ЯНУАРЧЕ малко се смее сладко-сладко - тема 2

• 32 125
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Спрях да се ядосвам, давам го по-ларж... нерви за късане нямам Peace
Съвсем правилно  Peace

Ренкси - в 15.45 се роди.... Ама верно вървим в ритъм, а?  Mr. Green

# 451
Момичета препоръчайте ми марка презервативи! Embarassed -ползващите такива.Накрая това избрахме след умуване  Embarassed

# 452
Мамо Це, и аз готвя с двете чудеса край мен. Слагам върху масата върху одеалце дребното и му подлагам нещо мекичко под главичката. Слагам му бибата и пускам аспиратора. Каката с нейната възглавничка -сърце и розво одеалце сяда до бебко и така двамата ми "помагат" да сготвя. Баща им като ги завари така се прехласва от умиление и иска и той там да се завре, ама за него няма място. Освен това казва, че били три бебета /той, Ния и Гошик/, а не две. Mr. Green Heart Eyes

Оби4анка, и моето Гоши има белички нещица по отворчето, та за това питах педиатърката и тя каза, че това е нормално за малките бебета и трябва лекичко да се почиства с марличка и вода, за да не остават власинки от памука.

Някой пита за подсичането на гънката около вратлето - мажете винаги след баня с овлажняващо кремче, а също и като сменяте памперса може да включите и изчистване на гънките около китките, зад ушите и между пръстчетата с марличка или мокра кърпичка и пак намазвате. Така децата никога няма да са подсечени.

Като казахте съседи, да ви кажа за моята, която отглежда две момиченца, куче и две котки - женски. У тях е пълна лудница, много викат, кучето лае по тях, бащата ломоти нещо, а майката направо е истерична. Веднъж я помолих да не оставя кучето в коридора, защото като минавам от там и лае зверски срещу мен, а тя ми вика: "То не хапе". Аз продължавам да настоявам, а тя взе, че почна да го завира в банята като излизат и то вие горкото от самота по цял ден.

# 453
Да почерпим и ние.Днес Габи става на 1 Месец Peace

# 454
  • Шумен
Здравейте и от мен!
Ходих ме на консултация -Георги е пораснал с 4 см и е наддал 1,340кг и така вече е 54 см и тежи 4,380кг.Показа ха ни как се прави масаж ,но ще възползвам и от линка даден по горе как се прави гимнастика .Днес времето е страхотно ,но аз не мога да изкарам количката сама , а и съм и с другите двама лудетини и няма да мога да се възползвам от хубавия ден.
Искам да ви попитам вие пиете ли кафе ?На мен много ми се пие ,но ме е страх да не го заболи още повече коремчето .
За коликите брат ми  донесе от Германия -Lefax-доволна съм .Доктора ми обясни че е на същия принцип като еспумизана и сапсимплекса  .Давам го само вечер а през деня давам ентерокинд .Дано свършат тези колики -и бебето се мъчи и аз.
хайде лек ден от мен -ще се храним ...

# 455
Здравейте. Днес бяхме на първа консултация, надали сме 1 кг и е пораснала с цели 5 см  Crazy
Биха ни и ваксината Party и се прибрахме доволни  Peace
sisiyana И ние сме на Лефакс и съм много доволна  Peace

# 456
ей от къде го намирате този Лефакс-искам и азззз ,моята беба много я мъчат тези колики,Инфакол давах от 2 пипетки-ефект никакъв,сега почнах Колийф-и от него невиждам особенна разлика...направо ми се измъчи детенцето  Tired

# 457
sisiyana с баткото не пиех кафе до 3-я месец, той имаше кошмарни колики, ревеше по цяла нощ, а аз бях като парцал цели 3 месеца от недоспиване.  Сега, Светозар откакто се е родил, си пия от първия ден кафе, и то на гладно сутрин, а бебето няма колики, така че не мисля, че кафето причинява колики, евентуално може да направи бебето по-нервно и то да не спи през деня, но моето си спи безпроблем, така че едва ли ще му навредиш, ако пиеш по едно кафе, може след кърмене, да не се притесняваш.  Peace

# 458
sisiyana и аз пия кафе - по едно на ден с мляко. Аз обичам да си пия кафето бавничко, че му се наслаждавам. Първия път пих доста внимателно и наблюдавах дали ще се отрази на малкия - не видях да го засегне по какъвто и да е начин, но пък и ние май нямаме колики.

Копнежче, мила, дано всичко лошо е останало зад гърба ви и да ви чакат само хубави емоции за напред.

Момичета, аз като го гледам моя мишок и всички от снимките и не спирам да си мисля колко бързо порастнаха. Аз чакам с нетърпение втората ни консултация другата седмица да видя с колко сантиметра е порастнал Дани, но определено вече е много по-интересно дете, и доста дрешки са ни вече малки.

# 459
Преди малко се върнахме от консултация.Малката е 4.200 и 55 см.Което е 1.200 и 5 см за 1 месец.Имаме няколко малки дрешки вече  Crazy

# 460
  • София
Здравейте, момичета! Днес едно такова хубаво време, преди малко се прибрахме от парка. Аз направих един бърз фитнес с количката, а Ана поспа на чист въздух. Момичетата от Лозенец, кога ще направим една дружна, януарска обиколка на парка?
При нас всичко е наред като изключим, че от 10-тина дена Ана става малко неспокойна по това време и иска да се гушкаме. Сега се е настанила удобно в кенгуруто и спи. Ето малко нови снимки и от нас http://january2010.snimka.bg/baby/ana-na-stasina.462799.17571032.
Момичета, да ви питам, знам че е много рано, но понеже на последната консултация педиатърката спомена, че ако искаме може да започнеме да и даваме сокчета, та вие кога мислите да захранвате и как? Ние естествено не даваме сокчета, но ми се загнезди този въпрос в главата и само чета, но ми се иска и вашето мнение да чуя.
Копнеж, много целувки на Дара и оттук нататък само да се радвате една на друга Hug
Лека вечер от нас!

# 461
Здравейте, януарки  Simple Smile

Искам да ви предложа Инфакол от Англия.
Поръчах ги да имам за всеки случай, но като цяло коликите на щерка ми са слабо-нормални и се оказа, че няма да имаме нужда от капките, и сега ми стоят така. Годни са до 04/2011.
Ако някой иска, да ми пише на ЛС.

Поздрави и ви пожелавам да нямате колики!   Hug

# 462
Здравейте момичета, ние сме добре, не пиша но ви чета  Grinning
Копнеж, радвам се че всичко с вас вече е наред  bouquet
А къде се изгубиха Валкирия, Кураж, Виолетовата, МТВ и Мяу също отдавна не са писали?  newsm78
Татит, днес случайно да беше в парка на Герена? Че ми се стори, че те видях или бъркам? newsm78 (с една червена количка и книга  Simple Smile)

# 463
  • Mediterraneo
Преди малко се върнахме от консултация.Малката е 4.200 и 55 см.

Хихи, моята с тези мерки се роди   Laughing

Стасина, нали не зачекваш сериозно темата за захранването  Mr. Green

# 464
мами имам въпросче-възможно ли е от коликите акО-то да е зеленикаво на цвят?

Общи условия

Активация на акаунт