Green
Утре как ще празнувате?

# 536
  • София
Никак,ти как?

# 537
  • Асеновград
Аз ще празнувам с лежане и ядене , и разходка , ако е хубаво времето.
Тържеството мина , умрях от смях.Тедо седеше като изтукан най-отпред и не мръдна през цялото време.Все едно му бяха казали - мирно !Ужасно смешно беше , много се сащиса от публиката явно.Другите деца пеят , скачат , а той , сякаш някой го е спуснал от някъде сред тия хора и никога преди не ги е виждал.

Сетих се нещо , мъжа ми не го пуснаха на тържеството , имали важна работа , за извинение ми донесе една есетра от шефа му.Някой готвил ли е такава риба ? Предложете ми идеи.Дали ще стане в хартия?Рокси?

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 19:23 от billie

# 538
  • София
 Laughing големи сладури с тези тържества!

за утре - фризьор/чистене/гости или среща с приятели - нищо патриотично...

# 539
  • Варна
Нямам сушилня,Иве, просто няма къде да е сложим. Аз исках преди 3 години 2 в 1, но Милко категорично отказа. Иска да са поотделно.Един ден живот и здраве като се преместим на по-просторно това ще е на първо място.
Аз последните дни бая навлязох в праховете. Бях много нещастна преди години като изчезна любимото ми Коколино, сега го открих  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт