''Парфюмни размисли и страсти'' 63

• 27 288
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Тристания, аз гласувам за Май Куийн. Grinning

# 706
  • виртуално
аз също  Peace

Starlight за мен беше много сладък, а Кралицата са разкошни пудрени виолетки

# 707
Момичета,някоя да е пробвала този? Много съм любопитна как ухае  Thinking
Много ме разочарова. Като го видях такъв цигански реших, че много ще ми хареса, защото аз обичам да се обличам ярко и шарено, но... Започва обещаващо, много приятен, нищо изключително, плодчета, цветенца, лека пудреност. Няма и 10 мин обаче и се превръща в някаква евтина миризма, сладка като бонбони, все едно съм в 10 клас и съм си купила някой парфюм за 5 лева. Абе много разочароващо като цяло, язък за забавното шишенце. Може и просто на мен да не ми седи де...

# 708
аз също  Peace

Starlight за мен беше много сладък, а Кралицата са разкошни пудрени виолетки
Убедихте ме  Hug  bouquet
Rennie ,мерси за ревюто   bouquet

# 709
Леле януари месец е излязъл о де парфюм на Флора, тц тц как съм пропуснала, да се осведомя. На мен Флора ми харесва, но винаги ми е липсвала дълбочина на аромата, за да си я взема. Жалко, че си наложих вето над парфюмната лудост..  Laughing Някой вече успя ли да се офъшка, искам да знам дали е по различен от тоалетната вода.

# 710
Ще чакаме отзиви след пазарувката. Аз не го опознах много, трябва да го провам на мен някой ден...
Познавате ли онази миризма на свежест и чистота след гръмотевична буря, получава се от мълниите, те правят озон, който мирише така особено и преяиства въздуха. Поне така си мисля. Та някой може ли да асоциира парфюм с това природно ухание?
Повечето "морски" и "океански" аромати са в категорията "озонови" (всъщност, "морски" и "озонови" е едно и също). Dune, Cool water се водят такива. Аз най-чист озон усещам в Mare на Beth Terry, в Jamais Le Dimanche на Ego Facto, нещо подобно, но  по-сухо - в Marine на Calypso C. Celle. И в много други, де, но не ми идват на ум в момента...

# 711
Познавате ли онази миризма на свежест и чистота след гръмотевична буря, получава се от мълниите, те правят озон, който мирише така особено и пречиства въздуха. Поне така си мисля. Та някой може ли да асоциира парфюм с това природно ухание?
Oxygène by Lanvin Peace - кислород в бутилка.

# 712
  • в голямото село
Добро утро, момичета!  Да споделя с вас едно гооолямо парфюмно разочарование Sad  Толкова исках Галианото, бях го пробвала на блотерче и беше страхотен, толкова странен и толкова различен и беше омирисал цялата кола.  Но сега върху моята кожа го няма никакъв, за максимум половин час и аз вече нищо не усещам, ужас. А за капак на всичко когато детето ме гушна направи такава отвратена физиономия и каза - мамо миришеш на зъб #Crazy, демек на зъболекар. Много съм разочарована.  Но днес съм с Лолитката -Гагче  bouquet - и ми е много гот едно такова приповдигнато, леко канелено.

# 713
Вивинка, възможно е да е заради по-топлото време. Пробвай го при студ, много добре се държи Flutter

Добро утро от мен на всички парфюмни феи.
Днес- Champs Elysees Grinning

# 714
  • София
vivinka, аз също нещо не се впечатлих от прехваленото Галиано. Като за претенциозната опаковка очаквах доста повече.
Днес нося Златото на Торенте благодарение на една прекрасна дама   bouquet и толкова много ми харесва, досега от пробване не го бях оценила. Просто е разкошен!

# 715
  • виртуално
Добро утро

днес Хипноуз Сенс - разкош
обгръща ме топло, има лека медено-цветна нотка, все едно усещам как пчеличките прелитат от цвят на цвят и събират прашец за медец  Heart Eyes

vivinka - мен Галианото ме потресе (в отрицателния смисъл)

# 716
Рапунцел, и аз харесах Hypnose Senses, но за съжаление не издържа повече от час и половина върху мен. Tired

# 717
Ех, Рапунцел, блазя ти...така го исках този Хипноуз, ама нетрайно се държа на теста...
Днес сложих Код, нещо ми се губи обаче...може би пък и аз сама се губя, имах разни притеснения...та, от това да е  Rolling Eyes
А какво казвате, че Старлайт прилича на Иносент? Или не съм запомнила правилно? Ако е така си поръчвам Старлайта веднага, че Иносента много парички уе...Я споделете моля, той за по-топло време става ли?Иносента де... Crazy

# 718
  • в голямото село
Да и аз очаквах много от Галианото. Ще му дам шанс следващата зима Mr. Green Гледам че сте обсъждали парфюми миришещи на озон - имам едни спомени май за парфюм на Дона Каран ухаеше на градушка, страхотен, но кой беше newsm78 Ще го търся в БЗ, дано го откри.
ПП. Старлайта при мен просто се изложи - половин час и после нищооо

# 719
  • София
На мен пък не ми прилича на Иносент, ама хич  Thinking По-скоро намирам прилика между Старлайт и Амор Амор Тентейшън  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт