Пъзели 15

• 32 502
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
blue_dream, чанта, шапка и чадър, че като гледам как не спира да вали суграшица...  Crazy

# 571
  • Русе
Blue Благодаря ти   bouquetИ аз си взех пратката от Еконт.Очарована съм  и от двата пъзела  Hug

# 572
  • София
Аз приготвих големия сак  smile3508

# 573
  • София
Ще взема да се опитам да наредя този дето съм почнала за да започна тези от новата поръчка  smile3508

# 574
  • София
 Скоро се обсъждаше този пъзел и ако не бъркам някои от вас го искаха. Има го в немския Amazon
 Ще ви помоля, ако ходите утре по магазините за пъзели, да проверите дали има този и на каква цена е  Praynig

Все забравям да ви кажа, че може да ползвате 40% намаление на куриерските услуги на Еконт (прочетох го в темата за myToys). Трябваше преди два-три дни да ви го кажа, ама  smile3538 
Цитат
Ето как става:
- влизаш в линка  http://courierbg.com/?page_id=136
- клик в прозорчето "приемам условията"
- клик в да се регистрираш "тук"
- попълваш няколко реда
- потвърждаваш
 Ще те потвърдят в програмата и ще се възползваш от -40% от цената на вътрешната доставка на Еконт. Регистрацията е еднократна и е валидна, докато е валидна промоцията на Еконт

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 19:14 от veroniki

# 575
  • София
Аз исках този пъзел  Cry

# 576
Леле вие голяма дискусия сте му теглили. Нищо не губя, като пари де. Даже ако се не лъжа като поръчвахме пъзела струваше 16 лири.
И този ми харесва, тогава се чудех дали да поръчам и двата. Накрая реших единият, а пък те ми пратили другият. Здраве да е.

Честито на мама за бебчето, да и е живо и здраво. Не съм запозната със собствеността на сайта. Преди време бях чела, че даже са го продали на някаква фирма /бледи спомени/.

Ако не изкукам, след години може и аз да се навия за трето  Laughing /стига да не ме хване критическа/

# 577
  • Русе
И аз го искам този пъзел Sad Veroniki как се поръчва от там?Правят ли общи поръчки?
Desi ти имаш ли идея как да си го поръчаме?

# 578
  • София
 Зори, нямам представа дали правят общи поръчки - погледни в темата Доставката до БГ е 6,00 EUR + 0,50 EUR/кг. (разликата между немското и българското ДДС е 1%) Цените на доставката са без ДДС, а към цените в сайта ДДС-то е за Германия, ето защо се преизчислява и се увеличава с разликата между българското и немското ДДС (т. е. с 1%).
 И аз си харесах доста неща, има много голям избор от пъзели. Можем сами да си спретнем обща поръчка  Mr. Green В момента обаче, не мога да отделя никакви пари, че ме чака голямо изваждане към края на месеца, а и другата седмица ще ходя до Джъмбо и сигурно ще си взема някой от евтинийките там (стига да си харесам)

# 579
 #Cussing outмразя Еконт.Нестига,че е най-скъпо,а и не идват.Вчера ми пратиха СМС и цял ден ги чаках,а те не дойдоха.Сега ще обикалям да си търся пратката  #2gunfire
Сори за спама,ама съм бясна  Rolling Eyes
мъж ми си поръча никотинова течност за ел.цигара и вече 5 ди я чакаме  Confused
Вие виждам се забавлявате  Grinning
Честита рожба на Мама и на Тати!!! baby_neutral  bouquet

# 580
Момичета да ви се похваля. Снощи ходих на осмомартенско тържество в детската градина на Славяна. Беше супер. Бяха приготвили оперета, песни, танци. Моята госпожица игра главня роля в оперетата. Леле разтопих се  Laughing.

Другите майки също най чистосърдечно ни поздравиха, тя се справи прекрасно.

Това е малко спам, ама не издържах да се похваля  Laughing

# 581
  • София
 каран, браво на детето  smile3501. Не я ли снима, да се похвалиш и с видео?

# 582
Само снимки имам в момента, ама още не съм ги качила. Поръчала съм си и диск. Като го взема ще кажете как да го кача че да го видите  Grinning

# 583
  • Пловдив
Браво на Славяна!
ох, много е хубаво чувството да се гордееш с детето си  Heart Eyes
 обичам такъв спам))

# 584
  • София
Нямам ни най-малка представа как се поръчва от тези сайтове, но ако някой се навие да го направи, задължително ще се включа.

Браво на Славяна! Чакаме снимки!

Аз пък се върнах от срещата с един сак и два плика  smile3508

Еве, чакам да ми се обадиш  Hug

`Деси`, с теб също трябва да се разберем, защото трите сгрешени пъзела също са в мен

Общи условия

Активация на акаунт